Izašao je novi daemon tools koji sada podržava i Windows 7.
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.367.416
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izašao je novi daemon tools koji sada podržava i Windows 7.

Molio bi korisnike Win7 build 7068 da se jave i potvrde da li su i oni prilikom instalacije tog builda imali situaciju da se nije pojavio dialoški prozor sa mogučnošću odabira edicije Win7, mislim na ono Win starter edition, home premium edition, proffesional edition...itd. Na mnogim rewievima tog builda (7068) bilo je rečeno i prikazano screenshot-ovima da se pojavila i ta mogučnost, ali isključivo na tom buildu. Zanima me da li sam ja usamljeni slučaj ili se to desilo i kod drugih korisnika. Još da napomenem da se radi o x86 verziji, dakle 32-bitna ver.Win7 build 7068 !!
Molio bi korisnike Win7 build 7068 da se jave i potvrde da li su i oni prilikom instalacije tog builda imali situaciju da se nije pojavio dialoški prozor sa mogučnošću odabira edicije Win7, mislim na ono Win starter edition, home premium edition, proffesional edition...itd. Na mnogim rewievima tog builda (7068) bilo je rečeno i prikazano screenshot-ovima da se pojavila i ta mogučnost, ali isključivo na tom buildu. Zanima me da li sam ja usamljeni slučaj ili se to desilo i kod drugih korisnika. Još da napomenem da se radi o x86 verziji, dakle 32-bitna ver.Win7 build 7068 !!
Da se nadovežem na probleme sa funkcionalnošću USB portova na Win7, meni također dva USB porta na Front pannelu kučišta ne rade, a ostalih 4 otraga rade, ali ja svoj problem povezujem s nemogučnošću instalacije drivera i chipset-a sa originalnog CD-a koji dolazi uz moju matičnu (Asus P5Q-PRO), tako da sam dio potrebnih drivera instalirao manuelno sa CD-a (malo sam Win7 prevario pa okolnim putem instalirao), ali svejedno imam osječaj, koji me očito ne vara da nije sve što bi trebalo biti instalirano što se tiče chipset-a mada unutar Device Manager-a nemam nikakvih žutih upitnika i ostalih naznaka nepoznanica.....zanimljivo !!
Da se nadovežem na probleme sa funkcionalnošću USB portova na Win7, meni također dva USB porta na Front pannelu kučišta ne rade, a ostalih 4 otraga rade, ali ja svoj problem povezujem s nemogučnošću instalacije drivera i chipset-a sa originalnog CD-a koji dolazi uz moju matičnu (Asus P5Q-PRO), tako da sam dio potrebnih drivera instalirao manuelno sa CD-a (malo sam Win7 prevario pa okolnim putem instalirao), ali svejedno imam osječaj, koji me očito ne vara da nije sve što bi trebalo biti instalirano što se tiče chipset-a mada unutar Device Manager-a nemam nikakvih žutih upitnika i ostalih naznaka nepoznanica.....zanimljivo !!
Evo build 7100 je skinut pa cemo ga isprobat na VPC-u.
Benko je poceo ovu temu i sad ga svi cekamo da isproba i najnoviju verziju! Go Benko, go benko go! :)

cudni su putevi microsoftovi
cudni su putevi microsoftovi

Evo vec sam 10 dana na win7 kao gl OS.
Sve mi radi ok sta koristim, odlicno mi je sucelje i vizualno jako pregledno i puno funkcionalnije za snalazenje u prostoru medu filovima
Najvise me dojmilo to sta slike i videa izbacuje kao ikone tako da vidis koja je koja slika bez ta to namjestas (inace mi je sve na details).
Nisam koristio nikad vistu pa mi je i sidebar novitet
Najvise zalbe imam na PRO09 koji mi na istom kompu na XP radi normalno dok na 7ci x64 zna jednostavno prestat radit, samo se pojavi pointer misa i to je to, moram izac preko task menagera iz igre, i taj SAVE vise ne radi- ponavljam- igrica uredno radi na XPu
Koji sigurnosni paketi rade na 7100 bez problema? Na 7077 Norton (NIS) 2009 je radio probleme,SONAR se nije htio ukljuciti
cuo sam da radi nod32
Rade NOD ESET i Avira. To provjereno znam.
Za ostale morati ćemo nekoga drugog sačekati da kaže.
da HEHE;)
vjerovatno si korisitio verziju 3.0...ali radi i 4
Iz Microsofta je i službeno potvrđeno da će Windows 7 RC biti javno dostupan od 5. svibnja, a MSDN i TechNet pretplatnicima već od 30. travnja.
Ujedno iz Microsofta najavljuju dodatak za Windowse 7 pod nazivom Windows XP Mode for Windows 7. Bit će besplatan za korisnike Windowsa 7 Professional, Business i Ultimate. Radi se o virtualnom okruženju s Windowsima XP SP3 koji rade pod Windows Virtual PC-om, a omogućuje instalaciju i korištenje starijih programa izravno iz Windowsa 7.