Vista pojela vise nego sto treba!

poruka: 7
|
čitano: 1.133
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

dakle, tek sam nedavno shvatio da mi je C disk otisao u crveno podrucje. Pokusavam ga ocistit ali nikako da spustim ovo na neku normalnu razinu.

A sve je otislo kvragu posljeg zadnjeg vistinog updejta, tj download updejtova je bio 128mb a meni je nestalo sigurno 5-6 gb diska.

Zasto, ili jos bolje pitanje kako je nestao ovaj prostor?

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 18:20 (pixelatem).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Provjeri koliko si prostora Recycle Binu dao za disk C(desni klik na RBin pa propertis da podesiš)

i provjeri jesi li obrisao System restore backup-e.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tako je i meni bilo. Defragmentiram disk sa Paragonom i ono 256 GB free, dok je prije bilo 210 GB. To sam napravio prije tjedan dana, sada je 230 GB free (imam disk od 320GB)

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista pojela vise nego sto treba!
pixelatem kaže...

dakle, tek sam nedavno shvatio da mi je C disk otisao u crveno podrucje. Pokusavam ga ocistit ali nikako da spustim ovo na neku normalnu razinu.

A sve je otislo kvragu posljeg zadnjeg vistinog updejta, tj download updejtova je bio 128mb a meni je nestalo sigurno 5-6 gb diska.

Zasto, ili jos bolje pitanje kako je nestao ovaj prostor?

Skini si WinDirtStat program i on ce ti reci na sta ti je otislo toliko particije. Ja sam u XP-u tako jednom izgubio 6gb i sa njim sam ih nasao i vratio...
17 godina
neaktivan

Očisti temporary fileove i registry sa TuneUp Utilities.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina

Skini TuneUp Utilities i odi na Free Up Disk Space pa ćeš vidjet koliko smeća i backupova će biti za očistit. Meni je nakon instalacije3 i update-a na free up-u našo 13GB backupova i smeća

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

system restore najviše prostora pojede

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice