Problem sa gledanjem filmova na tabletu

poruka: 12
|
čitano: 19.290
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

imam problem sa filmovima koje pokrenem na tabletu,znaci slika i zvuk su savrseni,ALI TITLOVE MI NE UCITAVA  iako odabrem ucitavanje titlova u izborniku video playera? Pokusao sam zaljepiti titl u film pomocu Format Factoria naravno kad pokrenem film na kompu titl je ispravan,a na tabletu se opet NE VIDI???? pomagajte!{#}

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

compadrino,

koji tablet, koji app za video?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa gledanjem filmova na tabletu

tablet je joy plus dr7 nemam posebnu aplikaciju za gledanje filmova vec koristim ugrađeni player koji je po meni super..jedini problem je sa titlovima,konkretno na nekim filmovima je titl vidljiv a na nekima nije..mozda ja grijesim u proceduri?

11 godina
neaktivan
Problem sa gledanjem filmova na tablet

Prestigio MultiPad 7.0 HD I PMP39770B_DUO   ja   imam  ovaj   tablet  i nemogu pokreniti  film   na  njemu  a  pokuso sam s  stranice  MilverSsite  kaze  mi da  trebam  javu  instalirati  skinio sam ih  par  s  marketta  i  istalirao  i opet  nemogu  glefdati  dal  treba  neka  posebna  java  za to  ili je  gdje  drugo problem

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

znaci ovako,skinem film i pripadajuci titl,prebacim ga na usb spojim na tablet i film pokrene bez problema,jedino je problem sto na nekima tirl bude vidljiv a na nekima ne,sto se tice tvog problemaneznam..meni nikakva posebna aplikacija do sada nije trebala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ugrađeni player je malo blesav po pitanju titlova tak da je najbolje instalirat mx player

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dice player za takve stvari je ok. Drugo da bi gledali steam filmove u većini slučajeva morate imati adobe flash player instaliran na tabletu ovisno o verziji vašeg Firmware-a, MX player podržava titlove tako da probate s njim.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mx player prikazuje titlove ali mi nebude uskladjen sa filmom? Sto god pokusam u njegovim postavkama neuspjevam..Dice player mi ne prepoznaje usb stick? Bsplayer ne ucitava titl iz mape na kojoj je film a kad preko njega trazim prijevod online izbaci mi searching error? Jednostavno za poluditi :-)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa nece ti nijedan player sam usklađivat titlove, skini titl koji paše na verziju filma koji gledaš ili rucno podesi titl

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Da ocito je bio problem u neispravnim titlovima..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dakle ovako uspio sam rijesiti problem sa filmovima,toplo preporucam MXplayer,problem je bio u mom ocitom neznanju stoga covijek uci dok je ziv..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Imam  2LooK Tablet PC 2PAD 2LX07S1 i ne mogu pogledati film na npr. filmoviziji, filmoviti itd. Ne znam u čemu je problem, pokušala sam sve i svašta- ali ne može. Uspjela sam pogledati seriju u flv. formatu. Na njemu imam instaliran mx player. Može li mi neko pomoći sa savjetom?

Pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice