Prije 2 dana nakon Win Update-a su mi se pojavili problemi sa rušenjem Windows Explorera i poremećena mi je Wireless mreža, a također mi i Catalyst CC javlja da je naiša na problem i da se mora zatvorit, događa li se još kome nešto slično?
Problem nakon najnovijeg Win Update-a
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.112
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako si kreirao system restore,super- vrati sve nazad
šta ti treba Windows update ako sve radi kako treba, zaboga????
ako si kreirao system restore,super- vrati sve nazad
šta ti treba Windows update ako sve radi kako treba, zaboga????
probaj malo proguglat... meni win update nije htio skinut neku nadogradnju JScript-a i VBScript-a, pa sam malo potražio u čem je problem, izgleda da većini korisnika taj update radi probleme na windozama. ne znam ti napamet KB broj. sve mi se čini da si u istoj gabuli ko i ostali korisnici kojima se taj update uspješno instaliral
Probaj vidjeti da ti nije slučajno instaliran WGA jer ako je onda ti on blokira update windows-a( naravno ako imaš piratsku verziju windows-a a predpostavljam da imaš), ako je u njemu problem onda na netu imaš dosta programa za uklanjanje njega
Probaj vidjeti da ti nije slučajno instaliran WGA jer ako je onda ti on blokira update windows-a( naravno ako imaš piratsku verziju windows-a a predpostavljam da imaš), ako je u njemu problem onda na netu imaš dosta programa za uklanjanje njega