DHL ti poštar donese. Kad i inače nosi svu drugu poštu. I ne zovu nego ostave obavijest ako te ne nađu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DHL u Splitu nosi DHL. I nazove prije nego dođe na lokaciju.
U mojim dosadasnjim iskustvima uvijek nazovu kad su blizu ili ispred kuce a nikog nema vani ili pozvoni a nitko ne otvara.
Zadnjih par puta su me uvijek zvali da su ispred kuce.
Ali dostava je uvijek do 17h jer im je radno vrijeme dostavljaca do tada(tako su mi rekli)
Uvijek je dosao bas DHL,nikada postar,on mi nosi samo manje pakete do 0.5 kg
DHL ti poštar donese. Kad i inače nosi svu drugu poštu. I ne zovu nego ostave obavijest ako te ne nađu.
U Varaždinu DHL.
Vidio sam baš u jednoj temi je netko spomenuo da su u DU paketi stizali Poštom.
A dal te zovu ovisi o samom dostavljaču i dal je u gužvi :D
Jednom me lik zvao da je 5 min do mene.
Jednom me zvao kad je već bio pred vratima, a mene nije bilo doma, pa sam ga ganjao autom po gradu, i zvao svakih 5 minuta
Meni u ZG se obično dan prije najave SMS-om, a dostavu vrši DHL.
I tako svaki put kad je DHL Express u pitanju.
Naletio sam na ovo pa da podijelim (da, dan nakon kako sam kupio Xiaomi sat koji je poslan prije 3 sata...)
Od 28. kreću akcije na Xiaomi proizvode na AliExpresu.
A sad imate još 50 minuta da pokupite kupon od 2 dodatna dolara na mobilnoj aplikaciji! Taman će vrijediti od 28. 08.
zna li netko postoji li drugi način za otključavanje bootloadera na redmi note 4x? ispunio sam obrazac na službenoj mi stranici...unio broj mob i dobio kod smsom..kada utipkam kod izbacuje mi grešku na kineskom i ne mogu ništa dalje.
Evo još jednog Xiaomi fana. Vlasnik Mi Mixa.
Počeo sam s Redmi note 2 gdje sam uživao mijenjajući rom svakih par dana. Koristio sam i MI4, MI5, MI6.
Od ostalog imam:
Mi band
Piston 3
MI sport bluetooth slušalice
Power bank
U planu je do kraja godine kupiti usisavač i home theater, a malo kasnije i notebook.
Na ovu temu naletio sam tražeći pametna rješenja za kuću. Nekako mi je postala navika kad nešto trebam prvo pogledam ima li Xiaomi to. Tako sam danas saznao da ima brdo proizvoda. Nisam baš najbolje polovio što sve Xiaomi ima od tih pametnih rješenja jer sam umjesto istraživanja čitao svih 12 stranica ove teme :)
Uglavnom molim preporuku gdje mogu sve saznati ili neku posebnu temu ili neku stranicu o svemu što se povezuje na Xiaomi smart home centralnu jedinicu i može se mobitelom upravljati. Uskoro renoviram kuću i sve što ima Xiaomi u imenu bit će ugrađeno u zidove...
Pohvale za ovu ideju i vidimo se uživo.
Pozdrav svima,
nisam fanboy, ali sviđa mi se omjer cijene i kvalitete kod Xiaomija, kao i jako aktivna korisnička scena. Osim vlastitih uređaja, kao pravi apostol širim vjeru u Xiaomi i dalje. Možda onda ipak jesam fanboy? :)
Krenuo sam sa Redmi 3, a sad posjedujem Mi 5, Mi Box MDZ-16-AA (uvalili mi ga pod international...), Mi WiFi Mini Router, Mi USB light.
Jedine probleme kod Xiaomija sam uočio kod Hybrid Pro slušalica - izgubio ih, i Mi kemijske - ukralo mi na poslu. :D
Pozdrav komjunitiju!
@papinijanus : Onaj lik koji ima kanal na YouTube, opisuje sve Xiaomi proizvode kojih se dokopa. Mislim da je link bio u ovoj temi, sad ga ne mogu pronaći. Ako si sve čitao, možda si naletio na njega.
Baš ima video u kojem objašnjava Smart Home uređaje.

Thx
@papinijanus : Onaj lik koji ima kanal na YouTube, opisuje sve Xiaomi proizvode kojih se dokopa. Mislim da je link bio u ovoj temi, sad ga ne mogu pronaći. Ako si sve čitao, možda si naletio na njega.
Baš ima video u kojem objašnjava Smart Home uređaje.
Ipak sam još par sati istraživao nakon što sam napisao post. Na drugoj stranici je floki26 stavio taj link od you tuba. To mi je bila početna točka gdje mi je sve postalo malo jasnije :) Sad sam u fazi kad razmišljam da kod renovacije stavim te kineske utičnice na pojedina mjesta da mi ne treba adapter za neke uređaje. Npr. za univerzalni IR controler i centralnu jedinicu jer će to biti vidljivo u dnevnoj sobi pa da lijepo sjedne original na zid.
Thx
Nije to neki potrošač. Imam ga stalno spojeno, znam da nešto troši ali gotovo pa zanemarivo. Na Xiaomi redmi note 2 sam šazio na bateriju pa nisam gledao na mi band kao na nešto što mi stvara problem. Sad na Mi Mixu uopće ne razmišljam o bateriji.
Pošto mi je ekipa sa ove teme pomogla pri pronalasku najeftinije cijene za Xiaomi Mi Scale 2, njih pozdravljam i zahvaljujem im se najviše...
Napisat cu samo par dojmova uvezi dotične vage, naravno prezadovoljan sam.
Naručena iz CAFAGO trgovine 27.07. za 37.69 USD (249,30 HRK) stigla 11.08. stvarno pre brzo, dostavio mi ju je DPD bez dodatnih troškova, a očekivao sam da cu morati bar pdv platiti ili carinu, na moju srecu ništa.
Nabacit cu dolje par sika od vage,kutije aplikacije. Sreca pa je kutija dovoljno čvrsta pa nije bilo oštećenja na vagi, ali zato kutija je primila jako puno udaraca...
Vaga je stvarno preljepog dizajna, tanka i lagana... Jednostavno se spaja putem Mi Fit aplikacije. Fora mi je to što nemoram svaki put kad se važem imati upaljen bluetooth, vaga je toliko pametna da uspije razlikovati tko je bio na njoj recimo jučer, naravno napravio sam profile u aplikaciji za sve ukućane, pa uvjek zanam tko mi koristi vagu kad dođem doma i upalim BT . Cura ima na svom mobitelu instaliranu aplikaciju i svoj profil i ništa se ne poremeti kad se naizmjenice važemo. Ono baš nema bolje vage i još za te pare... Sama aplikacija mi se sviđa jer daje toliko puno informacija da se skoro pogubiš njima.
I za kraj nemam šta više nadodati, očaran sam sa vagom i ne žalim ni kune koje sam potrošio za nju...
Pa usput da vas pitam dali se isplati uzeti Xiaomi Mi Notebook Air 13 ?
Koji su Xiaomievi wearable uređaji, a da imaju GPS? Samo Amazfit Pace?

Samo da javim da mi je upravo stigao RN4X i da sam postao član Mi obitelji (valjda) :D
Evo konacno dosao red i na mene,da podjelim svoju kolekciju sa vama.Vec neko vrijeme to planiram i sada sam napokon pohvatao vremena pa sve skupio,poslikao i zakeljit cu ovdje
Iako sam na "kinezima" jako dugo (cca 6 god),prvi xiaomi telefon je bio mi4 u 6mj 2015.Ali zapravo sve je pocelo u 3 mj 2015 kada sam nakon dugog traganja uspio doci do Xiaomi Tv2.To je moj prvi Xiaomi proizvod.
Danas kolekcija izgleda ovako:
-Xiaomi TV2 49"
-Xiaomi Mi6 4/64 (primarni)
-Xiaomi Mi4 3/16 (rezerva)
-Xiaomi Mi5 3/32 (zena)
-Xiaomi Mipad 2
-Miband 1 i Miband 2
-Amazfit (zena)
-Roidmi 2s -dva kom
-Bluetooth earpice
-Xiaomi Wi-Fi router
-Piston youth i hybrid (ove druge moram naci u nekoj od kutija)
-blustooth sport earphones (u dolasku)
-Yeelight white (2 kom)
-Philips bulb (2 kom)
-Xiaomi smart shoes
-Xiaomi mouse
-Mi pen
-Doctor B cetkice za zube 2 kom (2 kom jos podjeljene)
-ZMI rucnik (kaze zena:"savrsen")
-Xiaomi powerstrip (3+2 usb,sakiven iza telke)
-Xiaofang IP kamera
Uh,vjerovatno sam jos nesto i zaboravio ali uglavnom to je to....ZASADA.
U planu mi je jos nabaviti....SVE
zna li netko postoji li drugi način za otključavanje bootloadera na redmi note 4x? ispunio sam obrazac na službenoj mi stranici...unio broj mob i dobio kod smsom..kada utipkam kod izbacuje mi grešku na kineskom i ne mogu ništa dalje.
Probaj pogledati na linkove koje stavljaju drugi, ovdje:
Evo konacno dosao red i na mene,da podjelim svoju kolekciju sa vama.Vec neko vrijeme to planiram i sada sam napokon pohvatao vremena pa sve skupio,poslikao i zakeljit cu ovdje
Iako sam na "kinezima" jako dugo (cca 6 god),prvi xiaomi telefon je bio mi4 u 6mj 2015.Ali zapravo sve je pocelo u 3 mj 2015 kada sam nakon dugog traganja uspio doci do Xiaomi Tv2.To je moj prvi Xiaomi proizvod.
Danas kolekcija izgleda ovako:
-Xiaomi TV2 49"
-Xiaomi Mi6 4/64 (primarni)
-Xiaomi Mi4 3/16 (rezerva)
-Xiaomi Mi5 3/32 (zena)
-Xiaomi Mipad 2
-Miband 1 i Miband 2
-Amazfit (zena)
-Roidmi 2s -dva kom
-Bluetooth earpice
-Xiaomi Wi-Fi router
-Piston youth i hybrid (ove druge moram naci u nekoj od kutija)
-blustooth sport earphones (u dolasku)
-Yeelight white (2 kom)
-Philips bulb (2 kom)
-Xiaomi smart shoes
-Xiaomi mouse
-Mi pen
-Doctor B cetkice za zube 2 kom (2 kom jos podjeljene)
-ZMI rucnik (kaze zena:"savrsen")
-Xiaomi powerstrip (3+2 usb,sakiven iza telke)
-Xiaofang IP kamera
Uh,vjerovatno sam jos nesto i zaboravio ali uglavnom to je to....ZASADA.
Tenisice, koliko su te došle i si uspio sa brojevima, pašu?
Tenisice su me izasle cca 320 kn,za 10 ak dana nizozemskom postom i bez ikakvih dodatnih davanja.Pri kupovini obuce iz Kine OBAVEZNO je izmjeriti stopalo te prema odgovarajucoj tablici u opisu proizvoda naruciti broj koji ti odgovara.Meni je stopalo 270 mm,narucio 275 i savrsene su.
Narucio i zeni,ali tu sam kiksao jer sam narucio prema tablici iz linka proizvoda koja nazalost nije bila tocna te su bile prevelike.Tako da je uvijek pametno za isti proizvod pogledati vise item descriptiona jer ocito i oni ne paze bas pri tome.Ja sam ocito izabrao iz krive tablice,kasnije sam usporedivao sa ostalim tablicama i ova moja je definitivno bila kriva.Pameti nikad dosta
Tenisice su me izasle cca 320 kn,za 10 ak dana nizozemskom postom i bez ikakvih dodatnih davanja.Pri kupovini obuce iz Kine OBAVEZNO je izmjeriti stopalo te prema odgovarajucoj tablici u opisu proizvoda naruciti broj koji ti odgovara.Meni je stopalo 270 mm,narucio 275 i savrsene su.
Narucio i zeni,ali tu sam kiksao jer sam narucio prema tablici iz linka proizvoda koja nazalost nije bila tocna te su bile prevelike.Tako da je uvijek pametno za isti proizvod pogledati vise item descriptiona jer ocito i oni ne paze bas pri tome.Ja sam ocito izabrao iz krive tablice,kasnije sam usporedivao sa ostalim tablicama i ova moja je definitivno bila kriva.Pameti nikad dosta
Gdje si kupio? Koji je to model? Jer ja sam vidio neki sa čipom unutra ali je bio oko 600 kn na Gearbestu?
Ja sam narucio preko svog Kineza ali u pravilu slicna cijena ti je i na Aliexpressu...oko 55 usd.To je novija verzija sa 2 generacijom chipa
Evo,50 usd...jeftinije niti nemoze
Evo konacno dosao red i na mene,da podjelim svoju kolekciju sa vama.
Evo i prvog Mi Home-a u Hrvatskoj
zanimljiva je cinjenica da je mi3 dobio oreo, stvarno za toliko star uređaj..
zanimljiva je cinjenica da je mi3 dobio oreo, stvarno za toliko star uređaj..
Kako, gdje, link??
Kolko sam ja vidio, još nitko nema Oreo, samo beta verzije za Googleove mobitele.
Kako, gdje, link??
Kolko sam ja vidio, još nitko nema Oreo, samo beta verzije za Googleove mobitele.
To je samo ported ROM, dostupan je i za mnoge ostale na XDA.
@floki26 ako slobodno pitam gdje si kupio xiaomi tv? ja sam u potrazi za novim tv-om a neki xiaomijevi modeli su mi zapeli za oko