Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.516.876
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
Re: Windows 8
HTML5 kaže...
KiX777 kaže...

Instalirao Win 8 Enterprise build 9200, i ne mogu aktivirati, serveri down!

Haha ti si mi naj jaci tu. . .pa naravno da ne mozes kad nije origigi. . .kupi ga,sacekaj mj i po,pa ces moci. . .LOOL

da razjasnim nešto jednom za vazda!

prvo, ovi buildovi sto su procurili JESU original windows 8. originalniji su da ne mogu bit originalniji. nema originalnijih od njih!

drugo, aktivacija je (bila nakratko) moguca! ali ne i legalna

kroz ova dva dana su se mogle vrsiti aktivacije, jer su rusi uspostavili kms server i preko njega se vrsila aktivacija. i aktivacija vrijedi samo 180 dana, ali to je tako, jer na taj nacin funkcionira kms aktivacija. kad se windows (klijent pc) aktivira, mora uspostavljati vezu sa kms serverom u odredenim periodima, po defaultu je 7 dana, ali moze biti i od 15 minuta do 30 dana, ovisi kako je server konfiguriran.

ako pokusaj reaktivacije prođe, period od 180 dana se resetira i pocinje ispocetka.

ako pokusaj ne uspije, ponovo pokusava svaka 2 sata. ako prode 180 dana bez uspjesne reaktivacije, windows prelazi u Out of Tolerance (OOT) Grace. ako prode jos 30 dana bez reaktivacije, windows tada prelazi u Notification mode

detaljnije ovdje, ovdje i ovdje

u meduvremenu su online bila 3 takva servera preko kojih se windows mogao aktivirati. sada je ostao samo 1, ali je trenutno offline. tako da oni koji su imali srece i aktivirali osmicu, mogu je sad bez brige koristiti pola godine. samo jos nije pametno logirat se sa svojim liveid-om jer tko zna sta ce ms s njima napravit zbog ove aktivacije

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 18:51 (jurluk).
15 godina
neaktivan
royalhero kaže...
g12356 kaže...

Nego,ljudi,moj otac si je instalirao windowse 8,kaže da je rtm verzija.Neznam dali je legalna ili ne,znam da je on na msdn-u

Nema šanse da je legalna. Ko zna šta je on uradio, da li je to Windows 8 RTM uopće?

Iskreno nemam blage šta je skinuo.Znam samo da je neki windows 8.Nažalost nemam pristup njegovom računalu.Onda je vjerojatno cp...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 19:02 (g12356).
17 godina
Windows 8

NEWS

Windows Essentials 2012 released

Microsoft je korisnicima ponudio novu verziju svog Windows Essentials paketa aplikacija, ranije poznatog i pod imenom Windows Live Essentials.

Naime, obzirom da se Microsoft nedavno odrekao svog Live brendinga, Windows Essentials ovaj put donosi aplikacije bez Live prefiksa u imenu: Mail, Messenger, SkyDrive, Writer, Photo Gallery i Movie Maker. I dok je većina aplikacija ostalo nepromijenjeno, Photo Gallery i Movie Maker su optimizirani za Windows 8 i donose neke nove opcije – Photo Gallery sada nudi mogućnost automatskog kreiranja kolaža od odabranih slika, dok Movie Maker podržava GPU akceleraciju iz Windows 8 operativnog sistema, a usput nudi i mogućnost stabilizovanja slike u videu, kao i defaultno snimanje gotovih fajlova u h.264 format. 

Uz sve to, Microsoft je sarađivao i sa AudioMicro, Free Music Archive i Vimeo Music Store servisima kako bi korisnicima novog Movie Makera omogućili jednostavan pristup besplatnoj muzici koju mogu legalno koristiti prilikom kreiranja video klipova.

Novi Windows Essentials možete preuzeti sa sljedeće adrese.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 20:13 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
moderator
Windows 8

Poslednji put!

Molim vas, pre nego sto ozbiljnije reagiram. Nemojte u vasim postovima suptilno navoditi na warez ili piratski sadrzaj! Oni koji su nestrpljivi i koji imaju 2 grama mozga znaju sto treba ciniti (google)

Zato jos jednom. Ovo je rasprava o novom OS-u.

Uostalom, koliko je meni poznato, rearm radi i na ovim Windowsima

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

9 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Kakav je firewall od osmice, dal je kaj poboljsan spram win 7?

Isto pitanje i za antivirus..

Il cu ipak i dalje koristit druge programe za fw i antivirus..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Meni je Windows 7 firewall odlicno radio posao. Pa tako i u Windowsa 8.

17 godina
zvonac kaže...

Isto pitanje i za antivirus..

Il cu ipak i dalje koristit druge programe za fw i antivirus..

Ja sam malo testirao antivirus u Win 8 KLIK.

U Win 8 Windows Defender je ustvari MSE (Microsoft Security Essentials) i za "obicnog" korisnika je OK (oni napredniji ce se sami pobrinut) iako bi ja radije preporucio Avast Free koji vec sada radi na Win 8 i puno bolje od MSE.

Sto se tice firewall-a mislim da je isti ili jako slican kao i kod Win 7.

Takodjer za bolju kontrolu preporucam Win 7 Firewall Control (nisam probao da li radi na Win 8, ali na Win 7 je radio OK).

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
17 godina
Windows 8

Nadal sam se da necu trebat druge programe za fw i antivirus, al izgleda da je tu sve ostalo isto, ko i na prijasnjim verzijama winsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Avast je odlican za bilo koji OS
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Avast je odlican za bilo koji OS

Ja koristim MSE od davno i pred mjesec pređem na Avast i slučajno pitam kizu koji on koristi AV, on mi je da novi MSE, prešao sam sa Avasta i ponovno zadovoljan. MSE je odličan, tih, gotovo neprimjetan i odlično radi svoj posao. Preporučujem svim kućnim korisnicima MSE.

16 godina
Meni je Avast dosadan sa svojim false positive pa stavim silent mode permanentno.
Nisam probao kako ide na Win8, mogla bi izac Metro verzija
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Windows 8

Koristio sam Avast na CP i radio je normalno. Inače koristim Avast free niz godina i odlično me služi. Dobijem false pozitive tu i tamo (mislim da sam i za steam dobio prilikom zadnjeg ažuriranja), ali to je dosta rijetko i nije problem. Preporuke.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Ja sam prije koristio avast kao anvirus, i comodo firewall. Sada koristim comodo internet security(comodo firewall + antivirus), uz wot pri surfanju.

I would love to change the world, but they won't give me the source code

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

Ovako, znam da Windows 8 još nije moguće aktivitirati, no da li je moguće maknuti onaj prokleti banner koji mi se pojavljuje svakih par sati sa porukom da aktiviram Windowse? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Procitaj postove prije vidit ces da se moze aktivirati. Kako?, javi mi se na PM. :D 

14 godina
neaktivan

Ne želim riskirati s nelegalnim metodama pošto koristim MS account za login na kojem imam hrpu stvari, tko zna hoće li bit kakve kazne za to a ionako bi preko faksa trebao dobiti oriđiđi key. Samo sam se htio riješiti remindera za aktivaciju.

13 godina
royalhero kaže...

Procitaj postove prije vidit ces da se moze aktivirati. Kako?, javi mi se na PM. :D 

kolega ja sam pokuso na sve nacine koji su gore navedeni ali bez uspjeha....ako znas jos neki nacin da se moze ajde mi posalji....hvala

13 godina
neaktivan
seyo71 kaže...

kolega ja sam pokuso na sve nacine koji su gore navedeni ali bez uspjeha....ako znas jos neki nacin da se moze ajde mi posalji....hvala

Gore nije naveden način, jer ne smije. Javi se na PP.

16 godina
Windows 8

Imao par sati instalirano i vratio se na sedmicu, da je brže nije bar kod mene da je smotanije je eto toliko. :)

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Zašto ga još nema na MSDN-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
david7 kaže...

svaki put, valjda još od viste....................gleda se US vrijeme.......bit će kod dostupan po našem vremenu nekad nakon 17 sati

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 10:05 (cekpi).
15 godina
Windows 8

Oduševih se kada sam skužia da se programi metro mogu gasit sa strane i klikom na kotačić.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
david7 kaže...

Jel ima na MSDN-u obični Pro? Na TechNetu je samo VL verzija u ponudi.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
kizo2703 kaže...
david7 kaže...

Jel ima na MSDN-u obični Pro? Na TechNetu je samo VL verzija u ponudi.

Ima obični i pro sa retail licencom i pro sa VL, te dakako, enterprise

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 21:52 (redrum781).
15 godina
neaktivan
Windows 8
Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Windows 8
www.noviportal.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RealMadrid4Ever kaže...

Bolje ista nego nista. Ako se ne docepam kljuca, moram moljakati ove iz MS BiH, a to mi je nocna mora, skidam 90 dana trial, samo vec sam sve skockao na ovom piratskom RTM-u, ako mi ne dadnu ostajem na njemu. Zaprjetit cu im. {#}

16 godina
redrum781 kaže...

Ima obični i pro sa retail licencom i pro sa VL, te dakako, enterprise

Yebi ga ,morat ću opet žicat kolegu da napravimo zamjenu - na ovom yebenom TechNetu baš nema Pro sa retail licencom.

13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Yebi ga ,morat ću opet žicat kolegu da napravimo zamjenu - na ovom yebenom TechNetu baš nema Pro sa retail licencom.

Kako vi dobivate te subskripcije, ne vjerujem da ih plaćate?

16 godina
royalhero kaže...

Kako vi dobivate te subskripcije, ne vjerujem da ih plaćate?

Kad si MS partner (firma ,jel) i napraviš im dobar godišnji promet ,dobiješ i neke sitne nagrade tu i tamo. {#}

Pogotovo ako si dobar s nekim iz vodstva MS-a Hrvatska.

To je moj slučaj. A inače ,puno ljudi na forumu su studenti i otuda im MSDNAA pretplate.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice