Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.517.676
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
14 godina
suspendiran
Windows 8

ja se vratio na win7, win8 mi ipak nisu sjeli kako treba nakon 3 mjeseca, dpc latency je kap koja je prelila čašu, evo linka http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2250925

i neizlječiv network lag i spikes na wireless adapteru, na win 7 sad sve radi ko beba, sad opće ne primječujem da su sporiji od win 8.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Da li je netko naletio na software za Win7 koji radi ono što Hybrid Boot iliti Fast Boot kod Win8?

Još sam 2009 na Asrockovim pločama vidio Instant boot opciju koja je slična ovom iz Win8

Hot Rodney

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 8
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
15 godina
Windows 8

Nakon nekoliko mjeseci korišćenja windowsa 8 consumer (ili release, ne znam više) preview i nekoliko tjedana korišćenja finalne verzije mogu reći da mi se zgadio i microsoft i njihov novi OS.

U početku mi je jedina smetnja bilo metro sučelje na desktopu. Možda je nekom cool imati na desktopu iskustvo sučelja microsoftovog tabletića ali meni nije. Imam ipad. OK, u metrou prisilno proboravim nekih 5% vremena rada na kompjuteru ali i to ponekad iritira. Možda čak i više kao nelogičan dizajnerski propust koji si firma sa desetljećima iskustva u izradi softvera nebi smjela dopustiti.Vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu. Nisam nikad microsoft smatrao žabom pa je razočarenje veće. No nakon nekog vremena navikavanja metro više nije prevelika smetnja u radu pa sam to donekle prebolio i odlučio sam kupiti upgrade sa win 7 na win 8 pro jer sam sa svim ostalim aspektima OS-a u CP verziji bio zadovoljan. prema metro sučelju osjećao sam gađenje od samo 10%.

Ali sa finalnom verzijom su došli i finalni problemi. Autocad civil 3d, softver od cca 30000 kuna u windowsima 8 više ne radi uz isprobane sve moguće promjene postavki kompatibilnosit. Apsurd je da je u CP verziji radio bez ikakvih problema, čak i stabilnije nego na windowsima 7. U redu, valjda će se kroz koji mjesec riješiti pitanje kompatibilnosti ali frustrira spoznaja da je netko nesto u finalnoj verziji windowsa u*rao i da još ništa nije riješeno. Dakle ovime mi osjećaj gađenja prema novim windowsima raste za nekih 20%.

No zapravo, taj problem sa autocadom nije jedini. Laptop iz 2009. godine koji mi je uredno radio sa CP verzijom windowsa 8 se u nekoliko tjedana korišćenja finalne verzije počeo gasiti sam od sebe. Nekad ode u hibernaciju, nekad u sleep, nekad se samo ugasi kao da je ostao bez struje...a ništa od toga nije dozvoljeno u power settings postavkama. Dogodilo se par puta i da se ekran dijelom zacrveni i tak još nekih gluparija koje se ni u win 7 ni u win 8 cp nisu događale. Pokupio sam i instalirao zadnje dostupne drivere ali nije pomoglo. Kako su problemi bili sve češći maknuo sam windowse 8 pro i vratio se na windows 7 home premium koje sam dobio 2009. sa laptopom. Problemi su nestali. Osim izgubljenih 40 dolara na upgrade. Gađenje prema novim windowsima raste za 30%.

U međuvremenu sam kupio novi laptop sa windowsima 8 koji na novom hardveru rade bez ikakvih problema. Jedini problem je ostao autocad koji i dalje ne radi kakve god postavke kompatibilnosti uključio. Možda sam trebao pokušati instalirati verziju za OS X.

Probao sam napraviti dual boot, na jednu particiju staviti win 7 i koristiti ga za autocad ali ne ide. Na disku je EFI sustav i ne mogu instalirati stare windowse premda bi trebalo biti moguće jer su 64bitni. Ne znam jel uzročnik ovog problema microsoft ili ne, tj. trebaju li novi windowsi taj efi sustav ili je krivac netko drugi pa mi sa ovime gađenje prema microsoftu raste 10%, za svaki slučaj.

Prije par dana mi je palo na pamet probati iskoristiti onaj uzalud kupljeni key za upgrade sa sedmice na osmicu da napravim upgrade sa win 8 na win 8 pro na novom laptopu, da ne propadne 40 dolara bezveze. 

Upišem taj key 99% siguran da će biti odbijen. Provjera potraje par sekundi, key je ipak prihvaćen i upgrade krene. Bilo mi je čudno jer tako bilo tko može iskoristiti nečiji key, no ajde, možda provjerava i login na account i šta ja znam šta pa omogućuje licencu na 2 kompa. Možda. 

Naravno da ne! 

Nakon prvotnog prihvaćanja keya i instalacije upgradea windowsi se ne mogu aktivirati uz objašnjenje da je key već iskorišten. A to se izgleda nije znalo prilikom prvotnog upisa keya jer za tu provjeru je valjda zadužen isti algoritam koji je zadužen za kompatibilnost sa hardverom iz 2009. i koji ruši trenutnu verziju autocada. Neki algoritam kojem je primarna svrha da radi probleme. 

Ništa, ajmo vidjeti opcije povratka na win 8. 

Nema ih.

Ajmo probati system restore. 

Nema niti jednog kreiranog pointa!

Win 7 su radili restore pointove kod updateova a ovaj ih nije radio ni kod updateova ni kod upgradea na novu verziju OS-a iako je uključen monitoring sistemske particije. Vrlo pametan OS, nema šta. Jedina opcija mi je platiti key 70 dolara koliko košta upgrade sa win 8 na win 8 pro. Dakle ukupno bih trebao spiskati 110 dolara. Druga opcija u ovom trenutku - reinstalacija win 8 sa sistemske recovery particije što mi se čini kao dodatni pain in the ass i šlag na tortu, tj. mačje govance na pitu od bljuvotine. Gađenje prema microsoftu raste na ukupnih 90%. Ne želim im platiti 70 dolara.

Možda sam budala i možda sam trebao proguglati prije nego što sam išta pokušao ali kao što rekoh, opći dojam nakon korišćenja CP verzije je bio pozitivan i nisam očekivao ovakve propuste kod ovog superiornog os-a superiornog sučelja a pogotovo ne da će me preveslati sa prvotnim prihvaćanjem keya pa potom odbijanjem uz traženje plaćanja.

Kontaktirao sam mailom microsoft pa su mi odgovorili da ih nazovem kad budem uz komp. Pokušao sam to jučer ali nisam ih uspio dobiti. Ako mi kažu da je jedina opcija reinstalacija onda će mi se gaditi 100%. Možda čak postanem i microsoft hejter.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 11:17 (Ezio).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Windows 8

Neznam kakav imaš problem sa autocadom.

Meni uredno na pro verziji radi acad 2013. 

Čak mi radi bolje nego na win 7.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Windows 8

Presao sam neki dan na win8 i sad za sad sam zadovoljan.

Nemam nikakvih problema, sve radi kao na win7, osim tog Metro sucelja, ali to mi ne smeta toliko.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
amater_2 kaže...

e pa to mi je i bila jedina želja za upgradeom na pro, da isprobam hoće li na novom laptopu raditi u pro verziji ako ne radi u win 8. iako mi na starom laptopu nije radio u pro verziji mislio sam da mozda hoce na novom.

kod mene se ne radi o obicnom autocadu nego o civil3d. na autodesk stranici ne navode ni obični autocad kao kompatibilan sa osmicom pa se i tebi možda dogode neki problemi u radu.

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=19048377&linkID=9240617

ja u civilu mogu koristiti neke mogućnosti koje ima obični acad. rušenje nastupa kad koristim mogućnosti civil3d.

btw rekoh i da je meni radio bolje na osmici nego na sedmici. ali u verziji prije finalne.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 11:59 (Ezio).
14 godina

Ne znam o kojoj generaciji je riječ ali kod mene uredno na 8-ci radi AutoCAD Building Design Suit 2013. Ne vidim zašto bi bio problem s Civilom?

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
Ezio kaže...
e pa to mi je i bila jedina želja za upgradeom na pro, da isprobam hoće li na novom laptopu raditi u pro verziji ako ne radi u win 8. iako mi na starom laptopu nije radio u pro verziji mislio sam da mozda hoce na novom.

kod mene se ne radi o obicnom autocadu nego o civil3d. na autodesk stranici ne navode ni obični autocad kao kompatibilan sa osmicom pa se i tebi možda dogode neki problemi u radu.

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=19048377&linkID=9240617

ja u civilu mogu koristiti neke mogućnosti koje ima obični acad. rušenje nastupa kad koristim mogućnosti civil3d.

btw rekoh i da je meni radio bolje na osmici nego na sedmici. ali u verziji prije finalne.

Svaka nova verzija Windowsa do sada tražila je novi ACAD. Malo si se trebao informirati. Ali sve verzije nakon 2010 normalno rade na Osmici.

A uspoređivati Consumer Preview ,totalno nedovršeni proizvod ,na kojem pola stvari nije radilo ,ali koji se mogao instalirati na bilo šta ,zato jel nije imao NX ,PAE i SSE2 provjeru i RTM verziju ,bez prethodnog informiranja je smiješno.

Pogotovo zato jel je već Release Preview imao taj check.

A raditi upgrade sa jednog Windowsa na drugi ,bez obzira o kojima se radi ,bez prethodno napravljenog sistem imagea?

Na PC-u koji ti služa za posao?! Kratko i jasno - neozbiljno!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 13:05 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
Ezio kaže...

Svaka nova verzija Windowsa do sada tražila je novi ACAD. Malo si se trebao informirati.

Tako je bilo i kad je izšao Windows 7 ,2009. godine.

A uspoređivati Consumer Preview totalno nedovršeni proizvod na kojem pola stvari nije radilo ,ali koji se mogao instalirati na bilo šta ,zato jel nije imao NX ,PAE i SSE2 provjeru i RTM ,bez prethodnog informiranja je smiješno.

Pogotovo zato jel je već Release Preview imao taj check.

A raditi upgrade sa jednog Windowsa na drugi ,bez obzira o kojima se radi ,bez prethodno napravljenog sistem imagea?

Na PC-u koji ti služa za posao?! Kratko i jasno - neozbiljno!!

pa informirao sam se tako što sam nefinalnu verziju osobno koristio mjesecima bez problema. kako mogu očekivati da finalan proizvod bude lošiji? trebao sam očekivati, sad znam.

isto tako ja mogu reći da je od microsofta izašao neozbiljno loš system restore, loš proces upgradea, a da ne govorim o neozbiljnom pomodarskom metro sučelju. ja sam jedan običan korisnik a microsoft je firma koja se tim poslom počela baviti prije mog rođenja. dakle pitanje je tko je neozbiljniji u svemu tome.

i koliko ja znam provjerava se kompatibilnost hardvera prije upgradea u procesu instalacije i da je neka komponenta bila nekompatibilna valjda sam trebao dobiti to upozorenje a ne da mi se os instalira i dovede komp u stanje sporadične neupotrebljivosti. no zaboravimo taj laptop jer sad veselo radi sa win 7 hp tako da me ne muči ta nekompatibilnost nego 40 dolara.

system image sam radio 2 puta u životu. nisam ja administrator pa da moram brinuti o 40 računala niti instaliravam i isprobavam koješta svaki dan pa da mi se sistem dovodi u opasnost. sat vremena više posla oko instalacija aplikacija koje koristim mi nije veliki problem jer ga radim u prosjeku jednom godišnje ili svake 2 godine a sve bitne fajlove čuvam na druge načine. Problem je u onome što sam naveo u prvoj rečenici ovog odgovora.

zašto je system restore u sedmici radio a ovdje se pravi blesav? zašto sistem omogućuje nakon unešenog i provjerenog keya skidanje i instaliranje upgradea a potom traži novce? zašto ne mogu instalirati 64bitni win 7 na drugu particiju?

dakle vjerojatno ću napraviti reinstall i nakon njega raditi kao što sam radio do trenutka pokretanja procesa upgradea, ali to ne znači da ovi novi windowsi nemaju problem.

Ti mene opominješ za moje korisničke pogreške i ne kažem da nisi u pravu i da sam trebao biti oprezniji ali ono što mene ljuti su microsoftovi propusti.

@mario.L_hr ako si u mogućnosti instaliraj civil 3d 2013 pa probaj. 

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 13:36 (Ezio).
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Pomoć ljudi.
Instalirao sam na ASUS K50C windows 8 64bitni. Problemi su da mi skoro ni jedna metro aplikacija ne radi to jes ne zeli se otvoriti, i flash player radi jako sporo, to jest youtube stalno trokira a internet je normalan.
Imao sam i nekih porblema s driverima od grafe pa mi nije prepoznao rezoluciju itd.. i ne zeli mi se sign in sa microsoft racunom.
Molim pomoć. Hvala

Imao sam isti slučaj s mojim Asusom k52j. Napravio sam upgrade na 32bit win8 i nije apsolutno ništa radilo. Poslije clean installa je sve proradilo kako treba (bez obzira što uopće nema drivera, dobri su i od win7).

14 godina
Ezio kaže...

Morat ću skinuti trial verziju i isprobati (ne stignem ovaj tjedan jer sam u gužvi) na testno računalo. Na poslovnom laptopu imam originalne Building Design Suit i s tim računalom se ne zezam.

Što se tiče restore pointa, koliko sam upućen i 8-ca ih redovito snima. jesi li pokušao uključiti skrivene restore pointe?

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
mario.L_hr kaže...
Ezio kaže...

Morat ću skinuti trial verziju i isprobati (ne stignem ovaj tjedan jer sam u gužvi) na testno računalo. Na poslovnom laptopu imam originalne Building Design Suit i s tim računalom se ne zezam.

Što se tiče restore pointa, koliko sam upućen i 8-ca ih redovito snima. jesi li pokušao uključiti skrivene restore pointe?

sedmica ima mjesto za staviti kvačicu da se prikažu hidden pointovi. ne znam ima li osmica ali jučer nisam primjetio.

jel može netko na osmici potvrditi ima li ili nema? ako ima onda je možda problem riješen.

ja sam za sad probao na tri kompa civil 3d 2013. svi su bili i sa originalnim windowsima 8 i sa originalni c3d i na svima se ruši kad se počnu koristiti civil 3d komande.

Potpis!
17 godina
protjeran
The Black Iso kaže...

Pomoć ljudi.
Instalirao sam na ASUS K50C windows 8 64bitni. Problemi su da mi skoro ni jedna metro aplikacija ne radi to jes ne zeli se otvoriti, i flash player radi jako sporo, to jest youtube stalno trokira a internet je normalan.
Imao sam i nekih porblema s driverima od grafe pa mi nije prepoznao rezoluciju itd.. i ne zeli mi se sign in sa microsoft racunom.
Molim pomoć. Hvala

Molim pomoć !

Play Hrad Play Cool
17 godina
Ezio kaže...
mario.L_hr kaže...
Ezio kaže...

sedmica ima mjesto za staviti kvačicu da se prikažu hidden pointovi. ne znam ima li osmica ali jučer nisam primjetio.

jel može netko na osmici potvrditi ima li ili nema? ako ima onda je možda problem riješen.

ja sam za sad probao na tri kompa civil 3d 2013. svi su bili i sa originalnim windowsima 8 i sa originalni c3d i na svima se ruši kad se počnu koristiti civil 3d komande.

8. ima kvačicu za show more restore points ili tako nešto.

Možda se tebi nije prikazalo pošto ih nije bilo.

Hot Rodney
17 godina
Windows 8

Nije mi jasno zašto nije moguće korištenje drivera iz 7.?

Zašto moraju izmišljat toplu vodu.

I sad meni ne radi grafička i još tri devicea koji su uredno radili na 7.

Kako da to protumačim.

Trenutno mi grafa gužva sliku tj. prikaz je ko mozaik.

Hot Rodney
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 15:11 (Exploder).

0 0 hvala 0
16 godina

No hard feelings, ali jesi li pogledao na nVidijinoj stranici da li ima drivera za Win8 za tvoju grafičku? Ukoliko imaš Win8 64bit (pretpostavljam zbog 4 GB RAMa), evo ti link za download 310.90 drivera direktno s nVidijine stranice: http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.90-whql-driver.html.

16 godina
neaktivan
sage kaže...

riješio sam s gpedit.msc tako da mi se ne pojavljuje lock screen, i nema više upisivanja šifri

amater_2 kaže...

Ja koristim 3D MAP i nema nikakvih problema,

A ima caka jedna da ti zbog net frameworka ne valja, nema veze što imaš verziju 4.0 instaliranu npr, ali svakako si skinu i instaliraj 3.5 i 2.0, jer meni neki program kao neki autentikatori koje koristim, iako imam 4.0 instalirano traže 3.5 ili neku drugu verziju.... probaj provjeriti s time možda ti upali, 

S time da čitao sam kako gore netko piše da ne radi s nekim laptopima starijim osmica, ja imam laptop koji intezivno koristim, a iz 2007. je, niti nemam verziju drivera  za 7. a koristio sam 7. od kada je izašla, i sve super, osim drivera od grafike koje nisam nikako najnovije smijeo instalirati s nvidia stranice jer su bili u beti i crashali stalno, 

a sad imam 8. i drivere koje sam stavio su od viste[jer drugih niti nemam za skinuti] i radi mi sve super, 

Osim mailova, koji u metro mi se krešaju nešto često, koristim 4 acc u metro mail, i nešto me zeza, vidio sam da ima fora da se mora napraviti uninstall ali ne da mi se to, pa još trpim možda nadođe, ako ništa morati ću sve ponovno pospajati u mail.

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 16:11 (Franjo15).
13 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Nije mi jasno zašto nije moguće korištenje drivera iz 7.?

Zašto moraju izmišljat toplu vodu.

I sad meni ne radi grafička i još tri devicea koji su uredno radili na 7.

Kako da to protumačim.

Trenutno mi grafa gužva sliku tj. prikaz je ko mozaik.

Meni svi driveri rade kao i na 7. Kompatibilnost super što se mene tiče. {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan
Windows 8

pitanje, ak upgradam win7 na win8, hoce li mi ostat sve na HDD-u sto je i bilo, ak odaberem KEEP FILES?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
beni-Zg kaže...

pitanje, ak upgradam win7 na win8, hoce li mi ostat sve na HDD-u sto je i bilo, ak odaberem KEEP FILES?

da ostat će, samo će ti pretvorit win7 u win8, i ostalo sve ostaje na disku, znači mijenja samo sistemske stvari

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
Windows 8
Razmisljam o prelasku na doticni OS, moram samo legalno kljuc nabavit. Nego, dal IE 10 napokon mozemo nazvat ozbiljnijim browserom za sigurnije surfanje? Jasno mi je da nemre zamjenit FF, al dal mu puse za vratom bar? Koristil sam na sedmici IE i mogu rec da je najbrzi od svih kaj sam koristil (opera, krom, ff) sto mi se naravno dopalo. Sad ne znam kakva je situacija na osmici s njim. Tnx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...
Razmisljam o prelasku na doticni OS, moram samo legalno kljuc nabavit. Nego, dal IE 10 napokon mozemo nazvat ozbiljnijim browserom za sigurnije surfanje?
Sad ne znam kakva je situacija na osmici s njim. Tnx

Ništa manje ni više siguran od ostalih browsera.

17 godina
IE10 je puno bolji nego na IE9 na Win 7 a i puno sigurniji.
Naravno, govorim o non-metro-IE.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
17 godina
Windows 8

jel postoje kakvi add ons za metro ie.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 8

Molim pomoć. Hvala

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

Ajd malo pomozite i meni jer ni sam više neznam što bi uradio.{#} Upgradeao sam sa win 7 home premium na win 8. Sve super radi ali ima jedan mali problem koji me iritira do besvjesti. Nakon što se Win8 u potpunosti učita lampica od HDD-a na kućištu stalno svijetli crvenom bojom tj. disk uvjek nešto radi. Provjeravao sam sa process managerom i aktivnost diska je uvijek na 1-3%. Isto tako nema nijedan proces kojeg bi mogao okriviti za takvo nešto, sve djeluje ok. Praktički nebitno ali znam da ne treba biti tako. Ako je netko imao sličan problem i našao rješenje svakako neka se javi. Bilo kakva ideja je dobrodošla jer mi je dosadilo konstantno češljanje po procesima da nađem krivca.{#}

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Snimio Windows 8 i nakon sto sam ubio Metro,Metro side panel,Metro hot corners,dodao gadgetse(quick launch jedan od bitnijih gadgeta),stavio start meni,uspio narihtat zvuk na Creative zvucnoj (driveri su u k,nezz ni sam kak je proradilo),stavio ikonu essentialsa u tray.............

mogu kazati da sam jako zadovoljan jer sad je vise manje sve isto kao u 7ici....i kaj je da je os osjetno bolje radi od 7....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 15:31 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scorpion667 kaže...

Ajd malo pomozite i meni jer ni sam više neznam što bi uradio.{#} Upgradeao sam sa win 7 home premium na win 8. Sve super radi ali ima jedan mali problem koji me iritira do besvjesti. Nakon što se Win8 u potpunosti učita lampica od HDD-a na kućištu stalno svijetli crvenom bojom tj. disk uvjek nešto radi. Provjeravao sam sa process managerom i aktivnost diska je uvijek na 1-3%. Isto tako nema nijedan proces kojeg bi mogao okriviti za takvo nešto, sve djeluje ok. Praktički nebitno ali znam da ne treba biti tako. Ako je netko imao sličan problem i našao rješenje svakako neka se javi. Bilo kakva ideja je dobrodošla jer mi je dosadilo konstantno češljanje po procesima da nađem krivca.{#}

Pa - ili Automatic Maintenance - defragmentacija koja se na Osmici radi na dnevnoj bazi ,ili Indexing. Provjeri u Control Panelu.

lmutak kaže...

Snimio Windoes 8 i nakon sto sam ubio Metro,dodao gadgetse(quick lunch jedan od bitnijih gadgeta),start meni,uspio narihtat zvuk na Creative zvucnoj (driveri su u k,nezz ni sam kak je proradilo),stvio ikonu essentialsa u tray.............

mogu kazati da sam jako zadovoljan jer sad je vise manje sve isto kao u 7ici....i kaj je da je os osjetno bolje radi od 7....

I kaj si dobil sa svim tim: ružniju verziju Sedmice.

15 godina
Windows 8

Dobil sam to da os radi osijetno bolje....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
2 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice