Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.363.985
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Window 7 instaliran, moja misljenja

Dali bi ja mogo tu particiju napravit u  Computer Managmentu(slika 1) ???????

AMD Ath64 X2 5200+, Asus Radon HD 4550 512 Mb DDR3, HDD 250 Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Window 7 instaliran, mali problemi

Instalirao sam zadnju betu Windows 7 OS-a i sve mi radi osim dvije stvari za sad.

Prvo: kad instaliram zadnji Live Messenger i pokrenem ga komp mi se zablokira i ne mogu ništa osim prislino ga gasit.

A drugo: ta ista stvar mi se događa kad pokrenem program za čitač otiska prsta.

Ima tko sličan problem i kako to rješiti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, mali problemi
ico1 kaže...

Instalirao sam zadnju betu Windows 7 OS-a i sve mi radi osim dvije stvari za sad.

Prvo: kad instaliram zadnji Live Messenger i pokrenem ga komp mi se zablokira i ne mogu ništa osim prislino ga gasit.

A drugo: ta ista stvar mi se događa kad pokrenem program za čitač otiska prsta.

Ima tko sličan problem i kako to rješiti?

Predpostavljam da se i zato zove beta verzija.
16 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
Trop kaže...

Dali bi ja mogo tu particiju napravit u  Computer Managmentu(slika 1) ???????

Možeš ali skini jedan od particion menagera ima ih i free.ovaj je dobar i lak za rukovanje.Evo ti link

http://hr.download.hr/windows/file/6146/EASEUS-Partition-Manager

Smijeh

17 godina
neaktivan
moderator

Dva pitanja

1.Jeli iko isprobavao naredbu slmgr -rearm ? Da bi produljio 30 dnevni period

2.Kolaju glasine na netu da sedmica "ume"   izbrisati mp3-ice? Nadam se da je ovo smo glasina

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa recimo da windowsi nisu tako loši, meni si dosta brži nego Vista. Imam malo problema sa AVG-om i zvuk mi baš ne radi kako treba(5.1), na ATI-jevim stranicama već ima nekih drivera za grafiku tako da to radi bez problema. Nije loše.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Dva pitanja

2.Kolaju glasine na netu da sedmica "ume"   izbrisati mp3-ice? Nadam se da je ovo smo glasina

1. nema potrebe jer se od Microsofta dobije ključ za registraciju.
2. nisu glasine, samo treba pročitati koji put upute prije upotrebe.
17 godina
Lazarus Long kaže...

Dva pitanja

Fixevi:
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

presmješni su mi ti likovi, vidio sam i da nude XP Black Edition, Gamer Edition... BogatašSmijeh 
16 godina
neaktivan

imam sad ja jedno pitanje..skinuo sam taj win7 i onaj serijski broj..kad prodje taj period za koji vrijedi taj serijski kaj se onda dogadja s win? prestaju raditi ili kaj?

17 godina
Vesperian kaže...

imam sad ja jedno pitanje..skinuo sam taj win7 i onaj serijski broj..kad prodje taj period za koji vrijedi taj serijski kaj se onda dogadja s win? prestaju raditi ili kaj?

Mislim se pokaze ono sranje da imas 30dana da nabavis key, ali valjda ce crack doc...
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
Vesperian kaže...

1. kolovoza 2009. godine ova beta će prestati raditi. Do tada će vjerojatno izaći ili nova beta ili gotovi Windowsi 7 koje ćeš instalirati umjesto ove bete ili ćeš morati instalirati neki drugi operativni sustav.
17 godina
klimama kaže...
Vesperian kaže...

1. kolovoza 2009. godine ova beta će prestati raditi. Do tada će vjerojatno izaći ili nova beta ili gotovi Windowsi 7 koje ćeš instalirati umjesto ove bete ili ćeš morati instalirati neki drugi operativni sustav.

da, no tad bi mogla i beta 2 izać.. 
17 godina
neaktivan

Ima li netko nekakav touch screen za isprobati kako to radi s novim Windozama? Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

EVo da ne otvaram temu, valjda vec i vecina ljudi zna da driveri za Vistu rade na Windowsima 7 (build 7000) .Znaci driveri za ATI imaju bas za Win 7, a nVidijini rade od Viste... Znaci WHQL 181.20 i Beta 181.22 i 185.20 rade na Win 7 (32-bit i 64-bit), naravno od Viste (32-bit, 64-bit) .I ja sam napravio 3d Mark Vantage test prije nego kaj sam prodo HD4870 i dobio sam ove rezultate....Kaj se mene tice, to je impresivno za Beta verziju Windowsa....Sad budem iso napravit test sa GTX260 pa da vidimo koja je bolja :)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo rezultata i sa Ge Force GTX260 :)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
17 godina
dainese46 kaže...

Evo rezultata i sa Ge Force GTX260 :)

Iskljuci geforce physx! Pa onda usporedi. U ona prva dva testa razlika je 1fps u prvom testu u korist nvidie , u drugom u korist ati-a, i ovo ostalo je slicno.
17 godina
neaktivan
imas na ovom forumu 4870 vs gtx260,tamo se tocno vidi gdje je koja brza.
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Gorko :(

Sve radi ( za betu skoro savrseno) ali strajka mi power managment

Kao sto su neki korisnici imali problema sa Vistom ja sada imam sa Win 7,nece se vratiti iz sleep mode

Ide u sleep,probudi se sve ali ne i monitor. Neko sa slicnih problemima? workaraound?*

Kako vam radi zvuk,konkretno ADI Soundmax (Analog Devices SoundMAX   ADI 1986A)  5.1

*

Probavao sve u BIOSu,S3 modove, trazio sam "objasnenje" preko cmd preko powercfg -devicequery wake_on_armed   ali nista,eksprimenti u zadanim power planovima i nista...

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 11:04 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja sam imo isto problem na visti sa sleepom, ali meni su uopce nije htjeo upalit komp(vadenje baterije jedino pomoglo) znaci meni se palio gasio, ja sam prebacio na s3 u biosu i radi, barem na visti dok za win7 neznam
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
moderator

Ovaj ide u sleep bilo preko start bilo automatski...zavisi kako je stelan.

Ali ne zna da s probudi,monitor se ne pali nego samo ledica treperi dok diskovi i dvd-rom daju znakove zivota.Onda moram pritisnuti reset na kucistu.

Inace moj BIOS podrzava ACPI,ACPI 2.0,S3 i S3 (pos only)...ovo zadnje ne znam sta je

Probao sam samo sa S3 i ne ide

S1 i S2 nisu podrzani (samo S3 valja po mojem mislenju,onda dobijes deep sleep,samo memorija "radi")

16 godina

jete li vidili ovo kad se več raspravlja o win 7

http://www.tomshardware.com/news/windows-cpu-gpu,6645.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 16:52 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li ima tko osim mene problema sa bs playerom.

Instalirao sam microsoftovu betu win7 i sve mi radi savrseno, svi programi osim bs playera. Otvori se film i ima zvuka ali nema slike. I tako sa svim filmovima i crticima, probao sam ih 20tak.

U media playeru se normalno sve vidi i radi ali bsplayer niks.

Da li mi moze netko reci ako mu bsplyer radi koju verziju koristi i koje kodeke?

Tenks!

Cheers!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli netko zna kako se instalira windows 7

fujtisu SIMENS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo... instalirao sam si betu 7000 i moram priznat da sam jako ugodno iznenađen

sve radi fino, na novi UI se čovjek jako brzo navikne - a lijepo je to kaj imamo velike ikone, koje su lijepe, ali ipak ne ometaju kao dock na macu.

imam ati hd 4870 i betu catalysta za windows 7 i igre jako dobro rade, samo je šteta kaj još nema OpenGL drivera, tak da ništa od chronflow plugina za fb2k... no dobro, bude i to uskoro.

tu i tamo zna bit pokoja nestabilnost, ali nije to niš strašno.

ako iz M$ nastave ići putem kojim su krenuli u ovoj beti, windowsi će ponovo postati Os br. 1 (zasad je to ipak OSX)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

ako iz M$ nastave ići putem kojim su krenuli u ovoj beti, windowsi će ponovo postati Os br. 1 (zasad je to ipak OSX)

OSX je "Os br. 1", a Windowsi će to "ponovno postati"? Besmislica.
qwertzuiopšđ
17 godina
neaktivan
ztrewq21 kaže...
Gerontius kaže...

Hehe, pa u ovoj temi ima i viceva..
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
ztrewq21 kaže...
Gerontius kaže...

mislim na kvalitetu... Windowsi su zasad puno lošiji/sporiji/nestabilniji/neisugrniji od OSXa - jedino što ih održava na životu su third party aplikacije i činjenica da OSX može ići normalnim putem samo na maca
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
17 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

mislim na kvalitetu... Windowsi su zasad puno lošiji/sporiji/nestabilniji/neisugrniji od OSXa - jedino što ih održava na životu su third party aplikacije i činjenica da OSX može ići normalnim putem samo na maca
ROFL Šutim
C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice