Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.526.523
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8
Error code 0x8007025D, ima netko ideju o cemu se radi?
14 godina
skank666 kaže...

je se ovo jos nekom desava sa IE 10... ovaj bar sa strane di su aktivne teme, kad udjem u neku konkretnu temu onda nestane...

Meni se to dogada i na sedmici i Chromu ponekad.

13 godina
neaktivan
E,da poruka se javlj prilikom instlacije win8(cca25%).
14 godina
neaktivan
Windows 8
http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

1 0 hvala 6
15 godina

Jel se preko faxa FMTU može dobit besplatni key za win8?

My way
13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Jel se preko faxa FMTU može dobit besplatni key za win8?

Da li ti je fakultet u MSDNAA programu? Ako jeste - možeš, ako nije - ne!

14 godina
neaktivan
Windows 8

se desava kad kome da mu nakon boota uopce ne prepoznaje USB? znaci ne radi kaj god se usteka i kaj god je ustekano. tipkovnica, mis, nista.. moram ga ugasit na gumb i upalit ponovo. konfa iz profila.

desi mi se svaki 3. boot u prosjeku..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
royalhero kaže...
Almin94 kaže...

Zna li neko zasto mi stalno izbacuje ovaj update?

Pa jesi li ga instalirao pa ti opet javlja, ili ga nisi ni instalirao?

-

-treća opcija tek da statistički zbuni korisnika, recimo desni klik i hide za update koje korisnik ne želi..

Ne mogu instalirati update, izbaci gresku, a dosadjuje mi stalno. Kada ga sakrijem, opet izbaci nakon nekog vremena.

16 godina
sHOCKRE kaže...

. nista.. moram ga ugasit na gumb i upalit ponovo...

- provjeri opcije u BIOSu i na koji USB konektor se spajaš (green, power..)

- moguć je kvar (USB nije teško pokvariti, često priključivanje ili korištenje punajča.. ) pa i to da neki drugi uređaj radi probleme. Ako postavke u BIOSu ne pomognu, pokušaj s LiveCDa, eliminiraš sve soft uzroke (neka power saving opcija u win? i sl.).. za hard uzroke nema pomoći osim otkriti krivca ili reklamirati MBO.

Almin94 kaže...
..

Ne mogu instalirati update, izbaci gresku, a dosadjuje mi stalno. Kada ga sakrijem, opet izbaci nakon nekog vremena.

-kod opisa problema su samo oni podatci koje napišeš poznati. Prema njima se daju odgovori. Sad tek kažeš da ne možeš instalirati...

-prvo pravilo, kad problem postoji, treba ga riješiti (otkolinti). Recimo skineš driver direktno od proizvođača i instaliraš. Ako to ne prolazi tad je nešto zbrlajvljeno s trenutnim driverom (ili neki AV previše štiti, UAC, user koji nije admin..)

-'nakon nekog vremena'? Driveri izlaze nekim terminima, između tjedna i mjeseca.. (približno). Ako se tako ponavlja, to je normalno jer je novija verzija.

- ako ne želiš da ti automatika nadograđuje drivere, to tako i podesi - isključi. Jednako vrijedi za sve ostalo. Sys, AV.. (skoro)svaki soft ima i takvu opciju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Windows 8

U sridu svi splicani na fesb bit ce tema windows8 od 2 - 8 h dumpovci ce to organizirat

Suba
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Koliko znam pričat će se i o novom Officeu, ili je to drugo predavanje?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Koliko znam pričat će se i o novom Officeu, ili je to drugo predavanje?

Isto, kao i VS 2012:
http://msacademic.hr/dogadjaj/24/windows-8-in-action-

15 godina
Windows 8

Pozdrav ekipa

Imam pitanje. Kupio sam, 40$ win8 i to spržio na DVD (skinutu instalaciju sam pretvorio u ISO image).

Win7 je instaliran na HDD, a sutra stiže SSD na koji mislim instalirati win8. Dali ja mogu na SSD instalirati te nove win8 ili se oni moraju instalirati na HDD na kojem su win7?

Mislio sam jednostavno otkopčati sata kabel iz HDD-a i taj isti spojiti u SSD tako da samo SSD bude spojen na matičnu u trenutku instalacije, a ako to prođe onda bih spojio i HDD te ga formatirao iz Win8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupio, skinio, instalirao... Radi ko urica... ja zadovoljan, čekam ovo od CP i veljače ove godine hehe
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
protjeran
Windows 8

Evo jedan dobar video za one koji su se navikli na Aero ko i ja.. a velika je steta sto nije odmah aktiviran na win 8..

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Windows 8

Uf ovako prastara stvar i ne radi kako treba..... Kratko i jasno.... ;)

bug caruje, um klade valja

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ut to što aero zapravo ni nije od neke bitne važnosti za winse, ukidanjem smo dobili i malo bolje performanse... pozdravljam naširoko ukidanje aera... meni je koristio jedino za to da vidim da li su mi driveri za grafu dobro instalirani, on prvi nije radio kad nešto nije bilo dobro s driverima ;D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Windows 8

Ajme svaki put kad se logiram dočekaju me spamovi poruka. Jese može ikako to riješit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje te docekaju spamovi (email, fejs...)?
Stavi neku sliku.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Gdje te docekaju spamovi (email, fejs...)?
Stavi neku sliku.

Baš poruke.  Ja to obrišem pa za sekundu opet ista poruka.

17 godina
Sta imas povezano (gore u desno kutu), fejs, messenger...?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Sta imas povezano (gore u desno kutu), fejs, messenger...?

da to dvoje.. Ovo je msn spam.. 

16 godina
Oznacuj ih kao spam,nema druge.Negdje su ti pokupili adresu i sad gnjave.
I ja se pridruzujem placenoj Windows zajedniciprije dva tjedna sam instalirao Pro ali nisam stavljao nikakve kljuceve.Danas sjela placa i rijesio se brige.Sad cekam da se skine,pa izrada DVDa,a onda clean install.Neka budu friski i cisti.
15 godina

rješio si win 8  preko faxa..tj.dreamsparka premium,ali nešto nisam razumio nešto se spominje 24mj od downloada...jel ključ vrijedi zauvijek ili samo 2godine?

My way
17 godina
Windows 8
Ne, 24 meseca ti je garantovana dostupnost, tj obavezuju se da će ti OS biti dostupan za skidanje barem naredne dve godine (verovatno znatno duže, mada ja uvek sprižim disk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8
pozdrav ljudi evo ja sam instalirao windows 8 na virtual masini i sad zanima me samo ovo logirao sam se na moj microsoft account od msna i sad ja sam prckao malo i to stisnuo sam log out i nemogu koristit windows bez da se logiram... pa me zanima jel moram bit logiran da bi mogao koristit windowse ? ili ovaj windows se koristi samo ako imas internet ? nekuzim objasnite molim vas hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

znači ja tu verziju spržim na disk i uvijek mogu sa tim ključem ins..di dobijem ključ?

My way
17 godina
Windows 8

Imaš pre nego što se prvi put uloguješ izbor da se loguješ preko nekog MSN accounta ili preko klasičnog (s tim što je ovo sa netom ponuđeno kao default, a klasična opcija je mnogo manje uočljiva). Možeš se i dalje prebaciti, samo se ne sećam kako a nemam Win 8 pri ruci. Nisam siguran možeš li se ulogovati ako si izabrao "web" account, a trenutno nemaš net, ali bilo bi mi logično da možeš.

@Galinjo: Klikneš na Your Account i onda na "porudžbinu" Win 8 i pojaviće ti se stranica sa product keyem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 21:06 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Windows 8

Danas mi se laptop 3-4 puta restartao zbog nekog critical errora s kernelom WTF?

Bio sam prije toga instalirao MySQL i SQLylog no dogodilo se samo kada sam preko uTorrenta skidao the walking dead, kada se skinulo više nije.

BTW: na ekranu se se ispisalo nešto tipa "Your PC run into a error it couldn't handle, and now it needs to restart"

Nisam ni uspio pročitat koliko je brzo nestalo s ekrana, opisa errora uopće nema.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - watching
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 21:16 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kako do media centra freee....jel se još djele ključevi ako smo na orginal win 8?kako do toga?Jel najbolje clean instal ili ugrade?

My way
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 21:38 (galinjo24).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice