Da, kaže da nemaju ništa.
nabavi si dugi lan kabl, napravi dual boot winxp i win 7 i to ti je to...
Ma objasniti ću mu, nema i gotovo...
.. instaliran 'HP Wireless Assistant'? BT, QLB itd...
- probaj s ovim driverima...(425) ista ver. kao za sedmicu.. to je combo, možda treba još neki BT driver...
.. instaliran 'HP Wireless Assistant'? BT, QLB itd...
- probaj s ovim driverima...(425) ista ver. kao za sedmicu.. to je combo, možda treba još neki BT driver...
Hebote ihush, svaka čast, kad budem velik želim biti baš poput tebe! Hvala! Mogao sam sate provesti guglajući tražeći ovo...
A kad sam ja to predlozio rece blesav ;)
A imam HP vec 4 godine. Prvo wireless assyst pa onda driveri.
- probaj s ovim driverima...(425)
A kad sam ja to predlozio rece blesav ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows7na-xp-mode-glava-me-boli-vise-danas/71601.aspx?page=0&jumpto=1345832&sort=asc&view=flat
A imam HP vec 4 godine. Prvo wireless assyst pa onda driveri.
Uspjelo je s ovim driverima, a ne s wireless assistom koji si predložio. Instalirao sam ja i assist, ali šta će mi asistirati kad nema wireless sučelja...
Kad instaliras assyst tek onda se recimo pojavi bluetooth. Ovo assyst nemoj bukvalno shvatati.
Kad instaliras assyst tek onda se recimo pojavi bluetooth. Ovo assyst nemoj bukvalno shvatati.
Rekao sam da sam instalirao ali nije bilo ništa bolje. Bluethooth i dalje ne radi i nek ne radi i ne treba.
Rekao sam da sam instalirao ali nije bilo ništa bolje. Bluethooth i dalje ne radi i nek ne radi i ne treba.
A jel si uspio sad sredit Archi Cad na tu mašinu? Sa tim ključem koji imaš?
Da, ovako, na XP sam uspio instalirati ArchiCAD i radi bez frke. Na 7 nisam uspio. Čak ni s uputstvima s njihovih stranica kako instalirati. Na XP mode sam uspio instalirati, ali prilikom pokretanja kaže da ne radi na terminal serveru...
Dakle downgradeao na XP, zahvaljujući ekipi sam našao drivere.