Imam problem sa uređivanjem redosljeda na 'Svi programi', tj 'All Programs', bez obzira što napravim, ja ne mogu zadržati redosljed programa na izborniku. Mogu uzimati fajlove i mijenjati redosljed kako želim, ali ako pokušam promijeniti i redosljed unutar nekog od fajla, automatski se početni izbornik i sve ostalo poreda po abecedi. Također na dijelu di se uređuje "All Programs" postoji dio di jesam maknuo kvačicu s "Uredi prema abecedi...". Da pojasnim, kad dođem na 'All Programs' i primjerice odem na Microsoft Office i tu poželim napraviti redosljed tako da mi je na prvom mjestu Word, pa Outlook, itd... desi se da ćim završim, cijeli 'All Programs' se vrati na abecedni redosljed. Također sve se "resetira" po abecedi ako se instalira neki novi program koji se vidi s "All Programs", ili ako ne znam neto obrišem iz nekog fajla, kao primjerice nepotrebni shorcut za neku web stranicu. Ne zanam da li vi imate kakvi savjet kako ovo riješiti, prošao sam nekoliko američkih foruma koji su baš za Vistu, ali našao sam da ima još njih s mojim problemom, ali nema rrješanja, je li u mojoj RH ima znalac koji zna kako se ovo uređuje, ako je uopće moguće?! Inaće imam Vistu Home Premium 32 bit.
Unaprijed hvala.
Zadržavanje redosljeda fajlova na All Programs
- poruka: 2
- |
- čitano: 1.448
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore