Dali bi ja mogo tu particiju napravit u Computer Managmentu(slika 1) ???????
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.363.977
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instalirao sam zadnju betu Windows 7 OS-a i sve mi radi osim dvije stvari za sad.
Prvo: kad instaliram zadnji Live Messenger i pokrenem ga komp mi se zablokira i ne mogu ništa osim prislino ga gasit.
A drugo: ta ista stvar mi se događa kad pokrenem program za čitač otiska prsta.
Ima tko sličan problem i kako to rješiti?
Instalirao sam zadnju betu Windows 7 OS-a i sve mi radi osim dvije stvari za sad.
Prvo: kad instaliram zadnji Live Messenger i pokrenem ga komp mi se zablokira i ne mogu ništa osim prislino ga gasit.
A drugo: ta ista stvar mi se događa kad pokrenem program za čitač otiska prsta.
Ima tko sličan problem i kako to rješiti?
Dali bi ja mogo tu particiju napravit u Computer Managmentu(slika 1) ???????
http://hr.download.hr/windows/file/6146/EASEUS-Partition-Manager
Dva pitanja
1.Jeli iko isprobavao naredbu slmgr -rearm ? Da bi produljio 30 dnevni period
2.Kolaju glasine na netu da sedmica "ume" izbrisati mp3-ice? Nadam se da je ovo smo glasina
Pa recimo da windowsi nisu tako loši, meni si dosta brži nego Vista. Imam malo problema sa AVG-om i zvuk mi baš ne radi kako treba(5.1), na ATI-jevim stranicama već ima nekih drivera za grafiku tako da to radi bez problema. Nije loše.
Dva pitanja
2.Kolaju glasine na netu da sedmica "ume" izbrisati mp3-ice? Nadam se da je ovo smo glasina
Dva pitanja

imam sad ja jedno pitanje..skinuo sam taj win7 i onaj serijski broj..kad prodje taj period za koji vrijedi taj serijski kaj se onda dogadja s win? prestaju raditi ili kaj?
imam sad ja jedno pitanje..skinuo sam taj win7 i onaj serijski broj..kad prodje taj period za koji vrijedi taj serijski kaj se onda dogadja s win? prestaju raditi ili kaj?
Ima li netko nekakav touch screen za isprobati kako to radi s novim Windozama?
EVo da ne otvaram temu, valjda vec i vecina ljudi zna da driveri za Vistu rade na Windowsima 7 (build 7000) .Znaci driveri za ATI imaju bas za Win 7, a nVidijini rade od Viste... Znaci WHQL 181.20 i Beta 181.22 i 185.20 rade na Win 7 (32-bit i 64-bit), naravno od Viste (32-bit, 64-bit) .I ja sam napravio 3d Mark Vantage test prije nego kaj sam prodo HD4870 i dobio sam ove rezultate....Kaj se mene tice, to je impresivno za Beta verziju Windowsa....Sad budem iso napravit test sa GTX260 pa da vidimo koja je bolja :)
Evo rezultata i sa Ge Force GTX260 :)
Gorko :(
Sve radi ( za betu skoro savrseno) ali strajka mi power managment
Kao sto su neki korisnici imali problema sa Vistom ja sada imam sa Win 7,nece se vratiti iz sleep mode
Ide u sleep,probudi se sve ali ne i monitor. Neko sa slicnih problemima? workaraound?*
Kako vam radi zvuk,konkretno ADI Soundmax (Analog Devices SoundMAX ADI 1986A) 5.1
*
Probavao sve u BIOSu,S3 modove, trazio sam "objasnenje" preko cmd preko powercfg -devicequery wake_on_armed ali nista,eksprimenti u zadanim power planovima i nista...
Ovaj ide u sleep bilo preko start bilo automatski...zavisi kako je stelan.
Ali ne zna da s probudi,monitor se ne pali nego samo ledica treperi dok diskovi i dvd-rom daju znakove zivota.Onda moram pritisnuti reset na kucistu.
Inace moj BIOS podrzava ACPI,ACPI 2.0,S3 i S3 (pos only)...ovo zadnje ne znam sta je
Probao sam samo sa S3 i ne ide
S1 i S2 nisu podrzani (samo S3 valja po mojem mislenju,onda dobijes deep sleep,samo memorija "radi")
jete li vidili ovo kad se več raspravlja o win 7
Da li ima tko osim mene problema sa bs playerom.
Instalirao sam microsoftovu betu win7 i sve mi radi savrseno, svi programi osim bs playera. Otvori se film i ima zvuka ali nema slike. I tako sa svim filmovima i crticima, probao sam ih 20tak.
U media playeru se normalno sve vidi i radi ali bsplayer niks.
Da li mi moze netko reci ako mu bsplyer radi koju verziju koristi i koje kodeke?
Tenks!
Cheers!
Jeli netko zna kako se instalira windows 7
evo... instalirao sam si betu 7000 i moram priznat da sam jako ugodno iznenađen
sve radi fino, na novi UI se čovjek jako brzo navikne - a lijepo je to kaj imamo velike ikone, koje su lijepe, ali ipak ne ometaju kao dock na macu.
imam ati hd 4870 i betu catalysta za windows 7 i igre jako dobro rade, samo je šteta kaj još nema OpenGL drivera, tak da ništa od chronflow plugina za fb2k... no dobro, bude i to uskoro.
tu i tamo zna bit pokoja nestabilnost, ali nije to niš strašno.
ako iz M$ nastave ići putem kojim su krenuli u ovoj beti, windowsi će ponovo postati Os br. 1 (zasad je to ipak OSX)
ako iz M$ nastave ići putem kojim su krenuli u ovoj beti, windowsi će ponovo postati Os br. 1 (zasad je to ipak OSX)