Da li postoji neki program u kojem ću spriječit usporavanje windowsa..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postoje programi za održavanje windowsa u dobroj formi
windows 7 manager
Systerac tools for windows 7
Imaš Disk Defragmenter aplikaciju koja ide uz Windowse a ova u 7ici je poprilično dobra, imaš AV - Avast, zatim SpyBot S&D, AdAware, CC Cleaner. To bi ti ugl. trebalo biti dovoljno.
Imaš Disk Defragmenter aplikaciju koja ide uz Windowse a ova u 7ici je poprilično dobra, imaš AV - Avast, zatim SpyBot S&D, AdAware, CC Cleaner. To bi ti ugl. trebalo biti dovoljno.
AdAware mu netreba tu mu je dovoljan malwarebytes anti-malvare i super anty spyweare...i naravno WOT na mozilli ili chrome-u da zna koje su stranice sigurne a koje nisu
ti alati naprave više štete nego koristi,znam probao sam ih,najbolje riješenje je svake godine ponovno instalirati windowse,mislim da 7-ca puno sporije usporava,znan da xp več nakon kojeg tjedna uspori,probaj tune up utilities
ti alati naprave više štete nego koristi,znam probao sam ih,najbolje riješenje je svake godine ponovno instalirati windowse,mislim da 7-ca puno sporije usporava,znan da xp več nakon kojeg tjedna uspori,probaj tune up utilities
da mu windowsi rade kak spada potrebni su mu AV i eventualno neki firewall , malwarebytes , superantispyware , i neki program za optimatizaciju kao tune up ili windows 7 manager ili glary...napomena nemozes koristit sva tri istovremeno , ni dva isto jer ces sam sr*nja napravit na kompu...i nije istina da naprave vise stete nego koristi...probo si ih i radio napamet ili si koristio vise programa pa si napravio vise stete nego sta si mislio da mozes napravit...ako znas koristit programe radit ce ti kako spada...a ako ne onda radije potrazi tutoriale na internetu
meni je sasvim dovoljno av firewall i još koji besplatni skener,kad uspori ponovno ću instalirati windowse,kad i win 7 uspori to se toliko ne primjeti kao na xp ,jer malo fluidnije radi
meni je sasvim dovoljno av firewall i još koji besplatni skener,kad uspori ponovno ću instalirati windowse,kad i win 7 uspori to se toliko ne primjeti kao na xp ,jer malo fluidnije radi
tu se slazem...moze dodat eventualno i ccleaner da pobrise ono sta je radio taj dan na kompu...i defragmentacija diska 1x u dva tjedna i toe to...ako nije zatovoljan neka skine windows 7 manager pa neka proba s njim optimizirat windows