Vista home premium instalacija

poruka: 14
|
čitano: 2.722
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dobio sam od frenda Home premium SP1 ali je vista na 2 DVDa i to su windowsi došli sa toshibom satelite L35OD na kojoj su očito njezini driveri.

Da li ja mogu tu vistu staviti na svoje desktop računalo?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozes, ali ako ti je prijatelj takoder koristi i stavio je svoj aktivacijski kljuc, nakon trideset dana ces morat aktivirat, a microsoft ce prepoznat da je taj activation key vec u upotrebi. A ako ti je prijatelj nije koristio, odnosno aktiviro onda nemas nikakvih problema

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista home premium instalacija
doktor1 kaže...

Mozes, ali ako ti je prijatelj takoder koristi i stavio je svoj aktivacijski kljuc, nakon trideset dana ces morat aktivirat, a microsoft ce prepoznat da je taj activation key vec u upotrebi. A ako ti je prijatelj nije koristio, odnosno aktiviro onda nemas nikakvih problema

A što ako je ne aktiviram?
Da li ću se usositi jer ovaj XP mi je "istrošen" a drugog nemam
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 18:31 (BORN).
17 godina
neaktivan

Dajte ljudi hitno je! plz!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nitko nezna???Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja mislim da neces moc pristupit internetu bez aktivacije. Nisam siguran za ostale stvari, ali pristupa internetu neces imat

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 20:32 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Nitko nezna???Plač

Imaš trideset dana da nabaviš key, do tada Vista radi sasvim normalno bez aktivacije.
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 21:16 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan

Krenuo sam sa instalacijom ali mi traži neke drivere za HDD. Ja u HDD normalno ulazim i kopam po windowsima tako da ih očitava ali ne mogu nabaviti te drivere.

Može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koji HDD, SATA, IDE? Koja konfa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Koji HDD, SATA, IDE? Koja konfa?

SATA 120GB
8800GT
Intel core 2 duo 6300
2gb ram
asus p5vd2-mx
17 godina
neaktivan

hmm, cudno.. kolko ja znam vista ima ugrađene sata drivere

probaj u biosu isljuciti sata native mode

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Dobio sam od frenda Home premium SP1 ali je vista na 2 DVDa i to su windowsi došli sa toshibom satelite L35OD na kojoj su očito njezini driveri.

Tu Vistu možeš instalirati samo na računala čiji je proizvođač Toshiba.
Kod Viste postoje posebna izdanja za pojedine proizvođače računala (Acer, HP, Dell, Toshiba...) koja su podešena tako da tijekom instalacije na osnovu BIOS-a prepoznaju radi li se o računalu toga proizvođača.
Ukoliko se ne radi o računalu toga proizvođača Vista javlja grešku i instalacija se prekida, a ukoliko Vista prepozna proizvođačev BIOS instalacija se nastavlja i obično nije niti potrebno unositi serijski broj.
Na emulaciji BIOS-a pojedinih proizvođača se i temelje razni piratski alati za aktiviranje Viste. 
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
 SATA 120GB
8800GT
Intel core 2 duo 6300
2gb ram
asus p5vd2-mx
 Čekaj mali, čekaj...šta mi nisi reko da imaš 160 gigi harda?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
BORN kaže...

Tu Vistu možeš instalirati samo na računala čiji je proizvođač Toshiba.
Kod Viste postoje posebna izdanja za pojedine proizvođače računala (Acer, HP, Dell, Toshiba...) koja su podešena tako da tijekom instalacije na osnovu BIOS-a prepoznaju radi li se o računalu toga proizvođača.
Ukoliko se ne radi o računalu toga proizvođača Vista javlja grešku i instalacija se prekida, a ukoliko Vista prepozna proizvođačev BIOS instalacija se nastavlja i obično nije niti potrebno unositi serijski broj.
Na emulaciji BIOS-a pojedinih proizvođača se i temelje razni piratski alati za aktiviranje Viste. 
 Znam primjetio sam. Jednostavno nije mogla naći odgovarajuće drivere.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice