Xiaomi Mi Note 3

poruka: 1.127
|
čitano: 314.227
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Xiaomi Mi Note 3
Stigao moj jučer, naručen u četvrtak.

Uglavnom žena je prezadovoljna, prešla sa S7 na MN3. Baterija odlična evo sad gledam potrošnju od jutros 5 sati ekrana 46% preostalo, i gleda puno YouTube pa joj se sviđa i "stereo sound". Stvarno me iznenadio mob.
Sve u svemu preporuka tko treba dual sim, brz mobitel - imam S8 i stvarno u brzini barem meni kao laiku nema razlike iskreno radi odlično čak u nekim apk bez stuttera.

1 0 hvala 0
11 godina
robert993 kaže...
Stigao moj jučer, naručen u četvrtak.

Uglavnom žena je prezadovoljna, prešla sa S7 na MN3. Baterija odlična evo sad gledam potrošnju od jutros 5 sati ekrana 46% preostalo, i gleda puno YouTube pa joj se sviđa i "stereo sound". Stvarno me iznenadio mob.
Sve u svemu preporuka tko treba dual sim, brz mobitel - imam S8 i stvarno u brzini barem meni kao laiku nema razlike iskreno radi odlično čak u nekim apk bez stuttera.

Taj mob ima samo jednu jedinu manu...to je dizajn.

Naravno nije ruzan, ali je danas vec malo zastario sa takvim omjerom stranica i bezelima.

Po svemu ostalome to je fenomenalan mob koji me konstantno demotivira da ga zamjenim necim drugim.

Mislio sam ga imati mjesec-dva i sada ga imam vec gotovo 5 mjeseci.

8 godina
Je da malo dizajn zbog ovih novih ekrana. Ali iskreno svejedno me iznenadio kako je mob lijepo napravljen za te novce. Svaka im čast.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xiaomi Mi Note 3

Poz ekipa.

Zanima me kvaliteta zvuka preko slušalica.

Bilo bi odlično kad bi mogao taj netko usporediti sa nekim drugim mobom.

Isto tako, gdje je najjeftiniji?

fala :D

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S-S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

Koliki sot imate s ovim mobitelom? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

Da, i mene to zanima, samo napišite da li pritom imate stalno uključene mobile data, sinhronizacije, vibracije kod dodira. Koliko sam čitao do sada sa mojim korištenjem koje nije toliko zahtjevno za bateriju bih morao od 100%-0% dobiti barem 10 sati, vjerovatno 11.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi Note 3

Baterija je čudo neviđeno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Jel zna netko na xiaomi.eu stable rom, jel update dolazi OTA ili se mora manual stalno instalirati?

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Mi Note 3

Naručen danas sa Goldway-a za bolju polovicu. Može preporuka za tempered glass? Nešto provjereno, vidio sam par preporuka u postovima ranije (1, 2, 3) ili ako ima nešto bolje. Thx!

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Mi Note 3

Još jedno pitanje za vas koji ste uzeli mob sa Goldway-a, dolazi li u paketu i adapter za slušalice USB-C na 3.5mm? Uzeo sam bundle "standard with case". Thx! Lp.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
tommmyyy kaže...

Još jedno pitanje za vas koji ste uzeli mob sa Goldway-a, dolazi li u paketu i adapter za slušalice USB-C na 3.5mm? Uzeo sam bundle "standard with case". Thx! Lp.

Da. Ali ne dobiješ slušalice.

11 godina
Paolo Maldini kaže...

Da. Ali ne dobiješ slušalice.

Thx! Znam za slušalice, zanimalo me samo za adapter.

7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Gdje se to kinesko čudo može naručiti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Poz ekipa.

Zanima me kvaliteta zvuka preko slušalica.

Bilo bi odlično kad bi mogao taj netko usporediti sa nekim drugim mobom.

Isto tako, gdje je najjeftiniji?

fala :D

Zavisi koje slušalice koristiš. :) 

Imam Bluedio T3 Plus, zvuk odličan i sa žicom i putem Bluetootha. 

Ako hoćeš direktne usporedbe, te sam slušalice koristio na sljedećim mobitelima:

- OnePlus 5T

- Xiaomi Redmi Note 4X

- Oukitel K10

- Ulefone Power 3

- Xiaomi Mi A1

- Xiaomi Mi Max 2

...I još par njih, ne mogu se sad sjetiti. Uglavnom, zvuk je u rangu OnePlus 5T.

Netko je pitao za SoT: znam dobiti od 7 do 12 sati SoT-a, zavisno kako ga koristim. Baterija je, s obzirom na kapacitet, vrhunska.

IMO, ovo je uvjerljivo najbolji mobitel na tržištu po principu uloženo/dobiveno. Strava performanse za relativno male novce. Ako često mijenajte mobitele (u što računam i ako ga mijenjate jednom godišnje), ne vidim smisla davati sedam-osam milja kuna za iPhone X ili Galaxy S9, kad se približno isto u performansama dobije s Mi Note 3. I nemojte me sad hvatati za ovu "približno isto" jer čisto sumnjam da je itko od vas istinski power-user koji u svakodnevnom radu primijeti razliku između MN3 i nominalno jačih telefona.

Inače, baš sam bio skeptičan - razočaran zapravo! - kad sam prvi put čuo za specifikacije MN3. Mi Note 2 bio je pravi flagship i zbilja lijep telefon. Zato sam morao dva puta čitati popis hardvera na MN3 i popiti konjačić poslije toga. :)

Tek sad vidim koliko je pametan potez bio spustiti ga kategoriju niže, jer u višem srednjem rangu Xiaomi nema niti jedan telefon. Flagshipi su pokriveni s Mi6 i Mi Mix 2, a na dnu i nižoj srednjoj klasi imaju čitavo stado uređaja. MN3 je mobitel koji je zapravo bio nedostajuća karika.

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 0:25 (Marko_244).
14 godina
neaktivan
combustibleskipping kaže...

Gdje se to kinesko čudo može naručiti

na internetu

ne budi ljen i procitaj temu, spominju se 3-4 stranice svako malo, odakle kupiti, koliko kosta, koliko se ceka i koji shipping bez da placas pdv

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 10:37 (16OR).
10 godina
Xiaomi Mi Note 3

meni je jedino mana sto nema b20 mrezu, jer sam na tmobile i cesto van grada gdje je upravo pokrivenost samo tom mrezom..

a dizjan mi je ljepsi od ovih svih novih (osim mix2s), jer ne volim ove uske 18:9 fore.. (o rupama u ekranima da ne pricam..) bilo bi idealno da ima malo manje bezele gore i dolje, i da je malo veci ekran.. ali je i ovako sasvim ok

btw. pitanje za ove koji ga imaju neko duze vrijeme; jel dolaze kakvi ota updatei na global verziji roma? ono opcenito neke sigurnosne zakrpe i sl...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 12:03 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Global Stable ROM se updatea svakih par mjeseci.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Meni stigao Mi Note 3 s Honorbuya u rekordnom roku, treba vidjeti koliko su jaki kad je reklamacija u pitanju.

Javim, živjeli :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 16:45 (skolarek).

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Pozdrav ljudi, mislim se izmedu mi note 3 i mi note 2, prvi preko honorbuya bi me ispao 361 dolar a mi note 2 preko gearbesta warehouse u poljskoj nekih 310 dolara pa mi se cini da je ipak note 2 bolji buy sa jacim procom, amoled screenom, što vi mislite?????

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Note 3 bez premišljanja
9 godina
neaktivan

Imam note 3 oko mjesec dana i nemam riječi koliko je dobar. Zamjenio Samsung s7 s njime i nikakve razlike, čak sam prezadovoljan baterijom itd. Za razliku od note 2 on je noviji i sigurno fluidniji itd. Ja bi svakako note 3 bez razmisljanja. 

13 godina
Xiaomi Mi Note 3
Ja bih osobno mi note 2. Nešto jači procesor, bolji ekran, i još je k tome jeftiniji. Kamera mu nije toliko dobra kao na note 3 doduše
Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Note 3 u svakom slucaju.

0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Ja bih osobno mi note 2. Nešto jači procesor, bolji ekran, i još je k tome jeftiniji. Kamera mu nije toliko dobra kao na note 3 doduše

Nemoj se zavarat OLED ekranom na Note 2. To je starija generacija LG OLEDa koja kvalitetom nije bolja od osrednjeg IPS-a. Procesor je jedino jači u GPU segmentu, dok je sam CPU bolji u Note 3.

10 godina
neaktivan

Jos bi trebalo napomenuti kako je procesor kod mi notea 3 stedljiviji, isto je na 14nm, ali ima 4 male jezgre. Ja bi uzeo note 3 zbog toga i kamere

9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

A evo i Xiaomi mi mix 2s je izašao pa će za par mjeseci biti dostatna cijena za radničku klasu koja duže skuplja novce. Do tada Xiaomi mi note 3 je premija!

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

Mislis da bi mix 2s mogao ic za cca 2000 kn kao i mi note 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mix 2s za 2000 kn ???
Mozda za 4 godine...
Realna cijena za 6mj ce biti 2800-3000 kn za osnovnu verziju,jednaka sadasnjoj cijeni za mix2
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
7 godina
floki26 kaže...
Mix 2s za 2000 kn ???
Mozda za 4 godine...
Realna cijena za 6mj ce biti 2800-3000 kn za osnovnu verziju,jednaka sadasnjoj cijeni za mix2

Mix2 je najviše 2500 sa uključenom dostavom

13 godina
neaktivan
2500?
A gdje to molim te ?

I definitivno nije najvise nego najmanje.Najvise bi bilo da je 2500 najvisa cijena...ili!?
Goldway 410$+26$=436$ * 6.1=2660 kn
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice