Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.519.531
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
17 godina
Re: Windows 8
emerik kaže...

Sad sam aktivirao taj Media Center i u donjem desnom uglu mi piše Windows 8 Pro with Media Center,Build 9200.Kako to mogu maknuti?Dosad toga nije bilo.Originalni Windowsi.

EDIT:Riješeno.

A kako si uopce dosao do Media Centra? Ja danima pokusavam i po nekoliko puta dnevnokada god se sjetim i opetovano dobijam poruku "Nismo mogli obraditi vašu narudžbu". Cak sam zvao i Microsoft Hrvatska i dobio odgovor da je to zbog servera i da samo pokusavam. 

17 godina
zoharbizo kaže...

Ima li tko od vas sa 8-com PD ili BD procesore, kako win8 raspolaze sa vise jezgara, ima li kakvog napretka i isplati li se skinuti W8?64BIT OFC.

po meni ne raspolaže ništa ekstremno bolje od WIN7, i ovako sve ovisi o samim aplikacijama i igrama

13 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Ima li tko od vas sa 8-com PD ili BD procesore, kako win8 raspolaze sa vise jezgara, ima li kakvog napretka i isplati li se skinuti W8?64BIT OFC.

Ja sam prije bio testirao B35 na Win 7 x64 i na Win 8 RP x64 i bila je razlika u Cinebenchu za 0.35 .. ako koristiš Win.7 testiram ćemo i usporedit jer ja imam instaliran Win.8 Pro sa MC x64

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
17 godina

Naravno da sam skinuo 64 bitni.

Jesi ga probao pa radi ili kaj?

Hot Rodney
16 godina
Exploder kaže...

Naravno da sam skinuo 64 bitni.

Jesi ga probao pa radi ili kaj?

Naravno da radi.

Ono čega nema na 64 bitnoj verziji je servis u trayu ,pa vjerojatno zato misliš da ne radi.

Zato ,kad ti je nešto blokirano ,desni klik na taj file i ideš na Unlocker.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 15:54 (kizo2703).
17 godina

Probao i neće, imam Unlocker opciju ali se ništa ne događa kada kliknem na nju.

Hot Rodney
12 godina
neaktivan
Windows 8

Kak se može promijeniti start button u windowsu 8 pro? Da bude ko u win 7.

0 0 hvala 0
14 godina
neznam12345 kaže...

Kak se može promijeniti start button u windowsu 8 pro? Da bude ko u win 7.

http://sourceforge.net/projects/classicshell/files/latest/download?source=files

13 godina
neaktivan
Windows 8

Ima li iko problema sa video aplikacijom u metro sucelju? Prilikom otvaranja klipa, samo se zatvori.

Takoder i streaming muzike sa servisa, (radio prije nekoliko dana) isto se desi, music se zatvori.

Wind 8 64 bit je u pitanju, oriđinal + svi updaiti ofc.

0 0 hvala 0
12 godina

Nekoliko postova iznad sam upravo pitao ima li neko problem da mu se aplikacija odjednom zatvori.Ne sa svim,ali definitivno neke ne rade dobro,zapravo uopšte

[url=http://db.tt/EKIs6Vso/]DropBox[/url] Besplatni cloud storage
13 godina
neaktivan
Windows 8

Uspio rjesiti problem sa music streaming servisom.... potrebno je postaviti gdje su formati i lokacija united states.... onda muziku streama kako treba....

samo me jos muci video player. nece pa nece da otvori video klip.... vrti li vrti.... sto je najgore nece ni lokalni sa HDD.a.... 

(metro)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows 8

zašto java ne radi na win 8? 

0 0 hvala 0
13 godina
Windows 8

dali još šalju keye za media center?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
neznam12345 kaže...

Java radi na Windows 8, jedino mozda imas situaciju kao sto sam ja imao, znaci kombinacija windows 8 +kaspersky = ne radi java. Prebacio se na Eset Nod32 i sve pet.

www.noviportal.net
12 godina
neaktivan
RealMadrid4Ever kaže...
neznam12345 kaže...

Java radi na Windows 8, jedino mozda imas situaciju kao sto sam ja imao, znaci kombinacija windows 8 +kaspersky = ne radi java. Prebacio se na Eset Nod32 i sve pet.

imam security essentials, kad idem instalirati onda mi izbaci neki error. imam windows 8 pro 32bit build 9200. 

16 godina
neznam12345 kaže...

imam security essentials, kad idem instalirati onda mi izbaci neki error. imam windows 8 pro 32bit build 9200. 

Java radi i može se instalirati

,ali čini se da check na Java stranici ne voli offline instalaciju.
Ali ako skineš i nstaliraš online (bez obzira što je prethodno instalirana offline)
,nema problema.

BTW ,vjerojatno imaš Windows Defender a ne Security essentials koji niti ne možeš instalirati.

A u biti MSE i Windows Defender su jedno te isto na Osmici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:07 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Eld kaže...
emerik kaže...

Sad sam aktivirao taj Media Center i u donjem desnom uglu mi piše Windows 8 Pro with Media Center,Build 9200.Kako to mogu maknuti?Dosad toga nije bilo.Originalni Windowsi.

EDIT:Riješeno.

A kako si uopce dosao do Media Centra? Ja danima pokusavam i po nekoliko puta dnevnokada god se sjetim i opetovano dobijam poruku "Nismo mogli obraditi vašu narudžbu". Cak sam zvao i Microsoft Hrvatska i dobio odgovor da je to zbog servera i da samo pokusavam. 

Ja sam nabavio key i upisao, sve radi kako spada.
Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
Windows 8

Da li je tko zainteresiran za media center key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
neznam12345 kaže...

Java radi i može se instalirati

ok hvala..java mi sad radi, al driveri za grafičku za laptop ne. ima samo za win7. laptop je acer aspire 7250

16 godina
neznam12345 kaže...

ok hvala..java mi sad radi, al driveri za grafičku za laptop ne. ima samo za win7. laptop je acer aspire 7250

A gle ,kad ti ja već moram tražiti: ako ti driver verzija 8.982.9

od 19. 10. 2012. ne radi ,traži dalje ,počni na Google.

17 godina
Windows 8
@tinchy, kolko trazis, za key?

Se da kak maknut watermark win8 media centar 9200?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zvonac kaže...
@tinchy, kolko trazis, za key?

U Microsofta mož i đabe:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs

16 godina
zvonac kaže...

Bez original Windows 8 ili Pro ključa ,više nikak.

Diazz72 kaže...

Kasniš ,te rupe je MS začepio prije skoro mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:00 (kizo2703).
17 godina
Windows 8

U biti iam kljuc, al nemrem ga aktivirat, prek cmd-a.. Uglavom one fore, enable/disable internet. Kao veli mi kljuc je uspjesno unesen, al u control panel/system, pise: windows is not activated. Kliknem   na activate i izbaci mi neki error.. Sutra bum se s tim poigral.. Kolega je nabavil key prek msdna, dok se moglo. A sad veli da moram ga iskoristit do 15.1.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:03 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

U biti iam kljuc, al nemrem ga aktivirat, prek cmd-a.. Uglavom one fore, enable/disable internet. Kao veli mi kljuc je uspjesno unesen, al u control panel/system, pise: windows is not activated. Kliknem   na activate i izbaci mi neki error.. Sutra bum se s tim poigral..

Ako misliš na WMC ključ ,zaboravi. Njega možeš koristiti samo za upgrade - dodavanje Media Centra.

Zato i dobivaš error. To si trebal napraviti do 11. 12. prošle godine. Sad ti treba ''pravi'' ključ.

17 godina
Windows 8

Cek oces rec da ovaj key kaj sam dobil na mail ne vrijedi vise (Windows 8 Media Center Pack product key)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Cek oces rec da ovaj key kaj sam dobil na mail ne vrijedi vise (Windows 8 Media Center Pack product key)?

Vrijedi do 31. 01. ,ako imaš već aktivirane Windowse. Podrazumijeva se ,aktivirane sa genuine ključem.

Na KMS aktivirane Volume Licence verzije ne možeš staviti WMC.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:23 (kizo2703).
16 godina
bugi.kc kaže...

Znam da je bilo u početku izlaska win8 o tom riječ, al da još jednom pitam i dobim potvrdu.

Na DreamSparku znači postoje više "verzija" win8 Pro uz običnu (neovisno sad o x86/x64):  Pro Debug/Checked, Pro N, Pro Croatian, Pro GB...

Jel mi može sad netko potvrditi iz prve ruke da li prolazi aktivacija sa ključevima navedenih verzija na običnoj Pro instaliranoj verziji?

Hvala.

Samo ponavljam gornje pitanje, pa ako netko zna...

Hvala.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 22:40 (bugi.kc).
17 godina
protjeran
Windows 8

Pomoć ljudi.
Instalirao sam na ASUS K50C windows 8 64bitni. Problemi su da mi skoro ni jedna metro aplikacija ne radi to jes ne zeli se otvoriti, i flash player radi jako sporo, to jest youtube stalno trokira a internet je normalan.
Imao sam i nekih porblema s driverima od grafe pa mi nije prepoznao rezoluciju itd.. i ne zeli mi se sign in sa microsoft racunom.
Molim pomoć. Hvala

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

I ja sam danas, sad već jučer instalirao 8. i već sam upoznat sa svime ali ne na svom kopu, najviše sam zbog mailova instalirao, jer metro super to odrađuje imam više mail servisa koje moram pratiti pa sad sve lagano na jednom mjestu ugodno i korisno.

A i ja sam imao problema sa sporošću i štekanjem, ali kad sam stavio sve drivere od 7. za svoj laptop sad sve radi kako treba.

Jedino još me muči, nikako da isključim da me ne traži šifru kod logiranja, ne znam šta sam napravio, i nikako da maknem. to moram se sad malo pozavaviti s time, da vidim šta griješim.

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 3:35 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice