Kupio sam danas Gigabyte U8000 USB TV DVB-T prvenstveno da mogu gledati Euro08 u HD-u. Pokušao sam s programom DVB Dream, signal 100%, kvaliteta 100%, slika savršena, ali užasno trza. Nakon toga sam pokušao instalirati novi H.264 codec( dotad sam imao Cyberlinkov) CoreAVC High Definition H.264. Puno bolje, ali opet ne ide glatko. Zna li netko možda gdje da pokušam downloadati još koji H.264 codec, ali možda nešto drugo da promijenim. Konfiguracija je Athon 5600 Dual Core, 2Gb Ram, 8800 GTS..
H.264 codec?
- poruka: 6
- |
- čitano: 4.077
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj ffdshow, jednostavno skini k-lite mega codec pack
BlazeVideo HDTV Player
BlazeVideo HDTV Player
Core AVC Professional (ili enterprise he he he), ovo professional je jako bitno jer taj za razliku od obične verzije hoće koristiti više od jedne jezgre i to onda ide ko grom. Cyberlink 264 HD codec mi na 8500GT dekodira HRT HD pomoću GPU hardverske akceleracije (8-12% CPU usage), možda ti verzija codeca nije baš up-to-date ili (u što ne vjerujem previše) je problem u razlici u količini stvari koje su hardverski akcelerirane na 8500GT u odnosu na 8800 GPU, 8500GT i 8600GT imaju sve akcelerirano dok 8800 nema dvije (CABAC i još nešto, ne sjećam se točno, ima tablica na nvidia siteu)
CoreAVC ti po defaultu ima uključen Deinterlacing. Meni je sve trzalo dok ga nisam isključio i sad radi super