imam problem sa filmovima koje pokrenem na tabletu,znaci slika i zvuk su savrseni,ALI TITLOVE MI NE UCITAVA iako odabrem ucitavanje titlova u izborniku video playera? Pokusao sam zaljepiti titl u film pomocu Format Factoria naravno kad pokrenem film na kompu titl je ispravan,a na tabletu se opet NE VIDI???? pomagajte!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
compadrino,
koji tablet, koji app za video?
tablet je joy plus dr7 nemam posebnu aplikaciju za gledanje filmova vec koristim ugrađeni player koji je po meni super..jedini problem je sa titlovima,konkretno na nekim filmovima je titl vidljiv a na nekima nije..mozda ja grijesim u proceduri?
Prestigio MultiPad 7.0 HD I PMP39770B_DUO ja imam ovaj tablet i nemogu pokreniti film na njemu a pokuso sam s stranice MilverSsite kaze mi da trebam javu instalirati skinio sam ih par s marketta i istalirao i opet nemogu glefdati dal treba neka posebna java za to ili je gdje drugo problem
znaci ovako,skinem film i pripadajuci titl,prebacim ga na usb spojim na tablet i film pokrene bez problema,jedino je problem sto na nekima tirl bude vidljiv a na nekima ne,sto se tice tvog problemaneznam..meni nikakva posebna aplikacija do sada nije trebala
Ugrađeni player je malo blesav po pitanju titlova tak da je najbolje instalirat mx player
Dice player za takve stvari je ok. Drugo da bi gledali steam filmove u većini slučajeva morate imati adobe flash player instaliran na tabletu ovisno o verziji vašeg Firmware-a, MX player podržava titlove tako da probate s njim.
Pa nece ti nijedan player sam usklađivat titlove, skini titl koji paše na verziju filma koji gledaš ili rucno podesi titl
Pozdrav svima,
Imam 2LooK Tablet PC 2PAD 2LX07S1 i ne mogu pogledati film na npr. filmoviziji, filmoviti itd. Ne znam u čemu je problem, pokušala sam sve i svašta- ali ne može. Uspjela sam pogledati seriju u flv. formatu. Na njemu imam instaliran mx player. Može li mi neko pomoći sa savjetom?
Pozdrav