Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.280.566
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
Kir993 kaže...
papinijanus kaže...

Planiram danas naručiti:

1. Xiaomi Mi Smart Home Gateway 2
2. Xiaomi All-In-One Media Control Center

3. Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb IPL E27

4. Xiaomi Yeelight Smart LED Lightstrip IPL

5. Xiaomi Mi Smart Home Occupancy Sensor

6. Xiaomi Mi Smart Home Door / Window Sensors

7. Xiaomi Aqara Smart Light Control Set

8. Xiaomi Mi Smart Home Temperature / Humidity Sensor

9. Xiaomi Mi Smart Socket Plug 2

Sve po jedan primjerak da isprobam i da ugradim u planove adaptacije kuće. 

Ima tko kakvu preporuku, iskustvo, upozorenje? 

Ako se smije znat koliko ce te ispast to sve? Ja vec dugo narucujem sa Aliexpress-a i nikad problema nisam imao, ako slucajno ne dodje vratit ce ti novce, a ako imas srece doci ce i paket kasnije.Samo procitaj recenzije kupaca da vidis da je sve u redu. 

oko 170$ sve zajedno. sigurnost kupnje mi je poznata jer sam A4 level. Čak ću svaku stvar naručiti zasebno, a ne sve u paketu jer mi je 8 od 9 proizvoda oko 20$ pa neće biti carinske obrade. Što mi je sad jako bitno jer će mi na carini stajati barem tjedan dana, a sad mi je svaki dan bitan jer uskoro krećem s radovima. 

Više me zanima iskustva ljudi o baš tim proizvodima. Posebno ako netko to ima da mi kaže koristi li to u svakodnevnomživotu ili je sve isprobao, pokazao prijateljima kako radi i na tome je stalo :) 

12 godina
Mi-Hrvatska kaže...
alen177 kaže...

Hvala ti na ovoj stranici... Registrirao sam se i dobio 1€ kao što si i sam rekao...

E sada da i ja dam jedan info, našao sam promo code sa kojim dobiješ 11.04€ popusta...

Promo Code: PAS0008S

Vaga na kraju ispadne 33.95€ 

Definitivno naručujem 

Drago nam je da si uproavo na ovoj temi nasao ono sto ti treba i to po izrazito povoljnoj cijeni!

Ova vaga u Kini kosta cca 200 kn ,te ces ti vrlo vjerovatno i pdv platiti na to pa ce te izaci okvirno 320 kn! Ali i to je dalje izuzetno povoljna cijena jer ju je gotovo nemoguce naci ispod 60$ sa shippingom.Kada se na to doda pdv,postaje neisplativo.

Nadamo se da ces podjeliti sa nama svoja iskustva kada stigne !

A za sve ostale:

Upravo ovakve situacije su jedan od glavnih segmenata kojima cemo se baviti.Neki "kriticari" su nas pitali kako mi to zapravo mislimo PROMOVIRATI Xiaomi.Odogovor im je,upravo ovako.

Na svojoj Fb stranici cemo dijeliti razne deal-ove ,po nasem misljenju,povoljne te se nadamo da cete odmah,ubrzo ili u dalekoj buducnosti svi vi naci nesto sto zelite po zapravo vrlo povoljnoj cijeni.

Jedna od ideja je,kada kupite nesto sto smo objavili,javite nam se u inbox,tako da kroz dogledno vrijeme kontaktiramo odredene webshopove i objasnimo im tko smo i sto radimo.

Zasto ne bi imali svoje kuponske kodove za odredene webshopove? 

Pozdarv i navalite 

Ovaj od  "PAS0008S"  vise ne radi.

Mozda netko ima drugi koji je sad aktualan?

Hvala!

14 godina
neaktivan
chikenkiller kaže...
Mi-Hrvatska kaže...
alen177 kaže...

Hvala ti na ovoj stranici... Registrirao sam se i dobio 1€ kao što si i sam rekao...

E sada da i ja dam jedan info, našao sam promo code sa kojim dobiješ 11.04€ popusta...

Promo Code: PAS0008S

Vaga na kraju ispadne 33.95€ 

Definitivno naručujem 

Drago nam je da si uproavo na ovoj temi nasao ono sto ti treba i to po izrazito povoljnoj cijeni!

Ova vaga u Kini kosta cca 200 kn ,te ces ti vrlo vjerovatno i pdv platiti na to pa ce te izaci okvirno 320 kn! Ali i to je dalje izuzetno povoljna cijena jer ju je gotovo nemoguce naci ispod 60$ sa shippingom.Kada se na to doda pdv,postaje neisplativo.

Nadamo se da ces podjeliti sa nama svoja iskustva kada stigne !

A za sve ostale:

Upravo ovakve situacije su jedan od glavnih segmenata kojima cemo se baviti.Neki "kriticari" su nas pitali kako mi to zapravo mislimo PROMOVIRATI Xiaomi.Odogovor im je,upravo ovako.

Na svojoj Fb stranici cemo dijeliti razne deal-ove ,po nasem misljenju,povoljne te se nadamo da cete odmah,ubrzo ili u dalekoj buducnosti svi vi naci nesto sto zelite po zapravo vrlo povoljnoj cijeni.

Jedna od ideja je,kada kupite nesto sto smo objavili,javite nam se u inbox,tako da kroz dogledno vrijeme kontaktiramo odredene webshopove i objasnimo im tko smo i sto radimo.

Zasto ne bi imali svoje kuponske kodove za odredene webshopove? 

Pozdarv i navalite 

Ovaj od  "PAS0008S"  vise ne radi.

Mozda netko ima drugi koji je sad aktualan?

Hvala!

Imam ti ja sada 3 aktualna Kupona: PAS0008J ili RDC8888 i WZPAS08

LINK: Xiaomi MI Smart Scale 2

Trenutno košta 53.49$, a sa ovim kuponom dobiješ popust od 13.49$ te ti ispadne ravnih 40$

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 15:05 (alen177).
14 godina
Mi Router 3

Evo igram se danas s tim routerom, zgodan je za te novce. Zadovoljan sam uglavnom, ali neke stvari bi mogle biti bolje. Sve je pojednostavljeno ali možda malo previše. Popratne aplikacije su napola prevedene ili na kineskom, napipaš u instalaciji next next ali volio bih znati šta piše. Tek sam se dao u proučavanje wifija općenito pa mi baš nije jasno zašto samo 72Mbps na 2,4GHz ako je router 300Mbps? Sa Mi5 se spajam, možda on ne može više? Na 5GHz 433Mbps.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Imas ovdje sa kodom BANDHK za 20,99 $ 

11 godina
10alex kaže...

Imas ovdje sa kodom BANDHK za 20,99 $ 

Ili probaj kod BAND25 pa bi cijena trebala biti 16,99$, iako mislim da je taj kod istekao (ja sam ga koristio prije 3 tjedna i dobio tu cijenu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2017 7:33 (10alex).
8 godina
neaktivan

Ja sam prije 3 tjedna bio u Mi Home store-u, te me jedan od rijetkih poznavatelja engleskog uputio da ne kupujem Mi smarthome paket, obzirom da lokalizacija periferije nije odrađena.

Na moje direktno pitanje rade li developeri na tome, samo je slegnuo ramenima...

Čak smo se pokušali spojiti sa mojim telefonom na kojem imam Mi home app, ali bez uspjeha

13 godina
4xMi kaže...

Ja sam prije 3 tjedna bio u Mi Home store-u, te me jedan od rijetkih poznavatelja engleskog uputio da ne kupujem Mi smarthome paket, obzirom da lokalizacija periferije nije odrađena.

Na moje direktno pitanje rade li developeri na tome, samo je slegnuo ramenima...

Čak smo se pokušali spojiti sa mojim telefonom na kojem imam Mi home app, ali bez uspjeha

Kada si se spajao, jesi li postavio lokale na Mainland China?

Mislim da bi ti odgovaralo samo na taj način.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
12 godina

HVALA!Ispalo me s prvim kodom  34 eura.

11 godina
chikenkiller kaže...

HVALA!Ispalo me s prvim kodom  34 eura.

Zao mi je ti kodovi ocigledno jako brzo isteknu.

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Idući mjesec nam dolazi Mi MIX 2 

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina

da me krivo en shvatis,  ja sam zadovoljan s popustom :)

14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Idući mjesec nam dolazi Mi MIX 2 

Jedva cekam, samo se nadam da ne izgleda ko na onoj fotki koja kruzi netom (bijeli, fotkana straznja strana), jer tam mi djeluje prelose. 

14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
mrki_man kaže...

Može pomoć molim?

Imam mi 5s plus i mijenjao sam par romova iz dosade/znatiželje... global stable, developer, mi-globe rom, lineage-os.

I svaki radi bez problema, ALI...

Često imam problem sa wifi-jem nakon flashanja. Tj. ne radi mi u 5GHz pojasu .

Svaki put nakon flashanja ROM-a u twrp-u obišem dalvik i cache...

Ali očito negdje griješim. Sad sam trenutno na mi-globe rom 7.7.20 i wifi se vuče kao krepana mačka... cca 150-500 kb/s.

Zna li netko gdje je kvaka? U postavkama nekim...

Wifi frekvencijski pojas je na automatic, a ima opcija za 2,4 i 5 GHz za odabrati. Kad odaberem 5 GHZ, ni jednu mrežu ne vidi i prebaci na LTE. Ako odaberem 2,4 GHz ili automatic radi wifi ali dozlaboga sporo.

Treba li u twrp-u nakon flashanja rom-a odabrati format data i koje sve kvačice odabrati? Odnosno što sve zbrisati?

Inače mob je super, ali ima svojih mušica...

Jesi li probao clean install preko fastboota zadnju developer verziju MIUI ROM-a? 

Evo samo da javim da sam probao i preko fastboota zadnju developer verziju na kojoj je MIUI 9 i android 7.0. I dalje ne radi wifi 5 GHz.. Sad mi je obrisan i TWRP, ali to ću riješiti.

Ne znam više šta da radim... Mislim da sam negdje pročitao da kod mjenjanja ROM-ova zbog downgradea verzije Androida s recimo 7.0 na 6.0 može doći do problema s WIFI-jem, bluetooth-om i sl. Jel ovo istina?

15 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Narucio prekjucer Xiaomi Mi Band 2 s aliexpressa za 17$, inace je na popustu 21$, ali daju onaj kupon od 4$ za nove korisnike...

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

4 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

Narucio prekjucer Xiaomi Mi Band 2 s aliexpressa za 17$, inace je na popustu 21$, ali daju onaj kupon od 4$ za nove korisnike...

Mi Band je super stvarčica za nekoga tko se bavi sportom a za ostale je također dobra. Prati sve i svašta a analiza sna mi je posebno zgodna stvar.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
13 godina
mrki_man kaže...

Evo samo da javim da sam probao i preko fastboota zadnju developer verziju na kojoj je MIUI 9 i android 7.0. I dalje ne radi wifi 5 GHz.. Sad mi je obrisan i TWRP, ali to ću riješiti.

Ne znam više šta da radim... Mislim da sam negdje pročitao da kod mjenjanja ROM-ova zbog downgradea verzije Androida s recimo 7.0 na 6.0 može doći do problema s WIFI-jem, bluetooth-om i sl. Jel ovo istina?

Clean install bi trebao riješiti sve probleme.

Može biti neki hardware problem ili do routera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 11:06 (Cromaki).
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Mi Band je super stvarčica za nekoga tko se bavi sportom a za ostale je također dobra. Prati sve i svašta a analiza sna mi je posebno zgodna stvar.

Nisam neki sportas, ali 100 kn nije puno, posluzit ce bar kao sat ako nista drugo

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
15 godina
rebelsy kaže...
dj_renny kaže...

Nisam neki sportas, ali 100 kn nije puno, posluzit ce bar kao sat ako nista drugo

Kao sat svakako a i zanimljive su statistike o tvojoj dnevnoj rutini, kao i analiza sna. Baterija mu raje dosta dugo, na jednom chargeu je moj band izdržao oko 23-24 dana

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
mrki_man kaže...

Clean install bi trebao riješiti sve probleme.

Može biti neki hardware problem ili do routera.

Kako misliš clean install? Jel nije preko fastboota clean install? Kad sam flashao preko fastboota i odabrao sam clean. Izgubio sam TWRP ali manje bitno, to ću vratiti.

Ne vjerujem da je do routera. Kad odaberem ručno 5 GHz svi routeri sa popisa koje mob "vidi" nestanu. Kad vratim na automatic ili odaberem ručno 2,4 GHz odmah se svi vrate na popis. Tako da ne vjerujem da je do toga.

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Probat ću ulovit nekog iz Beta Teama sa Mi 5S+ da testira 5G ako ima u blizini, ako nađem šta javim kroz privatnu poruku

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Starckov "conceptual product design" za mix 2 izgleda fenomenalno ali pitanje je kako će na kraju ispast finalni proizvod. slažem se da slika zadnje strane nije baš nešto. ako dvojka neće biti zanimljiva onda kupujem jedinicu kojoj bi cijena trebala pasti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Evo čisto informativno, ako nekoga zanima trajanje baterije na Mi Max 2 ,naravno manja odstupanja su moguća ovisi što radite na mobitelu te o snazi  prijema signala ili wifi – a, ali to je otprilike to .

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 13:24 (razjaren).

4 0 hvala 1
11 godina
Čudo od baterije :)
8 godina
neaktivan
@Maki: e sad, nisam baš te struke da te shvaćam ovo sa lokalima...Znam da sam imao kinesku karticu u Mi5s, probali smo sa njihovim WiFi i standardno preko 4G
U pitanju je bio gotovi SmartHome set ( moram provjeriti naziv seta) sa 4-5 perifernih senzora i centralnom jedinicom
Problemi sa WiFi : neki dan odradio update na MIUI 9 Global 7.8.24 Beta, ne vidim neke probleme navedene...dapače, sve šljaka OK
Cromaki kaže...
4xMi kaže...

Kada si se spajao, jesi li postavio lokale na Mainland China?

Mislim da bi ti odgovaralo samo na taj način.

13 godina
4xMi kaže...
@Maki: e sad, nisam baš te struke da te shvaćam ovo sa lokalima...Znam da sam imao kinesku karticu u Mi5s, probali smo sa njihovim WiFi i standardno preko 4G
U pitanju je bio gotovi SmartHome set ( moram provjeriti naziv seta) sa 4-5 perifernih senzora i centralnom jedinicom
Problemi sa WiFi : neki dan odradio update na MIUI 9 Global 7.8.24 Beta, ne vidim neke probleme navedene...dapače, sve šljaka OK

Unutar same Mi Home aplikacije pod Settings imaš "change locale" opciju, tamo je valjalo promijeniti

13 godina

razjaren Moj Mi Max 2 na 8.5.5. MIUI 8  SOT bude cca. 12,5 h,isplati li se preci na miui 9 iako je beta tek?(jel si otkljucavao bootloader)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 13:48 (nixa2210).
13 godina
dj_renny kaže...
rebelsy kaže...
dj_renny kaže...

Kao sat svakako a i zanimljive su statistike o tvojoj dnevnoj rutini, kao i analiza sna. Baterija mu raje dosta dugo, na jednom chargeu je moj band izdržao oko 23-24 dana

Kakav je s mjerenjem kalorija,potrosnjom itd? Tj.podrzava li to?

8 godina
neaktivan

Bravo,

drugi malac je čačkao po tome - vidim da je setup bio : Locale: Hong Kong, language: default

10 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...

razjaren Moj Mi Max 2 na 8.5.5. MIUI 8  SOT bude cca. 12,5 h,isplati li se preci na miui 9 iako je beta tek?(jel si otkljucavao bootloader)?

Da otključao sam booloader. I to nakon dva dan zezanja sa global stable rom-om na kojem nikako nisam uspijevao ( bez veze sam pametovao umjesto da odmah promjenim rom , al eto ). Skinuo Global Developer ROM ( ali tad nije bio miui 9 ) onu verziju  Recovery 7.7.20  i instalirao putem updatera ( ono odabereš datoteku i to … a to znaš kao ide ) i nakon toga otključavanje odmah dozvoljeno sa porukom da sačekam 72 sata . Tako i napravio i sve proteklo bez problema.

EDIT: 

Ma to isplati li se prijeći na drugi ..ah to ti ovisi koliko voliš čačkati po romo-vima.. meni kad je dosadno volim isprobavati  , sve ti je to na isti kalup ..imaš ovdje podjelu ekrana  i neke sitnice kozmetičke – nema štekanja i nemam zamjerki osim što je početni zaslon uvijek lijevi krajnji ( a ja to ne volim ) , no čitam da će u petak izaći sa ispravkom toga tako da ću ja doći na svoje ( poslušali su korisnike ) .

I da .. zašto si ti još uvijek na 8.5.5. MIUI 8 kad je već dosta dugo dostupna Version: V8.5.6.0.NDDMIED (MIUI8)  ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 14:59 (razjaren).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice