Plavi ekran

poruka: 5
|
čitano: 2.205
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Plavi ekran

Kada palim komp pojavi se ova poruka:A problem has been detected and windows

has been shut down to prevent damage to your computer.  

If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer.  If this screen appears again, follow these steps:

Check for viruses on your computer.  Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers.  Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.  RUN CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.

Technical information:

***STOP: 0X0000007B (0XF78E2524, BXC0000034, 0X00000000, 0X00000000)

Ne mogu uopće upaliti komp.Jeli najbolje rješenje reinstaliranje windowsa.Molim pomoć brzo.
Hvala
Tomislav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Plavi ekran
Tomislav95 kaže...

Jeli najbolje rješenje reinstaliranje windowsa.

Mislim da je jer nemozes nista ucinit ako nemozes uc u win (nemozes ga ocistit od virusa ako je to problem). I ako budes reinstalla win formatiraj sve particije jer ako je virus onda se vjerojatno seli sa particije na particiju pa bi ti moga opet stvarat probleme.
Je, je, aha!
16 godina
neaktivan

I što ako ti najbolje rješenje tipa reistaliranje windowsa tu neće pomoći? Lijepo ti piše što piše u poruci, RUN CHKDSK /F.

Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r. aka automaton aka yamijima
16 godina
neaktivan
Plavi ekran

al možeš ući u safe mode,ako ti to nešto pomaže bar spasi podatke s c:/ diska,mislim da drugo ne možeš.

@stalker: pomoći će,ne brini,meni se to par puta dogodilo i problem je uspješno riješen s reinstalacijom

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 14:35 (StormZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stavi WinXP OS cd u cd-dvd uređaj. Napravi boot. Kod odabira da li želiš instalirati winxp nanovo ili repair, označi repair. Nakon upita upiši broj 1 sa tipkovnice, kada ti na ekranu bute nešto tipa C:\WINDOWS upiši komandu CHKDSK /P, nakon nje CHKDSK/R.

Kada završi, restart. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r. aka automaton aka yamijima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice