Reinstalacija windowsa 7 i instalcija windows xp?

poruka: 42
|
čitano: 16.355
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Reinstalacija windowsa 7 i instalcija windows
hacker-goran kaže...
On je napiso da je zbriso windowse xp sa d particije, pa da mu se pojavljuje izbor windowsa. Ja sam mu napiso kako da to makne i da mu automatski dize windows xp sa c particije. A hrca pozdrav. E da usput znam sto mu pise u boot.ini.

neznas :D

mozda je kod njega nesto modificirano, izmjenjen kako god zeelis da ti pojasssssniiiiimmmm...malo mi tipkoviccccaaaaa steka srrrrryyy

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
16 godina
protjeran
Ludace sendaj mi svoj boot.ini da ovaj vidi sta ti pise.
16 godina
protjeran
hacker-goran kaže...
Ludace sendaj mi svoj boot.ini da ovaj vidi sta ti pise.

ili bolje da ti uslika i objavi sliku ... ako nezznas kako javi...

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
15 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instaliranje-windowsa-xp-pod-win7/41690.aspx?page=0&jumpto=665435&sort=asc&view=flat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
h_rca777 kaže...
hacker-goran kaže...
Moras formatirat D particiju preko nekog programa i izbrisat partition(2) jer taj redak oznacava D particiju, pai da ne obrises
redak u kojem pise partition(1) jer on oznacava C particiju. 100% POSTO treba ovo da ti ne pise izbor windowsa prilikom paljenja racunala.

Postovanje, Hacker....

sta ti zns sta njemu pise u drugom rredu u boot.ini fajlu!!!... jednostavnije je da to prepustis nekome ko zna a ne nekome ko u nicku ima haker, ko zna sta on zeli napraviti..vjerovatno ti oce samo smrdat komp...

Nisam ja ko ti, i šta što imam nick hacker-goran!!!! I ti mi reć da prepustim nekome drugom!!!

Rado pomaže dobrima
16 godina
neaktivan

Da li mogu nakon toga izbrisati tu novu particiju i da mi se prostor s te nove opet vrati na onu particiju od koje sam uzeo?

16 godina
protjeran

Probaj sam EASEUS Partion Matser

Rado pomaže dobrima
14 godina
neaktivan

Planiram kupiti novi laptop sa predinstaliranim windowsima . Pa me zanima dali postoje problemi sa reinstalacijom os i dali je trgovac dužan isporuciti orginal CD windowsa sa laptopom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo da vas pitam za savjet :

Imam jedan hard i na njemu je win 7 i naravno instalirana je mreža --max adsl.

Mislim staviti još jedan manji hard disk gdje ću staviti win xp.Nešto razmišljam da li da u instalaciju win xp odmah znači pri samoj instalaciji uvedem i mrežu,dakle max adsl zbog instaliranja potrebnih drivera automatski preko interneta i ili da ne uvodim nego da samo preko win 7 gdje je instalirana veza,skinem potrebne drivere za win xp i da ih onda stavim na neki cd,vratim se u xp i onda tamo s toga cd-a instaliram te drivere ?

0 0 hvala 0
15 godina

Ukratko, prijatelj me zamolio da mu instaliram xp preko 7-ice..

Stavio cd, bootao sve kako treba, i kada se pocne instalirat, neki .dll fileovi mu se nece kopirat(s cd-a na komp).

No, ok. Ja mislim ponovo mu stavim 7-icu i to je to. Da bar. Sada mu nece ni uci u BIOS, a kamoli bootat.

Mozda malo podataka ali sta cu ja sad,.. ni ja neznam vise.

Ja osobno mislim da bi mozda vađenje one male baterijice moglo pomoći, tj. da se na taj nacin resetira BIOS.

Ako je itko imao slicnih problema ili zna rjesenje ovog, zahvalan sam!!

Google IS your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 20:02 (passat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad u biosu postavim cd za primarni i ponovo se startuje racunar on opet podigne windows 7 a cd i ne pokrene za instalaciju xp.Moze li mi neko objasniti gdje grijesim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Reinstalacija windowsa 7 i instalcija windows
novak72 kaže...

Kad u biosu postavim cd za primarni i ponovo se startuje racunar on opet podigne windows 7 a cd i ne pokrene za instalaciju xp.Moze li mi neko objasniti gdje grijesim?

CD nije bootabilan (medij), install CD mora biti pravilno snimljen, nižom brzinom.. ili je CD-DVD player neispravan.

-redosljed u BIOSu je manje važan (ipak postavi prvo CD, HDD), jer postoji i quickboot meni (obično F8-9..-12) piše na ekranu POSTa.

-najkonkretniji test, ugasi PC, odspoji HDD, bootaj s CDa. (tad mora botati s njega bez obzira na BIOS). Ako ne boota neispravan CD ili player.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 19:10 (ihush).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice