Windows 7 - Problem s memorijom nakon hibernacije

poruka: 5
|
čitano: 2.634
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dobar dan, dobar dan.

Evo ovako, imam tu neki problem sa zauzećem memorije u Windows 7 Ultimate x86.

Ako je relevantno, konfiguracija mi je:

Core 2 Duo E6750 2.66

2 GB Kingmax 800 MHz

8800 GT

Seagate 320GB 7200

Uh matične se ne mogu sjetiti jer nisam trenutačno na svom kompjuteru. U biti ono važno je i tako pokriveno mislim.

Nego da krenemo. Sljedeća situacija. Upalim kompjuter, zauzeće memorije 35%, aj u redu.

Inače kompjuter stavljam na hibernaciju, ne gasim ga "zapravo" češće od jedan put svakih 4-5 dana.

Problem je u tome što mi se s vremenom drastično povećava zauzeće memorije.

To je od onih 35% do preko 90%, i to tek nakon što se digne iz hibernacije.

Sad ne znam gdje bi točno trebao biti problem, samo ne čini mi se da je ovo baš normalno. Ako vam trebaju još kakve informacije da bi mogli pomoći samo recite. (Osim broja kreditne kartice. Belji se )

0 0 hvala 0
17 godina

Ugasi hibernaciju...Smijeh

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - Problem s memorijom nakon hibernac

Bilo bi mi draže da ne mora doći do toga. :P

Podizanje sustava je beskrajno kraće, a i ostaju mi podaci i sve lijepo spremno za rad.

16 godina
neaktivan

E, ovako, da postavim pitanjce u vezi memorije. Nije nikakav problem, nego prije podizanja Win7 testiram ja RAM mem. pomocu onog alata koji dodje sa Win7. Testiranje prodje bez problema i podigne Win7. Medjutim nakon toga uvijek kada dignem Win7 u pozadini mi se aktivira onaj Memory diagnostics tool i vidljiv je takode i u toolbar-u(donji desni ugao), ali ga ne mogu zatvoriti(jedino u task manager-u). Koji mu je razlog pa se stalno pojavljuje? 

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da nema veze s hibernacijom, na 7- ici sam već par mjeseci, nikad nisam uključivao hibernaciju, a zauzeće memorije mi je non stop na nekih 90 % - 95 %.

Prvo sam mislio da sam pokupio neku virušćinu,skeniro sam cijelo računalo svim mogućim alatima i ispostavilo se da je sve ok. U Control Panelu/Performance Information and Tools/Advanced tools, u opciji "Generate a system health report" nakon skeniranja dobijem podatak Upgrade the physical memory or reduce system load, i da je memorija zauzeta, "samo ne znam ćime je zauzeta".Najbitnije je to da 5 puta ponovim istu stvar od toga 2 puta Windows 7 javlja kako je malo memorije, 3 puta je sve ok. Nekim klincem je ko fol sustav opterećen pa ždere memoriju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 18:41 (Kandalf).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice