Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.532.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
12 godina
neaktivan
Re: Windows 8
sirka666 kaže...
abyssis kaže...

Ima li još nešto ili mene neko ovdje zajebava? Ovo izgleda treba čekati winblue

Windows 8.1 = Windows Blue

Moja greška,mislio sam na windows 9.

http://www.avast.com/get/2udv4zIj
17 godina
odjavljen
Windows 8

Ne mogu naci onu opciju da u Storu budu sve aplikacije, a ne samo one za hrv. trziste.

Jel moze netko pomoc?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
Edge kaže...

Ne mogu naci onu opciju da u Storu budu sve aplikacije, a ne samo one za hrv. trziste.

Jel moze netko pomoc?

Store Preferences > Link

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
14 godina
neaktivan
Windows 8

Znači reinstalirao sam danas W8 i nešto mi se ne dešava. Kada instaliram neki program, W8 ga sam podesi kao defaultnog, a prije mi se uvijek prikazivalo ovo, al sad tog uopće nema:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Leaked Windows 8.1 Build 9418 Screenshot Reveals New Settings Transfer Feature

A screenshot that’s allegedly coming from Windows 8.1 build 9418 reveals a brand new settings transfer option that could be bundled into the next Windows release.  As you could easily figure out from this photo, the new feature would basically allow users to transfer the settings of a Windows 8.1 device to another computer running the operating system using only their SkyDrive account.  In other words, you can easily save all your settings in a SkyDrive account and then import them back on a new Windows 8.1 computer using this particular option.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Evo windows izbacio novi video

Đuro#2155,
Moj PC  
2 1 hvala 2
14 godina
master4games kaže...

Znači reinstalirao sam danas W8 i nešto mi se ne dešava. Kada instaliram neki program, W8 ga sam podesi kao defaultnog, a prije mi se uvijek prikazivalo ovo, al sad tog uopće nema:

Ovo?

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Franjo15 kaže...

Nek mi sad netko kaže da je Windows 8 gadan i !user friendly (kao da to već nije, ali nakon ovoga...)

Ovo će biti genijalan update!
Samo ga treba dočekati {#} 

EDIT: oh, pardon za dupli.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 9:59 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan
Windows 8

Da, čekam da vidim kako će zapravo biti ono pretraživanje po aplikacijama, najviše što mi je smetalo što sad nema stvari direktno iz control panela, kad npr. tražim device manager, ili bilo što slično, nego sam svaki puta morao ići u CP pa tražiti tamo. 

Ali nije niti to neki problem, nije da mi baš prečesto treba :)

I zanime me kako su riješili ovo sa split ekranima, jer znam da moj sad laptop ne podržava to jer imam 1280*800, ali kako su spominjali da će i na tablete s manjim rezolucijama će to sresiti, pa valjda će riješiti i na ovakim ekranima kao što ja imam. :D

Čekamo pa ćemo vidjeti {#}

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 10:03 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...
Franjo15 kaže...

Nek mi sad netko kaže da je Windows 8 gadan i !user friendly (kao da to već nije, ali nakon ovoga...)

Ovo će biti genijalan update!
Samo ga treba dočekati {#} 

EDIT: oh, pardon za dupli.

UUUUuuuu, so innovative,amazing,increDIble....{#}

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 17:10 (lmutak).
14 godina
Franjo15 kaže...

Da, čekam da vidim kako će zapravo biti ono pretraživanje po aplikacijama, najviše što mi je smetalo što sad nema stvari direktno iz control panela, kad npr. tražim device manager, ili bilo što slično, nego sam svaki puta morao ići u CP pa tražiti tamo. 

Ali nije niti to neki problem, nije da mi baš prečesto treba :)

Nema kažeš?

14 godina
Franjo15 kaže...

I to je multitasking? pa ovo je sve stvarno za hendikepirane.

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
master4games kaže...

Ovo?

Već sam radio to; ali Windows i dalje sam automatski postavlja neki program kao zadani za taj format kad ga instaliram. Instaliram Firefox da ga isprobam, Windows ga automatski stavlja kao zadanog sam, bez da me išta pita.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 23:49 (master4games).
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Već sam radio to; ali Windows i dalje sam automatski postavlja neki program kao zadani za taj format kad ga instaliram. Instaliram Firefox da ga isprobam, Windows ga automatski stavlja kao zadanog sam, bez da me išta pita.

To se inače događa na svim verzijama Windowsa ,sa svakim browserom koji instaliraš.

Firefox u postavkama ,pod Advanced ima opciju za isključivanje ''deafaulta''.

A u Control Panelu postoji ''Default Programs'' gdje određuješ koji je program defaultni za koji file.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 0:23 (kizo2703).
15 godina
Windows 8

Pozdrav 

Novi sam u ovoj temi da sad ne čitam sve stranice, zanima me dali se isplati prelazite sa windowsa 7 na 8, iako koristim za surfanje neto, malo c++ i po koja igrica. 

Pa ako mi može tko dati savijet. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

ako imas win 7 duze vrijeme ne vrijedi ti, ako stavljas nanovo ili novi komp onda idi sa 8

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Windows 8

prijatelj mi je dao windows 8 orginal key, pa kako da ja sad znam za koji je to build windows key

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

prijatelj mi je dao windows 8 orginal key, pa kako da ja sad znam za koji je to build windows key

99% da je Pro verzija. Na početku instalacije unosiš ključ ,tak da odmah vidiš koja je verzija.

14 godina
kizo2703 kaže...
Tony1999 kaže...

99% da je Pro verzija. Na početku instalacije unosiš ključ ,tak da odmah vidiš koja je verzija.

ali jer ima veze koji je build verzija

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
16 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Ključ je za RTM ,build 9200. Ako hoćeš imat novitete koji će doći u 8.1 verziji ,koja izlazi najesen ,prije toga moraš instalirati Osmicu.

14 godina
kizo2703 kaže...
Tony1999 kaže...

Ključ je za RTM ,build 9200. Ako hoćeš imat novitete koji će doći u 8.1 verziji ,koja izlazi najesen ,prije toga moraš instalirati Osmicu.

Kako to misliš prije toga instalirat, to sada, u bližoj budućnosti

17 godina
On misli na nadogradnju Win 8 koja ce doc tek krajem godine.
Samo ti instaliraj WIn 8 i ne brini.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
14 godina
djigibao kaže...
On misli na nadogradnju Win 8 koja ce doc tek krajem godine.
Samo ti instaliraj WIn 8 i ne brini.

a jel može link za download 64 bitne verzije

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Tony1999 kaže...

Pa vjerovatno ce izać cijeli iso file Windows 8.1 tako da nema potrebe prije toga instaliravat Windows 8, nego pričeka 8.1 i instalira ga, nešto kao i Widnows 7 SP1.

16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Pa vjerovatno ce izać cijeli iso file Windows 8.1 tako da nema potrebe prije toga instaliravat Windows 8, nego pričeka 8.1 i instalira ga, nešto kao i Widnows 7 SP1.

Zasad se spominje samo izdavanje na Storeu i update preko njega.

Znači ,moraš imati instaliranu i aktiviranu Osmicu.

Više o tome na ZDNet-u. (ovdje se zasad priča o updateu na 8.1 Preview ,koji izlazi 26. 06.)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 12:38 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Zasad se spominje samo izdavanje na Storeu i update preko njega.

Znači ,moraš imati instaliranu i aktiviranu Osmicu.

Više o tome na ZDNet-u. (ovdje se zasad priča o updateu na 8.1 Preview ,koji izlazi 26. 06.)

Negdje sam čitao da će na DreamSparku bit i normalna verzija tj iso file ali opet vidjet ćemo, bolje da puste tako jer ovo je dupli posao za nekog tko instalirava nanovo sve. Kako god bude samo neka poprave ove greške do sad.

15 godina
neaktivan
Windows 8

Pozdrav! Moze li mi neko pomoci kako da instaliram jedan update, poludio sam vise. -.-

Prvo ga downloaduje, zatim krene instalacija i prekine na pola. Skidao sam apdejt manualno ali opet ista stvar, nije moguce instalirati.

Hvala! 

to je taj update.. to je taj update..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Malo baci pogled na ovaj citat:

Pregled

Ta ažuriranja (*.msu) nude skup poboljšanja performansi i pouzdanosti osmišljenih za poboljšanje iskustva rada u sustavu Windows 8. Preporučujemo da ih primijenite u sklopu redovitih postupaka održavanja. Korisnici koji su nadogradili prethodne verzije sustava Windows ili Windows Server trebali bi pokrenuti delmigprov.exe radi rješavanja problema koji mogu spriječiti instalaciju paketa Windows8-RT-KB2756872-x64.msu.

LINK NA STRANICU

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 19:12 (Valentin17).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Malo baci pogled na ovaj citat:

Pregled

Ta ažuriranja (*.msu) nude skup poboljšanja performansi i pouzdanosti osmišljenih za poboljšanje iskustva rada u sustavu Windows 8. Preporučujemo da ih primijenite u sklopu redovitih postupaka održavanja. Korisnici koji su nadogradili prethodne verzije sustava Windows ili Windows Server trebali bi pokrenuti delmigprov.exe radi rješavanja problema koji mogu spriječiti instalaciju paketa Windows8-RT-KB2756872-x64.msu.

LINK NA STRANICU

Pokusao sam pokrenuti delmigprov.exe ali nista se ne desava, ne otvara nikakav prozorcic ili slicno.

15 godina
Almin94 kaže...

Pozdrav! Moze li mi neko pomoci kako da instaliram jedan update, poludio sam vise. -.-

Prvo ga downloaduje, zatim krene instalacija i prekine na pola. Skidao sam apdejt manualno ali opet ista stvar, nije moguce instalirati.

Hvala! 

Probaj ugasit antivirus,mozda on blokira updeJt

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice