Zna li netko kako u Windowsima 7 proizvoljno sačuvati razmještaj mapa i datoteka u mapama windows explorera?
Moguće ih je samo razmjestiti po nekom kriteriju, mogu li ih nekako sačuvati onako kako meni odgovara?
Zna li netko kako u Windowsima 7 proizvoljno sačuvati razmještaj mapa i datoteka u mapama windows explorera?
Moguće ih je samo razmjestiti po nekom kriteriju, mogu li ih nekako sačuvati onako kako meni odgovara?
Ako mislis na to kao sto smo radili u Windows XP onda ne moze
A jel se možda može s neta skinut neki patch ili slično, da se prilagodi kao u win xp?
A jel se možda može s neta skinut neki patch ili slično, da se prilagodi kao u win xp?
Nema patcha, bar ja ne znam za takav a i da ga ima on ce se petljati sa explorer.exe sto nikako nije dobro
Zaboravi na ovo i pomiri se. Ovo opcija je definitivno izbacena iz Windows Vista/7 i sve je dokumentovano na Wikipediji
Par tema niže nalazi se... http://www.bug.hr/forum/topic/windows/win7-sortiranje-datoteka/123246.aspx