to su externi decoderi
imaš interne decodere u mpc, instaliraj Haali Media Splitter. CyberLink Video decoder najbolje "vrti" 1080 (DXVA)
X ko kuca
i eto zasto je imam instalirano powerdvd9 iako ne gledam preko njega
to su externi decoderi
imaš interne decodere u mpc, instaliraj Haali Media Splitter. CyberLink Video decoder najbolje "vrti" 1080 (DXVA)
X ko kuca
i eto zasto je imam instalirano powerdvd9 iako ne gledam preko njega
Instaliroa si aplikaciju od 130 MB i koja k tome nije free radi codeca od 254,3 kb?
Ok, iskreno nisam tražila na toj (i sl.) str. već sam skinula sa free-codecs.com. Ali svejedno mi ne znači puno je li riječ o portabilnoj verziji jer mi je MPC-HC odličan player (hvala Logicu na preporuci).
Kao što sam već rekla nemam instaliran Direct X i ovo je bila jedina opcija u kojoj mogu prikazati titlove (bez VobSub-a i tome sl.), a i zadovoljna sam s trenutnim mogućnostima.
Ma mpchc je kralj. Jos kad ga kombinujes sa ffdshow ims ultra light kombinaciju koja moze sve.
Ne znam koliko mi se isplati stavljati ffdShow jer je već sve što mi treba riješeno u samom playeru. Još jednom hvala na odličnom savjetu
TO je ako ti zafali nesto tipa naprednog podesavanja kvalitete slike i sl. A ffdshow je ultra light paket koji se moze instalirati bez straha da ce doci do bilo kakvih problema. To je ako ti zafali nesto ;)
Ja sam skužio da mi mpc hc bez ffdshow-a nepušta zvuk na svih 5 zvučnika iako dobro podesim na 5.1 u playeru i control panelu. Stavljanjem ffdshow-a i to radi. Putem FFdshowa-a sada moram mijenja zvuk videa u slučaju da ih ima više, a nemogu više u mpc-hcu pod "navigate" što sam prije mogao.
Uglavnom nikakvi codeci netrebaju možda 64-bitni vista codec pack da se može u movie makeru radit.
Moze se reci da sm vise-manje sve slozio. Kakav PowerDVD!? Ne pada mi na pamet to vise ikada stavit na komp! Svaka cast programu, ali cemu kada to sve vrtim na 10x manjem programu koji mi radi odlicno svoj posao?
Puno vam hvala svima na savjetima...jos sam se poigrao danas malo sa postavkama i mogu reci da sam 99% stvari rijesio...ostalo je sada ono sitnicarenje koje vjerojatno necu nikada napravit jer nema potrebe. Cita mi bas sve i ono najvaznije, cita mi .mkv sa zaljepljenim titlovima kako treba bez ikakvih dodatnih codeca (npr. GOM to nije mogao ni pod razno). Nikada vise onaj K-lite nece ici kod mene na komp...naravno ako ce sve raditi kako treba, ako i nece skinit cu onaj codec koji nedostaje i to je to. Ti codec packovi su bar meni totalno nepotrebi i samo gomilanje gluposti na kompu....no takva je situacija kode mene. Nekome mozda trebaju......
Nego zanima me cisto informativno, dali se codeci od MPC HC znaju "klat" sa VLC-om i njegovim codecima?
Moguce da u nekoj skoroj buducnosti stavim i VLC radi nekih stvari pa me zanima cisto informativno.....no drugi video player pored MPC HC je IMHO totalno nepotreban pa tako je nepotreban i PowerDVD (koristio sam ga prije, ali sada vise stvarno nema smisla stavljati ga pored ovakvih programcica koji su uistinu zvijeri i sve vrte kako treba).
Nece se klati jer MPCHC ima u sebi codece i nista ne instalira u win. A VLC ili iih ima u sebi ili ce ih instalirati u winse tako da nece doci u situaciju da se kolju.
Instaliroa si aplikaciju od 130 MB i koja k tome nije free radi codeca od 254,3 kb?
Ne treba instalirati Cyberlink Power DVD zbog decodera ("CLVsd.ax"), on se jednostavno "izvuče" iz install pack-a.
Nisi tako rekao ali to je ok.
Nego zanima me cisto informativno, dali se codeci od MPC HC znaju "klat" sa VLC-om i njegovim codecima?
nece se klati jer oba imaju interno implementirane kodeke.
otkad imam sedmicu (x64) stavljam samo
cccp codec pack http://www.cccp-project.net/
i mpc-home cinema http://mpc-hc.sourceforge.net/
i sve mi radi ko urica.....normalno kad instaliram friške windowse
obavezno stavljam najnoviji update za
i zatim drivere za grafu i nikad problema.....
sta ce ti codec pack? Sta ti ne radi u mpc hc pa da ti treba codec pack?
sta ce ti codec pack? Sta ti ne radi u mpc hc pa da ti treba codec pack?
radi ali sam negdje pročitao da je ovo ok i stvarno nema formata koji mi ne radi na mpc.....i od bete 7-ice do danas imam ovako i sve ok....
Pitanje za logica.Nabavio sam novu TV karticu Avermedija TV hybrid.Ima MPGE4 tjuner.I imam problem kod reprodukcije snimljenog materijala tj. reproducira samo govor a slika je crna. Instalirao sam originalni drajver koji sam dobio sa karticom i ništa samo zvuk bez slike.POMOĆ
SPlayer radi perfektno sa .mkv i ostalim hd filmovima
Pitanje za logica.Nabavio sam novu TV karticu Avermedija TV hybrid.Ima MPGE4 tjuner.I imam problem kod reprodukcije snimljenog materijala tj. reproducira samo govor a slika je crna. Instalirao sam originalni drajver koji sam dobio sa karticom i ništa samo zvuk bez slike.POMOĆ
Skini gspot i vidi koji ti codec fali i njega instaliraj.
Kako u navedenome playeru pokrenuti sljedecu ekstenziju:
XVID-IMP File (.XviD-iMP)
...radi se o filmu.
Imam win 7 64 bitnu i korisim WMP i WMC koji je dosel s njima, samo sam instaliral ove kodeke: http://www.freecodecpacks.com/ Vrti bez problema divx, mkv i uredno prikazuje subtitlove samo moraju biti potpuno istog naziva kao i film. Moras imati ukljucenu opciju prikazivanja subtitlova. Osim toga prikazuje i mpg, mp4 i mts m2ts filmove bilo koje rezolucije. Po mom skromnom misljenju ima najbolju sliku od nekoliko playera koje sam isprobal i usporedil.