Problem kod instaliranja Windowsa 7

poruka: 5
|
čitano: 1.273
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem kod instaliranja Windowsa 7

Pozz!

Imam mali problem, kupio sam Win 7 Ultimate i pokrenuo novu instalaciju iz biosa. Sve je u redu i instalira se za nekih 15-20 minuta no problemi nastaju lod posljednjeg dijela instalacije (Finshing Installation). Naime kada se restarta sve je u redu do boota. Pojavi se MC-ov logo i poslije toga sve pocrni. OPstavio sam par sati da radi, probao iskopcati usb-ove, zvucnu, mreznu itd. sve sto nije obavezno. El ima ko ikakv prijedlog ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem kod instaliranja Windowsa 7

Jel mozes vistu dignut?

Paty
16 godina
neaktivan

da

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
hogar kaže...

da

Problem u konfiguraciji nije sigurno...(od koliko imaš procesor,u MOJ PC ne piše)...Da li si formatirao disk??Inače meni je kraj instalacije (Finishing installation) trajalo oko 20 min (!!)...Da li ti javlja bilo gdje kakve errore??

16 godina
neaktivan

jel imaš laptop il šta..?

jer ja na jednom laptopu nije mi htjelo dignut win 7 dodje do one finishing.... i neide ,,pa sam vistu stavio onda sam format i ponovo win 7 onda je htjelo :D lol

Skini drugu verziju wina 7

Paty
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice