Windows 7 MC internet tv

poruka: 6
|
čitano: 4.260
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 MC internet tv

Pozdrav svima. Evo ja sam prvi put na ovom forumu i nadam se da cu ostati duze vrijeme.

Mene interesira jeli netko uspio pokrenuti internet tv u Windows media centru. Ako je netko uspio molio bih da prikaze postupak, smatram da bi mnogima koristilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 MC internet tv

hmm mislim da to nije podrzano kod nas jer nemam onog guida koji bi trebo omogucavat internet tv preko windows media centra http://www.microsoft.com/windows/windows-media-center/get-started/internet-tv.aspx

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 MC internet tv

Negdje sam procitao da se taj guide moze skinut manualno i da se moze zahebat WMC ako spojis USB tv tuner ali ja ga nemam pa nisam isprobao, pa zato pitam, pa ako je moguce kupit cu USB tv tuner da si slozim taj internet tv... molio bih ako netko ima usb tv tuner da isproba ovu opciju i da potvrdi jel to moguce. I nije mi jasno zasto ovi glupani na microsoft.hr reklamiraju taj internet tv ako nije podrzan.

15 godina
neaktivan
Windows 7 MC internet tv

e vo malo sam se zainterisirao i saznao da windows media centar internet tv je dostupan samo u SAD-u tako da nista vjerojatno od toga u europi

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 MC internet tv

Evo uspio sam onom forom sa usb Tv karticom skinuti taj famozni tv guide. Samo neznam gdje sam pogrijesio, Zip code sam stavio od Washingtona, ali mi ne zeli pokrenut programe... Idem dalje sad sa time, sad cu ga podesavati tako dugo dok ne proradi, najbitnije sam napavio, skinuo sam tv guide bez kojeg nema gledanja tv-a, sad ga samo treba natjerat da pocinje prikazivati tv... Ako netko nesto otkrije neka slobodno napise u ovu temu, mnogi ce biti sretni kao mala djeca ako ovo proradi jer ovo znaci besplatno gledanje tv-a bez ubacivanja kodova u reciver svaki drugi dan...

16 godina
Windows 7 MC internet tv

...jel proradilo ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice