Imam problem sa gledanjem HD filmova. Konfiguracija mi pise pod Moj PC i ne mislim da ja do nje problem jer sam bez ikakve greske odgledao Avatar od 40 i kusur GB.
U attachu je SS od trenutka u filmu kada se desi mjesanje boja. Ustvari zavisi od programa do programa. U WMP-u zastane na kratko i preskoci taj dio, u MPC-u se razliju boje, u GOM-playeru stane na duze vrijeme, razliju se boje i nastavi dalje. Probao sve moguce kodeke, od pojedinacnog instaliranja do ffdshow-a, Matroske, neki žnj, pa na kraju najnoviji K-Lite sa MPC-om modernijim. Deinstalirao playere, opet instalirao, probao pojedinacno kodeke imati, zajedno, ma na sve moguce nacine, isto se desava.
Prvo stekanje mi se desavalo prije par mjeseci dok sam gledao obican .avi film u GOM-playeru i desi se da stane slika na 10 sekundi i onda odjednom tih 10 sekundi prikaze na brzinu u roku 2 sekunde i nastavi film dalje. Taj problem sam rijesio sa MPC-om. Onda stekanje sam primjetio sa Full-HD filmom (1080p) kada ga pokrenem na LCD televizoru kada i na njemu nastimam 1080p. Tada se desi stekanje kroz citav film.
Naravno pogledao sam i jeli je mozda film ostecen, ali nitko se nije zalio na torrentu, inace film je 127Hours.720p-Felony, znaci nije ni FullHD.
Vise mi nepada napamet sta da napravim osim drugih windowsa ali neznam sta bi to pomoglo. :S
Inace gledao sam i druge filmove 720p, 1080p normalno na MPC-u, ali zna se desiti dosta puta ovako, pa ne mislim da je do filma.