Objavljena javna beta Windowsa 7
- poruka: 122
- |
- čitano: 23.263
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
izgleda da je istina - ja sam dobio 3 ista na toj listi za 32-bitnu verziju
Ovo je potpuna istina, ja sam napravio refresh na stranici na kojoj se dobije serial key. Skužio sam da se promjenio, i probao sam opet - i non stop je listalo ovih 5 key-a.
Eto i to je izgleda već provaljeno :)
Isto imam tri ključa sa popisa...prvi dobio kada sam pokušao dl sa firefoxom i nikako da krene,
zatim F5 pa dobio drugi i na kraju otišao preko IE. Skinuo mi neki dl manager, dobio novi ključ i sve prošlo okej.
Uglavnom instalirao sam 7-icu na treću particiju i nisam baš toliko oduševljen kao neki korisnici na forumu.
Jednostavno ne vidim toliko veliki odmak u odnosu na Vistu, koja mi radi odlično, i nekako imam dojam
da se je to sve moglo riješiti u Visti sa SP2
Uglavnom instalirao sam 7-icu na treću particiju i nisam baš toliko oduševljen kao neki korisnici na forumu.
Jednostavno ne vidim toliko veliki odmak u odnosu na Vistu, koja mi radi odlično, i nekako imam dojam
meni radi sve i za sad je ok....
sto se tiče memorije......koristim x64 i vistu i win 7
i mogu reći da mi od 8gb rama uzimaju 1,2 gb obje jednako....
Oduševljenje sedmicom je najviše od strane korisnika koji su probali Vistu a da im nije radila glatko pa se vratili na Xp. Ja ću potpuno preči na sedmicu makar je u beti, stabilna je barem kao Vista kad je na njoj i bazirana. Skinuo sam ju sa torrenta, a serial pronašao onih 5. Provjerio sam jeli je ta sa torrenta identična službenoj verziji i hash mi se poklapa.
ISO hash službene bete sa MSDN/TechNet:
Windows 7 Beta (x64)
SHA1: E09FDBC1CB3A92CF6CC872040FDAF65553AB62A5
ISO/CRC: 8E2FAD39
Windows 7 Beta (x86)
SHA1: 6071184282B2156FF61CDC5260545C078CCA31EE
ISO/CRC: AABA5A48
Win 7 beta radi ko urica na mojoj kanti, jednostavno sa Xp-a prešao na 7, vistu sam preskočio :)
Jedino me malo brine što nikako nisam moga COD2 multi pokrenit (da ja to još uvijek znam nekad bacit;), i Xfire nesto šteka ali skontat cu..
Eto i to je izgleda već provaljeno :)
Isto imam tri ključa sa popisa...prvi dobio kada sam pokušao dl sa firefoxom i nikako da krene,
zatim F5 pa dobio drugi i na kraju otišao preko IE. Skinuo mi neki dl manager, dobio novi ključ i sve prošlo okej.
Novi taskbar je super stvar!
Meni je na prvu malo konfuzan... jel otvoreno, nije'l otvoreno... huh:)
neče mi :(
kad bootam prođe ono za početak i kad bi trbalo pokrenut win piše starting windows i tu stane
u čemu je stvar?
neče mi :(
kad bootam prođe ono za početak i kad bi trbalo pokrenut win piše starting windows i tu stane
u čemu je stvar?
Ekipa, čitam na PB-u pod torrentima bete kako kad se nadograđuje Vista ima neki bug da ti zezne sve MP3-ce na bilo kojem disku koji se fizički nalazi u računalu koje se nadograđuje. Jel netko imao s tim loša iskustva ili je to samo nekakva 'patka'?
Isto tako zanima me što ako bih ja recimo samo nadogradio moju Vistu Ultimate 64-bit SP1 sa 7-micom Beta - do kada bi mi Windowsi bili validni i kako bi onda prešao na punu 7-micu jednog dana (update ili potpuno nova instalacija)?
Isplati li se uopće prelazit sa Viste Ultimate 64bit SP1 na 7-micu?
DhulKarnain, upgrade sa starog na novi os nikada nije preporucena opcija. Ako zelis za ozbiljno isprobati betu napravi clean install.
Ekipa, čitam na PB-u pod torrentima bete kako kad se nadograđuje Vista ima neki bug da ti zezne sve MP3-ce na bilo kojem disku koji se fizički nalazi u računalu koje se nadograđuje. Jel netko imao s tim loša iskustva ili je to samo nekakva 'patka'?
Isto tako zanima me što ako bih ja recimo samo nadogradio moju Vistu Ultimate 64-bit SP1 sa 7-micom Beta - do kada bi mi Windowsi bili validni i kako bi onda prešao na punu 7-micu jednog dana (update ili potpuno nova instalacija)?
Isplati li se uopće prelazit sa Viste Ultimate 64bit SP1 na 7-micu?
Nema kod mene problema sa mp3,ili sa filmovima sve radi ok osim nekih igara kao stalker clear sxy,jer neprepoznaje op.sustav win.7
to je beta i možeš ju koristi 30 dana i onda je gotovo.mislim da je sad na nekim torrentima izašla cijela
to je beta i možeš ju koristi 30 dana i onda je gotovo.mislim da je sad na nekim torrentima izašla cijela
svaka cast na pronalasku. to mi se stvarno svidjelo u win7
jel x32 prepoznaje svu memoriju ili samo 3.5?
jel x32 prepoznaje svu memoriju ili samo 3.5?
A što je bitno u tom adresiranju? Kakve to veze ima s mojom adresom? Zašto samo 32? To radi onima koji imaju broj 32? Može li biti nebitno adresiranje?
A što je bitno u tom adresiranju? Kakve to veze ima s mojom adresom? Zašto samo 32? To radi onima koji imaju broj 32? Može li biti nebitno adresiranje?

evo instaliro sam win7 i sve radi ok bude bio jos bolji kad izade iz bete
hm...zaključujući po dosadašnjim raspravama...definitivno se isplati preći sa XP-a na sedmicu...ništa bit će red i to instalirati i probati nešto novo.
jel vama radi opcija gadgets meni nezeli otvorit
Meni radi gadgets