Pozdrav.
Imam jedan problemčić koji stvarno ne znam kako da drukčije nazovem, a i ne znam el stvar windowsa ili nećeg drugog.
Dakle, dok upalim komp i dok se windowsi učitavaju slika cijelo vrijeme trepti(dolje je video). Dok pokušam uć u bios samo mi se pojavi crni ekran. Nakon toga prebacim sliku s PC-a na TV pa natrag na PC i pojavi se slika od biosa no također slika trepti i ne mogu vidjet kako pomičem miš iako ga mičem, slika je zamrznuta.
Recimo po tipkovnici mogu vidjet da su mi se učitali windowsi iako stoji samo windows logo i trepti(isto je na videu). Ponovo prebacim sliku na TV pa na PC i onda se pokaže slika sa desktopa. Vidi se pokazivač miša no on se ne miče. Nakon kaj ponovo prebacim TV-PC on se pomakne kao da se slika osvježi svaki put dok prebacim s PC-a na TV, pa ponovo na PC.
ugl. Problem se počeo od nedavno dešavat i to sam primjetio dok se windows učitavao no nisam obračao previše pažnje. Danas sam stavljao nove drivere od grafičke i nakon kaj sam stare pobrisao i restartao komp skužio sam da se taj problem "treptanja" događa i u biosu i na desktopu bez drivera grafičke. Nakon kaj sam ih jedva instalirao nekako, slika na desktopu se popravila, znači sad radi sve kak treba, no u biosu i dalje ne mogu ništa radit jer slika trepti cijelo vrijeme i ne vidi se pokazivač miša dok ga pomičem, odnosno slika je cijelo vrijeme smrznuta.
Ne znam dal ste skužili o čemu govorim jer ni sam ne znam kako bih objasnio o čemu se radi. Možda će biti malo jasnije nakon kaj pogledate video.
Hvala.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.