BS player bug ili nesta drugo?

poruka: 8
|
čitano: 5.112
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Ok priznajem da ova tema i nije za glavu izgubiti,ali posto ima rasprava o svemu i svacemu,red je da i ovo spomenem!

BS player pro me je jednostavno odusevio,opcija pronalaska titlova je po meni besprijekorna,ali izgleda da se provukao bug,ili

je samo rijec o lose postavljenim postavkama!?

Odmah da spomenem,nije rijec o piratskom izdanju BS playera i nije rijec o jednom slucaju!

Kvaka je u titlovima:

Film ide uredno,titl se pojavi,no u vremenu kada bi titl trebao zavrsiti,on ostaje,do pojavljivanja sljedeceg titla!

I to ostaje prepolovljen,do djela gdije se nalaze oni crni rubovi(black borders),kojima velicina ovisi o formatu slike-ofc!

Da stvar bude "luđa" to se desava tek nakon cc 1 sat gledanja filma!

Slike sam malo retuširao,da bi shvatili o cemu govorim,jednostavno mi se nije dalo cekati toliko dugo da se "bug" pojavi.

Na slikama sam zacrnio slova koja se nalaze u samom borderu(tako mi je bilo lakse),no u stvarnosti pola titla nestaje,na samoj slici,

dok na borderu se vidi druga polovica!

Bug ili postavke?

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: BS player bug ili nesta drugo?

Probaj promijeniti renderer. Ili player. Prčkaj malo po postavkama - ionako malotko koristi taj player. Prestali ga ljudi koristiti kad je počeo dolaziti sa adware/spywareom.

14 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Probaj promijeniti renderer. Ili player. Prčkaj malo po postavkama - ionako malotko koristi taj player. Prestali ga ljudi koristiti kad je počeo dolaziti sa adware/spywareom.

Moja BS player je clean instalacija,no nije ni bitno!Dosta mojih frendova ga koristi,no opet,nije ni bitno!

Prvo sam odmah posumnjao na "rendanje",no nije pokazalo rezultata,dok u postavkama nema sta puno da se prčka.

Da ne otvaramo novu temu,mozda bi bilo zanimljivo na ovu temu puknuti malo glasanje popularnosti Playera,jbg ne znam ja to glasanje postati!{#}

15 godina
neaktivan

meni se to isto dešavalo u bs pleyeru, sa svim titlovima, i mislim da je to do njega... uzmi gom player i sublight 2 (za automatsko trazenje titlova) i rjesen problem.... :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Godfahter kaže...
mbaksa kaže...

Moja BS player je clean instalacija,no nije ni bitno!Dosta mojih frendova ga koristi,no opet,nije ni bitno!

Prvo sam odmah posumnjao na "rendanje",no nije pokazalo rezultata,dok u postavkama nema sta puno da se prčka.

Ako nema što puno da se prčka, onda zapravo ništa previše ni ne možeš napraviti, zar ne? Iskreno rečeno, renderer mi se čini najizgledniji krivac za tvoj problem - jesi probao nakon svake promjene renderera zatvoriti BS Player pa ga ponovno otvoriti? Jesi sigurno dovoljno detaljno proučio opcije? Ja nemam pojma kako je to kod BS Playera - znam recimo za KM Player koji je prebogat opcijama i u njemu možeš podesiti i najmanje sitnice.

Ako zaista nije do renderera, možda ti je to do grafičke kartice, odnosno drivera za nju - probaj instalirati najnoviju verziju.

Godfahter kaže...
Da ne otvaramo novu temu,mozda bi bilo zanimljivo na ovu temu puknuti malo glasanje popularnosti Playera,jbg ne znam ja to glasanje postati!{#}

Brijem da GOM Player ima više poklonika, možda i neki drugi (moj favorit je KM Player - otkad sam ga otkrio, on mi je primarni player - jedan od najmoćnijih, ako ne i najmoćniji uopće). Uglavnom, ne razumijem inzistiranje na nečemu što ti ne radi dobro. Osobno sam koristio BS Player u ona davna vremena, kad su prosječna računala bila jedva sposobna bez trzanja reproducirati DivX-eve, a BS Player je tu briljirao zbog brzine i mogućnosti (kod drugih playera slika je često bila trzava - to je bilo doba Celerona 633). Međutim od onda je prošlo mnogo vremena, BS Player (barem njegova "besplatna" verzija) je "oplemenjen" adwareom/spywareom i time zaslužio da ga se jednostavno ignorira.

Ako ćeš raditi anketu (vidi ispod okvira za unos teksta poruke piše Omogućeno glasanje), onda bi imalo više smisla da otvoriš novu temu. Međutim, nije mi baš jasno što bi time postigao - tražiš sebi opravdanje za to da ostaneš na BS Playeru? Ko ga šiša! Ako ti ne radi kako treba, zamijeni ga drugim (boljim) programom - pa pogotovo u domeni playera videodatoteka imaš dobar izbor.

14 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Ako nema što puno da se prčka, onda zapravo ništa previše ni ne možeš napraviti, zar ne? Iskreno rečeno, renderer mi se čini najizgledniji krivac za tvoj problem - jesi probao nakon svake promjene renderera zatvoriti BS Player pa ga ponovno otvoriti? Jesi sigurno dovoljno detaljno proučio opcije? Ja nemam pojma kako je to kod BS Playera - znam recimo za KM Player koji je prebogat opcijama i u njemu možeš podesiti i najmanje sitnice.

Ako zaista nije do renderera, možda ti je to do grafičke kartice, odnosno drivera za nju - probaj instalirati najnoviju verziju.

Godfahter kaže...

Brijem da GOM Player ima više poklonika, možda i neki drugi (moj favorit je KM Player - otkad sam ga otkrio, on mi je primarni player - jedan od najmoćnijih, ako ne i najmoćniji uopće). Uglavnom, ne razumijem inzistiranje na nečemu što ti ne radi dobro. Osobno sam koristio BS Player u ona davna vremena, kad su prosječna računala bila jedva sposobna bez trzanja reproducirati DivX-eve, a BS Player je tu briljirao zbog brzine i mogućnosti (kod drugih playera slika je često bila trzava - to je bilo doba Celerona 633). Međutim od onda je prošlo mnogo vremena, BS Player (barem njegova "besplatna" verzija) je "oplemenjen" adwareom/spywareom i time zaslužio da ga se jednostavno ignorira.

Ako ćeš raditi anketu (vidi ispod okvira za unos teksta poruke piše Omogućeno glasanje), onda bi imalo više smisla da otvoriš novu temu. Međutim, nije mi baš jasno što bi time postigao - tražiš sebi opravdanje za to da ostaneš na BS Playeru? Ko ga šiša! Ako ti ne radi kako treba, zamijeni ga drugim (boljim) programom - pa pogotovo u domeni playera videodatoteka imaš dobar izbor.

Ma ne sekira to mene,tako da cu poluditi.Osobno mislim da Bs player ima dosta poklonika,pa me u biti,cisto zanimalo dali se do i drugima desava(dokaz-kolega gore).

Izgleda da je ipak BUG samog playera,sto osobno smatram da zasluzuje temu na forumu.

Ja imam GOM player,koji mi je fantastican,reporoducira sve i svasta,ljepo izgleda i nema trzaja.

VMP,VLC,mi jednostavno zastarjelo izgledaju,mada bi i BS player vec trebao promjeniti skin!

Da,istina je da nakon restarta BS playera,problem se popravlja,no opet nakon odredenog vremena pojavljuje se.

Primjetio sam da se prije toga bugića,cc 5 min pojavljuje poruka subtitles download success-tako nesta,taj pop-up nema smisla jer je download izvrsen davno prije!

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

bolje se informirajcini se da vise ne dolazi sa spywareom ili adwaerom ja skinuo i instaliro zadnju verziju bs playera free i nikavog spywarea nema

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
17 godina
moderator
Godfahter kaže...
Da,istina je da nakon restarta BS playera,problem se popravlja,no opet nakon odredenog vremena pojavljuje se.

Primjetio sam da se prije toga bugića,cc 5 min pojavljuje poruka subtitles download success-tako nesta,taj pop-up nema smisla jer je download izvrsen davno prije!

Probaj isključiti podršku za VobSub.

Također, reci ti meni - kad si ga instalirao, jesi li odabrao da ti sam downloada i instalira interne kodeke? To bi bi mogao biti uzrok - instalira staru verziju ffdshowa. Probaj obrisati BS Player (i provjeri da je obrisao sve svoje datoteke), instaliraj zadnju verziju ffdshowa, downloadaj zadnju verziju BS Playera, ali mu kod instalacije nemoj dopustiti da ti instalira ffdshow i druge (stare) DirectShow filtre.

geek_boy1 kaže...
mbaksa kaže...

bolje se informirajcini se da vise ne dolazi sa spywareom ili adwaerom ja skinuo i instaliro zadnju verziju bs playera free i nikavog spywarea nema

Dugo je dolazio, zbog čega sam odustao i za taj player me više ni najmanje nije bilo briga, jer su se pojavili drugi kvalitetni playeru, a meni se nije dalo svako malo provjeravati je li BS Player konačno izbacio spyware. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice