Problem nakon najnovijeg Win Update-a

poruka: 6
|
čitano: 2.112
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem nakon najnovijeg Win Update-a
pitanje

Prije 2 dana nakon Win Update-a su mi se pojavili problemi sa rušenjem Windows Explorera i poremećena mi je Wireless mreža, a također mi i Catalyst CC javlja da je naiša na problem i da se mora zatvorit, događa li se još kome nešto slično?

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem nakon najnovijeg Win Update-a

ako si kreirao system restore,super- vrati sve nazad

šta ti treba Windows update ako sve radi kako treba, zaboga????

17 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

ako si kreirao system restore,super- vrati sve nazad

šta ti treba Windows update ako sve radi kako treba, zaboga????

opet  budalaštine!!
Update  se  ne  skida  ako  nešto  ne  radi  kak  treba.
To  je  zakrpa  za  neku  rupu  u  sistemu.
Ili  jednostavno  poboljšanje  verzije.
Dakle  ne  valjaj  gluposti  nego  se  malo  informiraj 

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

probaj malo proguglat... meni win update nije htio skinut neku nadogradnju JScript-a i VBScript-a, pa sam malo potražio u čem je problem, izgleda da većini korisnika taj update radi probleme na windozama. ne znam ti napamet KB broj. sve mi se čini da si u istoj gabuli ko i ostali korisnici kojima se taj update uspješno instaliral

17 godina
neaktivan

Probaj vidjeti da ti nije slučajno instaliran WGA jer ako je onda ti on blokira update windows-a( naravno ako imaš piratsku verziju windows-a a predpostavljam da imaš), ako je u njemu problem onda na netu imaš dosta programa za uklanjanje njega

17 godina
neaktivan
autorov komentar
denis88 kaže...

Probaj vidjeti da ti nije slučajno instaliran WGA jer ako je onda ti on blokira update windows-a( naravno ako imaš piratsku verziju windows-a a predpostavljam da imaš), ako je u njemu problem onda na netu imaš dosta programa za uklanjanje njega

Nije WGA u pitanju, davno sam već ima posla s njim, stvarno mi nije jasno šta je, ali učinia sam System Restore i disable-a Win Update pa sad sve fercera !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice