Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19? zaključana tema

poruka: 8.491
|
čitano: 1.481.666
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?".
7 godina
protjeran
Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?

Ako su nuspojave male ili nikakve (bilo u smislu simptoma ili u smislu opasnih posljedica /kroničnih /trenutnih ili u smislu malog broja takvih slučajeva) onda ne bi smio problem za državu da jamči da će osoba koja ima xy posljedice biti financijski kompenzirana/zbrinuta.

To po toj logici zaista ne bi smio biti problem..

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran

Necu se cijepiti jer je cijepivo ubrzano doslo, isto tako zbog velikih strucnjaka prozvanih i neprozvanih koji pricaju o nekom cijepivu kao da znaju sto govore, a znaju isto sto i mi iz medija nista vise nista manje. Ne treba meni niti ikome drugome neki tamo gost dr sc mr pm wtf gtfo da mi prica price iz medija i uvjerava mene kao gradanina da se MORAM cijepiti. Ovo se slobodno moze usporediti sa "brani svojega iz struke", znaci pjevaci brane pjevace, znanstvenici brane znanstvenike.

Iz jos jednog razloga se necu cijepiti, a to je zbog politike i stozera koji su svi u hadezeu. Vidimo njihovu politiku tj kako bi oni nazvali "praksu", a nemaju blage veze sto rade, sad bi ukinuli sad ne bi, pa ona potrositi 2 tjedna da bi se doslo do PREPORUKA! kojih nikoga ne zanima, evo u pekari zenske bez maske, za dezinficiranje ruka, 0,1ml sapuna i 0,9ml voda da se ustedi i to je dezinficiranje. Spasavanje ekonomije iliti turisticke sezona na racun zivota ljudi zbog kojih normalno nitko od njih nikada nece odgovarati. Sad ce prije izbora opet poceti otvaranje, onda sezona jos vece otvaranje i onda tako sve iz kruga u krug dok ne dode to veliko cijepivo koje NITKO ne zna koliko on spasava zivot. Glavno da je FDA odobrila cijepivo, pa onda pocelo cisto onako iznenada jer tko bi znao da ce neki ljudi razviti paralizu lica onda je dosla FDA i kao sad se jace kontrolira.

Muka mi je od svega ovoga, korona, ne korona.

Evo moga plana, naravno ja sam dr sc mr u pm itd:

Granice zatvoriti

Uvesti zescu kontrolu gdje se proizvodi hrana (polje, tvornica) i vozaca dostave (kamion,kombi), mjesto boravka za vozace. Znaci da ljudi imaju od cega zivit sto za koji mnogi ne znaju to znaci JESTI I PIT, a ne kupovat auto,motor,ici u kladionicu,kafice,restorane, klubove i imati mobitel! da dame i gospodo to je LUKSUZ! Tako da nemojte kasnije da vidim na portalima pomozite jadnoj obitelji jer ne mogu preziviti (osim extremnih izuzetaka).

Onda kada ljudi imaju hranu, a to je kruh, salama, juha blabla, a za pice VODA! Koja je bila i trebala ostati besplatna, ali jbga...politika opet...

I tako prezivimo dok ne dode pravo cijepivo, a ne rusko ubrzano kao sto amerikacni kazu, a oni napravili ubrzano onda nije "sranje" jer jbga kupi americko bolje je^^

Ali gdje smo sada? U tome politickom kapitalistickom krugu gdje nas vodi stozer koji nema pojma nista. Bilo bi ODLICNO da netko uradi "nesto" da se sazna sto ti ljudi rade u vrijeme epidemije i sto ti ljudi rade kada nema epidemije. A sada, mrs 2m ili 1.5m iza moga posta, ne znam vise na koliko smo...

1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?
PzKpfw kaže...
Bitanga kaže...
 Samo kažem da društvo ako želi potaknuti ljude na cijepljenje treba preuzeti i sve one moguće i nemoguće štetne posljedice cijepljenja koliko god minimalne i nevjerojatne bile.

@Bitanga

Hm, ovo posljednje...Pa,društvo i preuzima neželjene posljedice u svemu tome. Ti nisi u tome sam. Opet su ti na raspologanju zdrastvene usluge.

U zdrav život (fizička aktivnost, prehrana i pozitivni mindset), cijeljenje je jako dobra preventiva za dosta toga.

Vidiš kaj je bilo kada su ljudi počeli odbijati cijepiti djecu za već suzbijene bolesti. Iste su se počele vraćati.

Žena nije cijepila dijete kontra pneumokoka, pa je zato izgubila dijete.  Pa, ti sada vidi i nemoj cijepiti djecu.

Ako ste imalo svoji, pustite budale kaj se prave pametni i izigravaju stručnjake, te se izvolite se cijepiti.

Prvo zbog sebe.

Trebalo bi uvesti i materijalnu odštetu. Koliko god rizik bio minimalan za onoga koga se cijepi toliko minimalan bi trebao biti i za državu. To bi definitivno pomoglo u odluci da se netko cijepi i, u konačnici, dovelo do veće procijepljenosti koja jedina ima smisla.

Ako je država kupila određenu količinu cjepiva i to cjepivo propadne onda to nije posao. Baš me znaima koliko bi iznosilo osiguranje kod neke privatne firme ako bi htjelo osigurati od posljedica cijepljenja.  

14 godina
dreadmoore kaže...
Hoću cjepit ću se i nema nikakvih problema stim, tko ne želi ne mora.

Hvala, nadam se da će više ljudi tako razmišljati.

16 godina
Louis Pluto kaže...
Bitanga kaže...

Pričam općenito o cijepljenju, nevezano za ovu situaciju trenutno. I u normalnijim uvjetima čovjek ne bi obavezno cjepivo trebao uzimati samo na vlastitu odgovornost, ako je korisno za društvo to je i društvena odgovornost.

Nisam uopće protiv cijepljenja, naprotiv. Samo kažem da društvo ako želi potaknuti ljude na cijepljenje treba preuzeti i sve one moguće i nemoguće štetne posljedice cijepljenja koliko god minimalne i nevjerojatne bile.

s ovim se slažem, uz iznimku minimalnih i nemogućih posljedica, što bi društvo, btw. društvo nije pravni subjekt, država jest, trebala plaćati za 2-3 sata povišene temperature ili posljedica na pamet (nemoguće posljedice)?

ukoliko se radi o danu ili više u kojem se cijepljeni osjeća nesposobnim za rad uslijed tempe ili čega drugog tu se isto slažem kako bi država trebala uplatiti za bolovanje...

dakako to neplaćanje i sl. ne snošenje posljedica uslijed siromaštva države ili bilo kojeg drugog razloga ne bi smjelo odgovoriti bilo koga od odluke da se cijepi... razlozi poput stožer je sramotan, plenković je bezveznjak itd. ne treba ukinuti ničiju sposobnost da se odgovorno ponaša i cijepi se, svaka takva izlika je invalidna, kukavička na pamet i usudio bih se reći idiotska i općenito štetna

Ma daj, nije temperatura problem, niti umor ili mučnina od dva dana. Problem je ako ti se noge oduzmu i postaneš invalid jel. Svako zabijanje igle može izazvati probleme, svaka operacija također. Odeš na operaciju i umreš od tromba u žili poslije. Dogodi se. I nikom ništa.

Ali ako je cijepljenje korisno za cijelo društvo onda neke opasne posljedice trebaju biti pokrivene, jer ako ostaneš iz random razloga invalid za cijeli život, e pa jebiga. Napravio si to radi dobrobiti svih i sebe, a na kraju ostao invalid.

Naravno, to je brutalno teško dokazati da je baš posljedica cjepiva, pogotovo što nikom nije u interesu osim onom tko je nagrabusio ako je jedan od 100.000.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Louis Pluto kaže...
Bitanga kaže...

Pričam općenito o cijepljenju, nevezano za ovu situaciju trenutno. I u normalnijim uvjetima čovjek ne bi obavezno cjepivo trebao uzimati samo na vlastitu odgovornost, ako je korisno za društvo to je i društvena odgovornost.

Nisam uopće protiv cijepljenja, naprotiv. Samo kažem da društvo ako želi potaknuti ljude na cijepljenje treba preuzeti i sve one moguće i nemoguće štetne posljedice cijepljenja koliko god minimalne i nevjerojatne bile.

s ovim se slažem, uz iznimku minimalnih i nemogućih posljedica, što bi društvo, btw. društvo nije pravni subjekt, država jest, trebala plaćati za 2-3 sata povišene temperature ili posljedica na pamet (nemoguće posljedice)?

ukoliko se radi o danu ili više u kojem se cijepljeni osjeća nesposobnim za rad uslijed tempe ili čega drugog tu se isto slažem kako bi država trebala uplatiti za bolovanje...

dakako to neplaćanje i sl. ne snošenje posljedica uslijed siromaštva države ili bilo kojeg drugog razloga ne bi smjelo odgovoriti bilo koga od odluke da se cijepi... razlozi poput stožer je sramotan, plenković je bezveznjak itd. ne treba ukinuti ničiju sposobnost da se odgovorno ponaša i cijepi se, svaka takva izlika je invalidna, kukavička na pamet i usudio bih se reći idiotska i općenito štetna

Ma daj, nije temperatura problem, niti umor ili mučnina od dva dana. Problem je ako ti se noge oduzmu i postaneš invalid jel. Svako zabijanje igle može izazvati probleme, svaka operacija također. Odeš na operaciju i umreš od tromba u žili poslije. Dogodi se. I nikom ništa.

Ali ako je cijepljenje korisno za cijelo društvo onda neke opasne posljedice trebaju biti pokrivene, jer ako ostaneš iz random razloga invalid za cijeli život, e pa jebiga. Napravio si to radi dobrobiti svih i sebe, a na kraju ostao invalid.

Naravno, to je brutalno teško dokazati da je baš posljedica cjepiva, pogotovo što nikom nije u interesu osim onom tko je nagrabusio ako je jedan od 100.000.

i što nije jasno? zar nisam napisao da se slažem osim s mini i nemogućim posljedicama... pročitaj još jednom

btw. otkud ti 100.000?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 20:07 (Louis Pluto).
15 godina
Mene zanima samo koliko ovdje ima doktora osim, dr Igora Bereckog na forumu, ako njega pratite i vidite njegove objave da čovjek svaki dan gubi kolege s posla, samo zato što su ljudi neodgovorni u toku ove pandemije. Na ovom forumu svi doktori sa youtube i fejsa, jbt sve neki znanstvenici daj ljudi uozbiljite se, što se tiče cijepljenja to je stvar osobnog stava a ne namatanja tuđeg mišljenja.Svi ti kvazi doktori koji su na youtube nisu nista uspjeli pa pokušavaju na sve načine doći do popularnosti, gdje ih boli đoka za nekog i posljedice.Ponovno ću se ponoviti a stoji u temi kad će pandemije završiti, jucer sam detaljan post izbacio vezano za kolegu sa posla uhvatio se yutuba i teorija zavjera pa je danas pozitivan i majka mu je na respiratoru a jučer se meni pravda da nije znao da to toliko starije osobe uhvati.Samo je se drzao politike da je to obična prehlada, pa eto vidimo kakva je prehlada.Kad se društvo uozbilji tek tad mozemo reći da smo na dobrom putu, da ovo iza nas ostane samo jedna kratka povijest bez večih posljedica.A ja ću stajati iza svih svoji stajališta po pitanju covida u samom početku sam rekao da je labaratorijski napravljen i od toga ne bježim još uvjek sam u to uvjeren da nije došao sa životinje na čovjeka, netko je dobro i smišljeno napravio nevidljivog ubojicu.Samo je sreća što mu nije intenzitet jak, pa se svodi na 2-3%.A bolest autizam dolazi od cijepljenja jel ima netko 100% pouzdan znanstveni rad da je tako ili je se to isto izvuklo iz šupka yutuba.
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Louis Pluto kaže...

i što nije jasno? zar nisam napisao da se slažem osim s mini i nemogućim posljedicama... pročitaj još jednom

btw. otkud ti 100.000?

Malo si nervozan? Ne voliš se ponavljati? Što onda radiš tu već 17 stranica? ;-)

Pa rijetke nuspojave se obično izražavaju sa 1 na 1.000, 1 na 10.000 i slično, jel.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Louis Pluto kaže...

btw. otkud ti 100.000?

Malo si nervozan? Ne voliš se ponavljati? Što onda radiš tu već 17 stranica? ;-)

Pa rijetke nuspojave se obično izražavaju sa 1 na 1.000, 1 na 10.000 i slično, jel.

po čemu si zaključio da sam nervozan? ne volim se ponavljati to je istina i to me čini nervoznim ali to u gornjem postu ničim nisam pokazao, pitam te što nije jasno u mom slaganju s tobom, niti više niti manje...

to što si upisao su poprilično česte nuspojave... 10% su uobičajene nuspojave, rijtke su puno rjeđe, slučaj u milion ili rjeđe

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 21:50 (Louis Pluto).
16 godina
Louis Pluto kaže...
Bitanga kaže...
Louis Pluto kaže...

btw. otkud ti 100.000?

po čemu si zaključio da sam nervozan? ne volim se ponavljati to je istina i to me čini nervoznim ali to u gornjem postu ničim nisam pokazao, pitam te što nije jasno u mom slaganju s tobom, niti više niti manje...

to što si upisao su poprilično česte nuspojave... 10% su uobičajene nuspojave, rijtke su puno rjeđe, slučaj u milion ili rjeđe

Nema nikakvog problema s onim gore što si napisao. No velim, ne brine ljude temperaturica, nego ozbiljniji problemi. Većina bi se složila da treba uvesti odštetu, ali to se i dalje ne događa, niti vjerojatno bude.

https://en.wikipedia.org/wiki/Side_effect

Very common, ≥ 1⁄10

Common (frequent), 1⁄100 to 1⁄10

Uncommon (infrequent), 1⁄1000 to 1⁄100

Rare, 1⁄10000 to 1⁄1000

Very rare, < 1⁄10000

znači < 1/100.000 je što?

BTW, takva statistika se za covid cjepivo tek treba formirati. Dosadašnja je dobivena ekstrapolacijom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 21:07 (Bitanga).
8 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Louis Pluto kaže...
Bitanga kaže...
Louis Pluto kaže...

btw. otkud ti 100.000?

Nema nikakvog problema s onim gore što si napisao. No velim, ne brine ljude temperaturica, nego ozbiljniji problemi. Većina bi se složila da treba uvesti odštetu, ali to se i dalje ne događa, niti vjerojatno bude.

https://en.wikipedia.org/wiki/Side_effect

Very common, ≥ 1⁄10

Common (frequent), 1⁄100 to 1⁄10

Uncommon (infrequent), 1⁄1000 to 1⁄100

Rare, 1⁄10000 to 1⁄1000

Very rare, < 1⁄10000

znači < 1/100.000 je što?

BTW, takva statistika se za covid cjepivo tek treba formirati. Dosadašnja je dobivena ekstrapolacijom.

i s tim gore sam se složio prije par postova kad si ustvrdio da treba pokriti i najmanju nuspojavu pa i onu nemoguću

hvala na stupnjevanju učestalosti nuspojava, nisam to znao, btw. nuspojava radi kojeg je i počela rasprava je bila 1 od milijun pa sam krivo pretpostavio... znači very rare

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2020 22:20 (Louis Pluto).
14 godina
odjavljen

Ne želim bit ni beta tester za video igru, a kamoli za iglu

:D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rekao bih kako ova messenger RNK cjepiva nisu uzgajana ni na kakvim staničnim kulturama, nego su sintetizirana, a adenovirusna cjepiva jesu uzgajana na staničnim kulturama koje imaju porijeklo u embrionima stanicama - kazao je Kaić.

- Trebamo glasno naglasiti, ako želimo biti istinski vjernici onda ne možemo prihvatiti načelo da cilj opravdava sredstvo. Papinska akademija za život je jasno rekla da se osoba mora boriti svim sredstvima da takva cjepiva ne primi, a u određenim situacijama može ih odbiti. Međutim, mi smo trenutno u situaciji pandemije i ta ista Akademija je rekla da ukoliko nema alternativnih lijekova, a prijeti velika opasnost za pučanstvo tada je dopuštena materijalna ili pasivna suradnja na grešnom činu radi općeg dobra i dobra same populacije.

kazao je tajnik Komisije Iustita et Pax dr. Dugalić.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/oksfordsko-cjepivo-za-katolike-je-eticki-neprihvatljivo-ali-dopusten-je-pasivan-gresni-cin-15037113

Znači abortus je van svake diskusije ubojstvo i treba ga zabraniti zakonom, a cjepivo uzgajano na embrionalnim kulturama ipak ne treba zakonom zabraniti i svatko može po savjesti odlučiti? Što je sad s onim da su embriji ljudi? Prihvatljivo je ubijati nerođenu djecu da bi došli do cjepiva? Ako između embrija i djeteta nema razlike, bi li bilo prihvatljivo i malu djecu ubijati za dobivanje cjepiva?

Koje licemjerje, kvalificirali su se za članstvo u stožeru.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zašto ne? Ako ću još dobit besplatni čip i nešta novog DNK. Ovi moj čip od mozga slabo radi, a i novi DNK je sigurno superiorniji nego moj vanilla.

rijeiworhxn9rhis

0 0 hvala 0
15 godina

Hoću. Jer ovo što proživljavam trenutno sa Covidom je u najmanju ruku čudno. 100 različitih simptoma i čudesa.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
Louis Pluto kaže...
Dex.pwn kaže...

zar te je netko tjerao da sudjeluješ u nekoj od fazi testiranja... pitam se kojoj, niti u jednoj fazi nisu testirali trolove

Pusti testiranja, gledaj sada kada pocne po bolnicama da se osoblje MORA cijepiti... pa ces viditi sranja. Ali glavno da pljescemo ljudima koji su PLACENI i koji RADE svoj posao, idemo sutra u TOMMYa pljeskati ljudima na blagajni!

0 0 hvala 0
6 godina
Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2020 3:04 (Al Crane).

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Visak kaže...

Vjerojatno onih 60% koji sjede u praznim ordinacijama i samo telefonski čuju pacijente. I misle da će to tako ići dalje.

Možeš pojasniti na kojih to 60% misliš?

Jer jučer je na RTL Direktu bila misija opravdavanja takve statistike, pa su tvrdili da upravo oni doktori kojima su sad pune ruke posla nisu imali vremena odgovoriti na statistiku jer im je dan prekratak rok, te su još napomenuli da liječnici obiteljske medicine nisu još ni anketirani, a da očekuju da će među njima biti veći broj onih koji se žele cijepiti.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
16 godina
MrBlc kaže...
Visak kaže...

Vjerojatno onih 60% koji sjede u praznim ordinacijama i samo telefonski čuju pacijente. I misle da će to tako ići dalje.

Jer jučer je na RTL Direktu bila misija opravdavanja takve statistike, pa su tvrdili da upravo oni doktori kojima su sad pune ruke posla nisu imali vremena odgovoriti na statistiku jer im je dan prekratak rok, te su još napomenuli da liječnici obiteljske medicine nisu još ni anketirani, a da očekuju da će među njima biti veći broj onih koji se žele cijepiti.

Tko još razmišlja dok gleda statistike:-)

Uzmeš prvu brojku koja ti odgovara i kažeš "A-HA"!

6 godina
protjeran

od cure stari radi u hitnoj, buraz i stric anesteziolozi, strina dermatolog.

nijedno od njih četvero nije izrazilo zelju za cijepljenjem odnosno

kazu da im se nametne prije bi pristali na rusko.

frend curinog buraza koji radi u švicarskoj je rekao

da se nitko od njegovih kolega nebi cijepio americkim cijepivom.

i da ga ne preporucuju, prvo navodno izaziva neplodnost kod muskaraca

a za druge nuspojave se ni zna i kaze da se cijepiva razvijaju godinama

i dalje budu u fazi "testiranja" i da ne vjeruju da su jedni ameri u manje

od 10 mjeseci dosli do nekakvog uspjeha.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Visak kaže...

To sam napisao dok se još nije znalo da je novinarska patka, tj. dok je izgledalo da su to ukupni podaci.

Pretpostavio sam da je među onima koji nisu na prvoj crti manji interes za cijepljenje od onih koji se s virusom sreću svakodnevno. I dalje mi se ta pretpostavka čini logičnom, samo što je izgleda bazirana na pogrešnim informacijama (ne znam koliko sad možemo vjerovati i toj novoj).

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
14 godina
neaktivan
bloodborne kaže...

Ovo zvuči ko oni botovi što po forumima ostavljaju primamljive poruke o zaradi na internetu.

Dobro, jel cjepivo ispitano ili nije? Jedni Ameri? A ko bi trebao razviti cjepivo? Bugari?

Jel stvarno moguće da neko puši ovakve gluposti? Izaziva neplodnost? Koliko ljudi je u Švicarskoj cijepljeno?

Ja sam čuo (rekao mi frend tetkinog susjeda, isto s bauštele ali ne u Švicarskoj nego u Njemačkoj) da od 5G mreže ljudima rastu rogovi.

6 godina
protjeran
BlueMax kaže...
bloodborne kaže...

Ovo zvuči ko oni botovi što po forumima ostavljaju primamljive poruke o zaradi na internetu.

Dobro, jel cjepivo ispitano ili nije? Jedni Ameri? A ko bi trebao razviti cjepivo? Bugari?

Jel stvarno moguće da neko puši ovakve gluposti? Izaziva neplodnost? Koliko ljudi je u Švicarskoj cijepljeno?

Ja sam čuo (rekao mi frend tetkinog susjeda, isto s bauštele ali ne u Švicarskoj nego u Njemačkoj) da od 5G mreže ljudima rastu rogovi.

zasto bi me cvojek koji radi vec 10 god u bolnici i koji mi je ujedno buduci sogor lagao ?

ti si jedan od onih koji zivi u uvjerenju da hrv nisu napustili doktori i med sestre ?

mene boli kurac da li je to istina ili ne ako te bas to bode i jebe kao sto te i vise manje

svaka druga teme jebe pa moras bit prisutan u njoj, ja samo znam da ja amerima ne vjerujem

a cjepivo bilo uspjesno neuspjesno puca mi kurac jer se bez obzira na ishod nebi cijepio.

a sigurno cu vjerovati doktorima nego random jebeku s foruma. odmori se malo od foruma, topli savjet.

14 godina
neaktivan
bloodborne kaže...

zasto bi me cvojek koji radi vec 10 god u bolnici i koji mi je ujedno buduci sogor lagao ?

ti si jedan od onih koji zivi u uvjerenju da hrv nisu napustili doktori i med sestre ?

mene boli kurac da li je to istina ili ne ako te bas to bode i jebe kao sto te i vise manje

svaka druga teme jebe pa moras bit prisutan u njoj, ja samo znam da ja amerima ne vjerujem

a cjepivo bilo uspjesno neuspjesno puca mi kurac jer se bez obzira na ishod nebi cijepio.

a sigurno cu vjerovati doktorima nego random jebeku s foruma. odmori se malo od foruma, topli savjet.

Ne kažem da on tebe laže nego ti priča ono u što on vjeruje, laže te ili ti lažeš.

Ti da ćeš sigurno vjerovati doktorima onda cijepljenje ne bi dovodio u pitanje. Ti vjeruješ u ono što želiš čuti.

Koliki u biti kapacitet moraš biti za nadrobiti ovoliko gluposti u dva posta?

Izaziva neplodnost i cijepivo je neistraženo? Pa ako je neistraženo kako znamo da izaziva neplodnost?

Vjerujem doktorima, puca mi kurac, neću se cijepiti - ovo može izjaviti samo netko ko nije u stanju zdravo razmišljati.

Ti bi se prije svega trebao cijepiti protiv nervoze. Opusti se malo, zašto reagiraš na postove random jebeka s foruma?

6 godina
protjeran
BlueMax kaže...
bloodborne kaže...

Ne kažem da on tebe laže nego ti priča ono u što on vjeruje, laže te ili ti lažeš.

Ti da ćeš sigurno vjerovati doktorima onda cijepljenje ne bi dovodio u pitanje. Ti vjeruješ u ono što želiš čuti.

Koliki u biti kapacitet moraš biti za nadrobiti ovoliko gluposti u dva posta?

Izaziva neplodnost i cijepivo je neistraženo? Pa ako je neistraženo kako znamo da izaziva neplodnost?

Vjerujem doktorima, puca mi kurac, neću se cijepiti - ovo može izjaviti samo netko ko nije u stanju zdravo razmišljati.

Ti bi se prije svega trebao cijepiti protiv nervoze. Opusti se malo, zašto reagiraš na postove random jebeka s foruma?

lik boli me kurac

16 godina
odjavljen
Visak kaže...

Pretpostavio sam da je među onima koji nisu na prvoj crti manji interes za cijepljenje od onih koji se s virusom sreću svakodnevno. I dalje mi se ta pretpostavka čini logičnom, samo što je izgleda bazirana na pogrešnim informacijama (ne znam koliko sad možemo vjerovati i toj novoj).

Pazi, u nastojanju da opravdaju fijasko sa statistikom (pritom uopće ne planiram ulaziti u to da li im se ne sviđaju rezultati ili su toliko nesposobni da ni anketiranje nisu ispravno proveli, pa onda još takve podatke dostavili novinarima), lik iz nekog udruženja liječnika (zaboravio kojeg točno) kaže da očekuje da će među obiteljskim liječnicima biti veći interes nego među bolničkim... Sad je pitanje da li ti precjenjuješ logičnost svoje pretpostavke ili on mulja u pokušaju damage controla?

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
5 godina
odjavljen
bloodborne kaže...

Zaboravio si popiti tablete? 

Evo ja sam se umjesto tebe medju prvima prijavio da testiram cjepivo, dobit cu poziv kroz par dana. Javit cu bugovim forumasima da li me usmrtilo.

8 godina
neaktivan
SuperHeroj kaže...
Louis Pluto kaže...
Dex.pwn kaže...

zar te je netko tjerao da sudjeluješ u nekoj od fazi testiranja... pitam se kojoj, niti u jednoj fazi nisu testirali trolove

Pusti testiranja, gledaj sada kada pocne po bolnicama da se osoblje MORA cijepiti... pa ces viditi sranja. Ali glavno da pljescemo ljudima koji su PLACENI i koji RADE svoj posao, idemo sutra u TOMMYa pljeskati ljudima na blagajni!

ok, ja ne znam što pojedini od njih misle, odi kod zubara i otvori mu čvalje znajući da nije primio cjepivo, to je gotovo siguran prijenos i sipanje virusa direktno u usta pacijenta ili obrnuto ukoliko su zaraženi... ili odi do liječnika da te pipka, sluša pluća i pregledava krajnike, oko, uho ili nos... zamisli ti tu neodgovornost zdravstvenog radnika koji se nije cijepio usred pandemije i time direktno ugrožava zdravlje svojih pacijenata umjesto da im pomogne, namjerno širi pandemiju ili misle da te od sad pa nadalje i ubuduće trebaju pregledavati srednjovjekovni vitezovi obučeni u moderne oklope od za viruse neprobojnih materijala... prijatelju ukoliko se ne želiš cijepiti mijenjaj posao, sjedi u kancelariji, isto kao kad su mu na praksi otvorili prvi puta grudni koš ili abdomen mrtvaca i ovaj se izrigao a želio je biti kirurg... čovjek sam shvati kad neki posao nije za njega... to su elementarne stvari, za liječnika je odgovornost kao kruh, neodgovoran - mijenjaj profesiju

pa možda bi koji puta trebali otići i do tommyja pljeskati ljudima na blagajni kojima nije lako, za siću slušati i gledati gomile kretena kako se guraju, vrijeđaju jedni druge i odnose puna kolica brašna i kvasca ne misleći ni na koga osim sebe

13 godina

Radim u farmaceutskoj industriji i to u regulativi, da ste imalo upoznati koliko se u povijesti puta dogodilo - a i jos uvijek se događa unatoc svim nastojanjima i napretku - da tek nakon 10-20 godina se saznaju dugorocni stetni ucinci lijekova za koje se mislilo da su potpuno sigurni i bezopasni... Nema teoretske sanse da u sebe stavim nesto sto je ispitivano nepunih godinu dana i o cemu se, realno, ne zna nista, i saznat ce se MOZDA tek za nekih 10ak godina. Ne kazem da ce zbilja biti nesto lose ili da ce cjepivo ikog ubiti nuzno, ali meni je manji rizik mozda dobiti koronu i bit par dana u samoizolaciji s malo jacom prehladom nego se cijepit s neispitanim supstancama.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
5 1 hvala 3
6 godina
protjeran
veliki pero kaže...
bloodborne kaže...

Zaboravio si popiti tablete? 

Evo ja sam se umjesto tebe medju prvima prijavio da testiram cjepivo, dobit cu poziv kroz par dana. Javit cu bugovim forumasima da li me usmrtilo.

Bravo za tebe, pokusnih kunica ce uvijek trebati i doktora forumasa koji znaju sve o svemu.

ko dezurni forumasi koji u svakoj drugoj temi cekaju da se neki kurac digne ( citaj komentar )

pa da naskoce na njega. oce to kad ne ohladi covjek malo od foruma pa vise zivi online nego offline.

Discord za BUG-ovce https://discord.com/invite/7V7wPWd
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2020 12:28 (bloodborne).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice