Problem s win7... Neuspjela instalacija

poruka: 5
|
čitano: 1.586
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo pozdrav,

da pojasnim moj problem. neki dan sam stavio win7 na svoj laptop i s odusevljenjem ga prihvatio kao zamjenu za xp. No sad planiram stavit na stolno racunalo, ali mi se javlja tjekom instalacije plavi ekran s greskom 0x00...116... inace imam graficku 7600gt... trazio sam okolo neko rjesenje ali nista slicno da nadjem... probam preko safe moda...ali ga uopce nemoze dici jer valjda nije ni do kraja instalirano. to se desi nakon  restarta prilikom instalacije...

trebao bih pomoc pod hitno....

hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s win7... Neuspjela instalacija
CROmpir kaže...

evo pozdrav,

da pojasnim moj problem. neki dan sam stavio win7 na svoj laptop i s odusevljenjem ga prihvatio kao zamjenu za xp. No sad planiram stavit na stolno racunalo, ali mi se javlja tjekom instalacije plavi ekran s greskom 0x00...116... inace imam graficku 7600gt... trazio sam okolo neko rjesenje ali nista slicno da nadjem... probam preko safe moda...ali ga uopce nemoze dici jer valjda nije ni do kraja instalirano. to se desi nakon  restarta prilikom instalacije...

trebao bih pomoc pod hitno....

hvala.

Mislim da ti tu niko nemre pomoc jer nitko nezna koja je to vrsta bsod-a...

15 godina
neaktivan

ej... jel mi mozes to pojasnit kak da znam sto je to...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Probaj ponoviti instalaciju i ako ti ponovo bude bsod vjerojatno jd nesto hardverske naraví zamjeni komponenu za koju mislis da je neispravna ali za svaki slucaj provjeri instalacijski dvd da nije ostecen u tom slucaju skini ponovno win 7 ako koristis pirat i sprzi na najmanjoj brzini ja se ne zalazem za pirat nego pokusavam pomoc samo...
živi danas da ne umres sutra
16 godina
neaktivan
CROmpir kaže...

ej... jel mi mozes to pojasnit kak da znam sto je to...

pogledaj ovdje

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice