Rušenje Winampa na Visti

poruka: 3
|
čitano: 2.375
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rušenje Winampa na Visti

Imam jedan iritantan problem oko Winampa. Svaki put kad ga pokrenem i pokušam pustiti pjesmu, pojavi se ona poruka da je Winamp prestao raditi. Pokušao sam reinstalirati. Sve je bilo ok, ali nakon nekog vremena opet se pojavio isti problem. Opet sam reinstalirao Winamp i problem se opet pojavio...

Znači OS je Vista... Ima li ko rješenje kako da Winamp proradi, ili neko kome se isto to događa?

Sad trebam koristiti crappy WMP za mjuzu... Plač

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rušenje Winampa na Visti

Ja sam primjetio isti problem sa Winampom kada se pokreće kao korisnik koji nije administrator računala. Kada ga pokrećem ja (administrator user) onda radi bez problema, ali kada ga pokreće moj brat (normal user) onda se Winamp često zna srušiti, osobito ako sluša glazbu preko mreže.

Ne znam u čemu je točno problem kod tebe al možda je isto kao i kod mene. Mislim da je moguće riješiti problem tako da se Winamp instalira na način da ne pamti postavke za svakog korisnika posebno (negdje ima opcija, ne sjećam se točno gdje). Ako već reinstalliraš Winamp pokušaj tako pa vidi..

music is my first love and will always be my last

0 0 hvala 0
17 godina
Rušenje Winampa na Visti

evo imam i ja jedan sličan problem na win xp pro, sp3...reinstalorao sam ga više puta, a verzija je 5.53 (probao sam i 5.52)

isto mi se ruši winamp, kad ga pokrenem, tj. javlja mi ovu grešku

evo slika prva  i druga (opis greške)

inaće dok ne zatvorim grešku, winamp normalno reproducira pjesme....

prije mjesec dana sam reinstalirao os

pa ako netko možda zna rješenje, bio bih zahvalan

edit:evo stavio sam slike uz poruku jer linkovi nešto ne žele...

greška 1 greška 1
greska 2 greska 2
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 16:10 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice