Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.367.416
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
Razer_Copperhead kaže...

Izašao je novi daemon tools koji sada podržava i Windows 7.

Meni je ispočetka sve radilo kako i treba, onda odjednom ne šljaka. Otkrivanje je uključeno sve je ok podešeno, ali nemogu pronaći uređaj na koji želim nešto poslati, a isto tako nemogu ni s ovog uređaja pronaći PC.
Kada promjenim USB-port, instalira device uspješno, ali opet isti problem.
Sad se pitam, dali bi pomoglo da pronađem original drivere od mog BT pa ih instaliram?
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 10:20 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Izašao je novi daemon tools koji sada podržava i Windows 7.

Još 19.4. F1 Ivo je to rekao.
Meni je ispočetka sve radilo kako i treba, onda odjednom ne šljaka. Otkrivanje je uključeno sve je ok podešeno, ali nemogu pronaći uređaj na koji želim nešto poslati, a isto tako nemogu ni s ovog uređaja pronaći PC.
Kada promjenim USB-port, instalira device uspješno, ali opet isti problem.
Sad se pitam, dali bi pomoglo da pronađem original drivere od mog BT pa ih instaliram?
 Nisam vidio. Sorry.Nevinašce
Area-51 m15x
17 godina
Window 7 instaliran, moja misljenja

Molio bi korisnike Win7 build 7068 da se jave i potvrde da li su i oni prilikom instalacije tog builda imali situaciju da se nije pojavio dialoški prozor sa mogučnošću odabira edicije Win7, mislim na ono Win starter edition, home premium edition, proffesional edition...itd. Na mnogim rewievima tog builda (7068) bilo je rečeno i prikazano screenshot-ovima da se pojavila i ta mogučnost, ali isključivo na tom buildu. Zanima me da li sam ja usamljeni slučaj ili se to desilo i kod drugih korisnika. Još da napomenem da se radi o x86 verziji, dakle 32-bitna ver.Win7 build 7068 !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logan kaže...

Molio bi korisnike Win7 build 7068 da se jave i potvrde da li su i oni prilikom instalacije tog builda imali situaciju da se nije pojavio dialoški prozor sa mogučnošću odabira edicije Win7, mislim na ono Win starter edition, home premium edition, proffesional edition...itd. Na mnogim rewievima tog builda (7068) bilo je rečeno i prikazano screenshot-ovima da se pojavila i ta mogučnost, ali isključivo na tom buildu. Zanima me da li sam ja usamljeni slučaj ili se to desilo i kod drugih korisnika. Još da napomenem da se radi o x86 verziji, dakle 32-bitna ver.Win7 build 7068 !!

Nije se ni kod mene to pojavilo i to je ok. Dakle nisi usamljeni slučaj.
Ja sam čuo da se to moglo raditi jedino ako promjeniš, ili ukloniš neki file iz onog .iso file-a koji si skinuo, pa onda bez njega zapržiš taj .iso na DVD
Ali nisam 100% siguran dali je moguće na buildu 7068 to napraviti... ili je to za 7077 build..
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 10:39 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan
izasao je 7100 build x64/86 PRAVI pa ko voli nek izvoli (ja ;)
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
logan kaže...

To ovisi koju verziju si skinul. Ako hoćeš imat izbor ovo je verzija koju tražiš : 7068.0.090321-1322_x86fre_client_en-us_Retail_AllSKU-GRC1CPRFRER_EN_DVD.iso Ako ti treba ,evo link! I da ,taj izbor ima isključivo na tom buildu! 7077 je samo Ultimate.

@Bellatrix
Da ,ija imam sličnih problema na svim buildovima do sad! Jedan usb port mi radi ,drugi ne, treći radi itd! Pa onda u sljedećem buildu obratno! To je bug ,ja sam razgovaral s ljudima na SevenForums i neki također imaju istih problema! Probaj nać nešto ovdje ,ja nisam uspjel!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 13:02 (kizo2703).
17 godina

Da se nadovežem na probleme sa funkcionalnošću USB portova na Win7, meni također dva USB porta na Front pannelu kučišta ne rade, a ostalih 4 otraga rade, ali ja svoj problem povezujem s nemogučnošću instalacije drivera i chipset-a sa originalnog CD-a koji dolazi uz moju matičnu (Asus P5Q-PRO), tako da sam dio potrebnih drivera instalirao manuelno sa CD-a (malo sam Win7 prevario pa okolnim putem instalirao), ali svejedno imam osječaj, koji me očito ne vara da nije sve što bi trebalo biti instalirano što se tiče chipset-a mada unutar Device Manager-a nemam nikakvih žutih upitnika i ostalih naznaka nepoznanica.....zanimljivo !! 

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
benko kaže...
izasao je 7100 build x64/86 PRAVI pa ko voli nek izvoli (ja ;)
 Onda, Benko jesi ga skinul....očekuju se prvi dojmovi mada je sve svedeno na kozmetičke zahvate, ispravak bug-ova i povećanje liste drivera.
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
16 godina
logan kaže...

Da se nadovežem na probleme sa funkcionalnošću USB portova na Win7, meni također dva USB porta na Front pannelu kučišta ne rade, a ostalih 4 otraga rade, ali ja svoj problem povezujem s nemogučnošću instalacije drivera i chipset-a sa originalnog CD-a koji dolazi uz moju matičnu (Asus P5Q-PRO), tako da sam dio potrebnih drivera instalirao manuelno sa CD-a (malo sam Win7 prevario pa okolnim putem instalirao), ali svejedno imam osječaj, koji me očito ne vara da nije sve što bi trebalo biti instalirano što se tiče chipset-a mada unutar Device Manager-a nemam nikakvih žutih upitnika i ostalih naznaka nepoznanica.....zanimljivo !! 

Ja sam dosad sve živo isprobal ,matična je skoro isti model -  P5Q ,ali to se ponavlja u svim buildovima i na raznim kompima ,tak da se neću pretjerano živcirat!

@Benko : Inače ,kad si već našel novi build mogel si stavit link za sveopće pučanstvo! Pa tko hoće ,nek skida!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 15:56 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
logan kaže...
@Benko : Inače ,kad si već našel novi build mogel si stavit link za sveopće pučanstvo! Pa tko hoće ,nek skida!!
 Zar se smiju davati linkovi za taj torrent? Dobro, nije nelegalno jer će svakako biti na MS stranicama ali ipak..
I netočan ti je ono link! Ja nevidim torrent nigdje.
Ako je dozvoljeno ja bih stavio link za torrent ovog builda. x86 i x64
16 godina
Bellatrix kaže...
 Zar se smiju davati linkovi za taj torrent? Dobro, nije nelegalno jer će svakako biti na MS stranicama ali ipak..
I netočan ti je ono link! Ja nevidim torrent nigdje.
Ako je dozvoljeno ja bih stavio link za torrent ovog builda. x86 i x64
 Istina ,ali to oni na sajtu stalno mijenjaju! Ovo je već drugi put u pola sata! Evo za x86 !! I koliko sad vidim ,maknuli su trackere sa pirate baya!! Za x64 treba tražit dalje ,sorry!!
Ali... našlo se nešto : x64 No.1 ,No.2
Sad bi trebalo bit sve u redu!!
I ,to nije torrent za neki crackani software ili igru ,ovo je za beta os koji se uredno mora aktivirat ,tak da nema ko kaj reći!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 16:42 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Evo build 7100 je skinut pa cemo ga isprobat na VPC-u.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@kizo2703 naso sam taj build na pirate bayu pa nisam htjeo postat link jer bi uslijedio karton ;)
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina

Benko je poceo ovu temu i sad ga svi cekamo da isproba i najnoviju verziju! Go Benko, go benko go! :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...
@kizo2703 naso sam taj build na pirate bayu pa nisam htjeo postat link jer bi uslijedio karton ;)
  zar torrent spada u ilegalne sadrzaje? koliko znam ne, pa ne vidim razlog zasto bi uslijedio karton
Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 20:13 (Pudge).
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...
benko kaže...
  zar torrent spada u ilegalne sadrzaje? koliko znam ne, pa ne vidim razlog zasto bi uslijedio karton
Torrent ne spada u ilegale sadržaje, ali ponekad materijal koji se širi njime je ilegalan odnosno se nađe u ilegalnom vlasništvu.
Ovi linkovi na torrente od Win 7 RC-a nisu nelegalni. Možda je malo microsoftu krivo što ih mi imamo prije nego ih oni stave na svoje službene stranice, ali neće se oni pretjerano ljutiti.Namigiva
17 godina
neaktivan
ne vjerujem da mu je krivo,stovise mislim da MS namjerno pusta nove buildove u javnost
16 godina
neaktivan
zasto onda ne stavlja na svoje stranice
17 godina
neaktivan

cudni su putevi microsoftovi  Namigiva

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krle kaže...
zasto onda ne stavlja na svoje stranice
 pa kake koristi od toga ako ce svaki dan stavljati novi build....bilo bi uredu da jednom mjesecno stave build....
16 godina
Pudge kaže...

cudni su putevi microsoftovi  Namigiva

Potpisujem  BogatašBogataš
17 godina
neaktivan

Evo vec sam 10 dana na win7 kao gl OS.

Sve mi radi ok sta koristim, odlicno mi je sucelje i vizualno jako pregledno i puno funkcionalnije za snalazenje u prostoru medu filovima

Najvise me dojmilo to sta slike i videa izbacuje kao ikone tako da vidis koja je koja slika bez ta to namjestas (inace mi je sve na details).

Nisam koristio nikad vistu pa mi je i sidebar novitet

Najvise zalbe imam na PRO09 koji mi na istom kompu na XP radi normalno dok na 7ci x64 zna jednostavno prestat radit, samo se pojavi pointer misa i to je to, moram izac preko task menagera iz igre, i taj SAVE vise ne radi- ponavljam- igrica uredno radi na XPu

EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Koji sigurnosni paketi rade na 7100 bez problema? Na 7077 Norton (NIS) 2009 je radio probleme,SONAR se nije htio ukljuciti

http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cuo sam da radi nod32

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rade NOD ESET i Avira. To provjereno znam.

Za ostale morati ćemo nekoga drugog sačekati da kaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Znaci mogu slobodno stavit ESET NOD32 4?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

da   HEHE;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bellatrix kaže...

Znaci mogu slobodno stavit ESET NOD32 4?
 O čemu vi pričate. Meni je NOD radio još na prvoj verziji bete windowsa 7.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

vjerovatno si korisitio verziju 3.0...ali radi i 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Iz Microsofta je i službeno potvrđeno da će Windows 7 RC biti javno dostupan od 5. svibnja, a MSDN i TechNet pretplatnicima već od 30. travnja.

Ujedno iz Microsofta najavljuju dodatak za Windowse 7 pod nazivom Windows XP Mode for Windows 7. Bit će besplatan za korisnike Windowsa 7 Professional, Business i Ultimate. Radi se o virtualnom okruženju s Windowsima XP SP3 koji rade pod Windows Virtual PC-om, a omogućuje instalaciju i korištenje starijih programa izravno iz Windowsa 7.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice