Dobio sam od frenda Home premium SP1 ali je vista na 2 DVDa i to su windowsi došli sa toshibom satelite L35OD na kojoj su očito njezini driveri.
Da li ja mogu tu vistu staviti na svoje desktop računalo?
Dobio sam od frenda Home premium SP1 ali je vista na 2 DVDa i to su windowsi došli sa toshibom satelite L35OD na kojoj su očito njezini driveri.
Mozes, ali ako ti je prijatelj takoder koristi i stavio je svoj aktivacijski kljuc, nakon trideset dana ces morat aktivirat, a microsoft ce prepoznat da je taj activation key vec u upotrebi. A ako ti je prijatelj nije koristio, odnosno aktiviro onda nemas nikakvih problema
Mozes, ali ako ti je prijatelj takoder koristi i stavio je svoj aktivacijski kljuc, nakon trideset dana ces morat aktivirat, a microsoft ce prepoznat da je taj activation key vec u upotrebi. A ako ti je prijatelj nije koristio, odnosno aktiviro onda nemas nikakvih problema
Dajte ljudi hitno je! plz!
Nitko nezna???
Ja mislim da neces moc pristupit internetu bez aktivacije. Nisam siguran za ostale stvari, ali pristupa internetu neces imat
Nitko nezna???
Krenuo sam sa instalacijom ali mi traži neke drivere za HDD. Ja u HDD normalno ulazim i kopam po windowsima tako da ih očitava ali ne mogu nabaviti te drivere.
Može pomoć?
Koji HDD, SATA, IDE? Koja konfa?
Koji HDD, SATA, IDE? Koja konfa?
hmm, cudno.. kolko ja znam vista ima ugrađene sata drivere
probaj u biosu isljuciti sata native mode