Jer treba vremena da se određeni postotak ljudi cijepi i da se narod može smatrat procijepljnim. Tako je jednostavno i logično, da mi stvarno nije jasno kako možete pitat ovakva pitanja...
Ako se određeni broj ljudi odbije cijepit, onda ništa nismo napravili i te mjere će ostat do daljnjega. A sad vi filozofirajte i nemojte se cijepit, pa plačite da su mjere na snazi... Buuhuu-huu, evo plačem i ja radi vas.
@Filox, zašto bi narod bio procjepljen? Jesmo li se svi cjepili protiv gripe ? Nismo, već samo oni koji su htjeli ili su se osjećali ugroženi.
Dakle, zašto bi sada bilo drugačije? Cjepivo je dostupno onima koji misle da im treba. Nemojte molim Vas opet o tome da je korona opasnija jer nije.
Da je ona opasna nebi morali brojati babu Maricu koja je imala inzult i prvi test na koronu bio negativan.
Bez temperature ili ikakvih simptoma nakon par dana opet uzimaju uzorak u bolnici i sad je pozitivna. Umre od inzulta dan iza, a vodi se pod koronu. Koliko je takvih "koronaša" ?
Čemu te izmjene oko uzroka smrti što se nikad nije radilo za gripu ili druge bolesti?
Da je opasna vrlo jasno bi objavili koliko je ljudi umrlo od korone bez komorbiditeta. Taj broj je nemoguće naći vec samo ako tražiš .Zadnji koji sam ja dobio na mail je 0.
99% koje znam da su imali koronu nisu imali niti jedan simptom!!!
Dakle tko želi neka se cijepi i siguran je kao i svih godina do sada od gripe. AKo netko tko se nije cijepio umre to je njegov problem. Mogao je. Baš kao što je to bilo kod gripe do sada.
Još bolje, učinkovitost cjepiva protiv gripe je dva puta manja od onog sto se tvrdi za koronu.
Zašto dakle sada kad imamo cjepivo ne živimo normalno kao i prije, nego svijet ulazi u sve veće i veće apsurde ? Vama je to normalno ?