Windows 7 spora instalacija

poruka: 22
|
čitano: 18.648
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dali je moguce da ide tako sporo, vec 4,5 sata se instalira i doslo je do 48% na onoj drugoj kvacici upgrading files.Poludit cu Komp je sljedeci.4GB ram,8800GS 384MB,AMD 5200+ 2.7 WD 320GB,ljepo sam u biosu sve nariktao,i da bi nakraju morao vracat na XP.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali nitko nezna odgovor na moje pitanje,slobodno napisite ako ste imali slicnu situaciju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 spora instalacija
orig imas ili?
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
orig imas ili?

nije bitno sta imam,samo sam htjeo napomenit da kod kolegi normalno ide instalacija i dost se brzo instalira sam kod mene sporo.

15 godina
neaktivan
isti cd?
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
isti cd?

DA

15 godina
neaktivan
cemu caps? mozes objasnit sto si tocno namjestio u biosu?
hmda
17 godina
razer1911 kaže...

Dali je moguce da ide tako sporo, vec 4,5 sata se instalira i doslo je do 48% na onoj drugoj kvacici upgrading files.Poludit cu Komp je sljedeci.4GB ram,8800GS 384MB,AMD 5200+ 2.7 WD 320GB,ljepo sam u biosu sve nariktao,i da bi nakraju morao vracat na XP.

Meni je na istom kompu u razmaku mjesec dana jedna instalacija trajala 20-tak minuta a druga 3 sata. E pa sad budi pametan zašto

16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
cemu caps? mozes objasnit sto si tocno namjestio u biosu?

Normalno,isto kako sam xp instalirao da mi cita sa cda.Sve isto ak si kad instaliro winse onda znas

15 godina
neaktivan
znam, boot priority. a fkt neznam, probaj opet. jel cista instalacija?
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
znam, boot priority. a fkt neznam, probaj opet. jel cista instalacija?

Ma sve je cisto istu sam stvar imo na visti kad sam ju stavljo i nece i nece da se instalira treba cijela vijecnost.I sad na sedmici da moram 48 posto instalirat 4 i pol sata tu mora biti neki problem veci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 1:57 (razer1911).
17 godina
neaktivan

možda ti je problem u disku. trebao bi prvo sa nekim alatom istestirat disk (tipa Hd tune) da vidiš kako ti se disk ponaša.

ne vjerujem da je do nečeg drugog. eventualno memorija (ali da ti ona nije u redu već biš kod paljenja dobio zvučni signal).

ja sam sebi 7 instalirao i to Ultimate na konfiguraciju Core 2 Duo E4500, 2 Gb DDR2, Ati 3450 i to bez beda za nekih 30-ak minuta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 11:17 (james_ri).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sumnjam na dvd pogon da nije mozda neispravan provjeri za svaki slucaj

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

ja sumnjam na dvd pogon da nije mozda neispravan provjeri za svaki slucaj

Ja sam isto napocetku mislio al mislim da pogon zeza,skuzio sam on tokom instalacije radi jedno 15 sekundi cuje se i onda napravi 2 posto i onda se ugasi i tak stoji jedno 20 minuta i onda se upali onda krene i stane.Ali nesvijetli ona lampica?dali je mozda citac u pitanju?

16 godina
neaktivan

ja sam instalirao cist normalno booto sa cda(nije org) i gotovo je bilo za 15 min instalacija sve ukupno po sata instalacija drivera mal mozda vise al brzo je bilo

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razer1911 kaže...

A jel ti radiš "čistu instalaciju" ili upgrade sa prethodnih windowsa? Čista instalacija traje cca pol sata, ali upgrade traje satima jer se prilagođava stari sistem u kojem ima svega i svačega.

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

mislim da pogon zeza,skuzio sam on tokom instalacije radi jedno 15 sekundi cuje se i onda napravi 2 posto i onda se ugasi i tak stoji jedno 20 minuta i onda se upali onda krene i stane.

Ovo ne mora nužno biti problem sa optičkim čitačem. Meni pri instalaciji Win isto samo ponekad pročita nešto sa DVD-a i u vrlo rijetkim razmacima (mada je istina instalacija čitava gotova za kakvih pola sata max.).

Da li ti sa drugim medijima normalno radi optički drive?

Lijep pozdrav ;)
17 godina

Ili ti je cd izgreban,

ili ti dvd pogon nevalja,

ili ti je neki problem sa hd-om.

Sretno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gnjavator kaže...
razer1911 kaže...

A jel ti radiš "čistu instalaciju" ili upgrade sa prethodnih windowsa? Čista instalacija traje cca pol sata, ali upgrade traje satima jer se prilagođava stari sistem u kojem ima svega i svačega.

Ma cistu instalaciju,instaliro sam na princip ko XP u biosu narikatao ubacio cd kad bi se ucitalo odabro bi jezik,next,pa bi tam formatirao C particiju i na nju instalirao te windowse.

16 godina

Rješenja:

• Sprzi DVD najmanjom brzinom kojom možeš. Mislim na ono 8x, 4x...
  • Instaliraj s USBa - mene je iznenadilo kolko brže ide.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kak instalirat sa usb-a,treba u biosu nariktat usb-cdrom

ali u koji format ga satvit i dal treba prije ekstraktat pa kopirat na usb ili samo *.iso datoteku prebacit na usb??

znam da je oft!

16 godina
neaktivan

Upute - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice