Objavljena javna beta Windowsa 7

poruka: 122
|
čitano: 23.262
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Objavljena javna beta Windowsa 7
jastreb kaže...
nedIm kaže...
Ako je to ista beta mogu li napravit reinstal sa torrent verzijom i dobit legalni serial???
  Možeš, to sam ja napravio jer je službeni download bio u banani.

Jel istina da Microsoft svima daje istih 5 seriala? Ako je netko dobio serial od Microsofta neka javi jel jedan od ovih (pogledaj komentar od nwoolls).
17 godina
neaktivan

izgleda da je istina - ja sam dobio 3 ista na toj listi za 32-bitnu verziju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je potpuna istina, ja sam napravio refresh na stranici na kojoj se dobije serial key. Skužio sam da se promjenio, i probao sam opet - i non stop je listalo ovih 5 key-a.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto i to je izgleda već provaljeno :)

Isto imam tri ključa sa popisa...prvi dobio kada sam pokušao dl sa firefoxom i nikako da krene,

zatim F5 pa dobio drugi i na kraju otišao preko IE. Skinuo mi neki dl manager, dobio novi ključ i sve prošlo okej.

Uglavnom instalirao sam 7-icu na treću particiju i nisam baš toliko oduševljen kao neki korisnici na forumu.

Jednostavno ne vidim toliko veliki odmak u odnosu na Vistu, koja mi radi odlično, i nekako imam dojam

da se je to sve moglo riješiti u Visti sa SP2

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
archer02 kaže...

Uglavnom instalirao sam 7-icu na treću particiju i nisam baš toliko oduševljen kao neki korisnici na forumu.

Jednostavno ne vidim toliko veliki odmak u odnosu na Vistu, koja mi radi odlično, i nekako imam dojam

Sve potpisujem, nije to nekakva prevelika razlika.Instalirao, sve radilo osim ultramon-a,čini mi se čak malo brža od viste ali  ipak sam se vratio na vistu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 0:00 (Bestija).
17 godina

meni radi sve i za sad je ok....

sto se tiče memorije......koristim x64 i vistu i win 7

i mogu reći da mi od 8gb rama uzimaju 1,2 gb obje jednako....

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oduševljenje sedmicom je najviše od strane korisnika koji su probali Vistu a da im nije radila glatko pa se vratili na Xp. Ja ću potpuno preči na sedmicu makar je u beti, stabilna je barem kao Vista kad je na njoj i bazirana. Skinuo sam ju sa torrenta, a serial pronašao onih 5. Provjerio sam jeli je ta sa torrenta identična službenoj verziji i hash mi se poklapa.

ISO hash službene bete sa MSDN/TechNet:

Windows 7 Beta (x64)

SHA1: E09FDBC1CB3A92CF6CC872040FDAF65553AB62A5
ISO/CRC: 8E2FAD39

Windows 7 Beta (x86)

SHA1: 6071184282B2156FF61CDC5260545C078CCA31EE
ISO/CRC: AABA5A48

0 0 hvala 0
16 godina

Win 7 beta radi ko urica na mojoj kanti, jednostavno sa Xp-a prešao na 7, vistu sam preskočio :)

Jedino me malo brine što nikako nisam moga COD2 multi pokrenit (da ja to još uvijek znam nekad bacit;), i Xfire nesto šteka ali skontat cu..

Cool

Sempron 2400+1GBram+Radeon9600xt256+WindowsXp sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Eto i to je izgleda već provaljeno :)

Isto imam tri ključa sa popisa...prvi dobio kada sam pokušao dl sa firefoxom i nikako da krene,

zatim F5 pa dobio drugi i na kraju otišao preko IE. Skinuo mi neki dl manager, dobio novi ključ i sve prošlo okej.

Pa zato što veće razlike ni nema. Pogasili neke servise - to možeš i sam u Visti... dodali malo eye-candy, to ne mijenja previše.
Windows 7 su zapravo Vista (radije slagano od Servera 2008) SP2 (beta je na MSDN-u već dugo), ali zovu se drugačije jer je jako puno onih koji ne žele ni čuti za Vistu (neopravdano) zbog "loše reputacije" proiznikle s laičkih foruma i dojmova ranih beta verzija, pogotovo prije SP1.
17 godina
neaktivan

Novi taskbar je super stvar!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je na prvu malo konfuzan... jel otvoreno, nije'l otvoreno... huh:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neče mi :(

kad bootam prođe ono za početak i kad bi trbalo pokrenut win piše starting windows i tu stane

u čemu je stvar?

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

neče mi :(

kad bootam prođe ono za početak i kad bi trbalo pokrenut win piše starting windows i tu stane

u čemu je stvar?

Isti problem, kad se instalira na posebnu particiju, ali rješeno tako što se instalira preko Viste i prođe instalacija.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan

Ekipa, čitam na PB-u pod torrentima bete kako kad se nadograđuje Vista ima neki bug da ti zezne sve MP3-ce na bilo kojem disku koji se fizički nalazi u računalu koje se nadograđuje. Jel netko imao s tim loša iskustva ili je to samo nekakva 'patka'?

Isto tako zanima me što ako bih ja recimo samo nadogradio moju Vistu Ultimate 64-bit SP1 sa 7-micom Beta - do kada bi mi Windowsi bili validni i kako bi onda prešao na punu 7-micu jednog dana (update ili potpuno nova instalacija)?

Isplati li se uopće prelazit sa Viste Ultimate 64bit SP1 na 7-micu?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DhulKarnain, upgrade sa starog na novi os nikada nije preporucena opcija. Ako zelis za ozbiljno isprobati betu napravi clean install.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ekipa, čitam na PB-u pod torrentima bete kako kad se nadograđuje Vista ima neki bug da ti zezne sve MP3-ce na bilo kojem disku koji se fizički nalazi u računalu koje se nadograđuje. Jel netko imao s tim loša iskustva ili je to samo nekakva 'patka'?

Isto tako zanima me što ako bih ja recimo samo nadogradio moju Vistu Ultimate 64-bit SP1 sa 7-micom Beta - do kada bi mi Windowsi bili validni i kako bi onda prešao na punu 7-micu jednog dana (update ili potpuno nova instalacija)?

Isplati li se uopće prelazit sa Viste Ultimate 64bit SP1 na 7-micu?

Fix za MP3-ce postoji na adresi http://support.microsoft.com/kb/961367

Sa Wikipedije u vezi Beta softwarea

... Beta software can be unstable and could cause crashes or data loss....
... Beta level software generally includes all features, but may also include known issues and bugs of a less serious variety...

tako da nije preporučljivo svoj OS nadograditi sa Beta verzijom novijeg OS-a.
Ova beta verzija Windowsa 7 trebala bi trajati do 1 kolovoza 2009.
16 godina
neaktivan

Nema kod mene problema sa mp3,ili sa filmovima sve radi ok osim nekih igara kao stalker clear sxy,jer neprepoznaje op.sustav win.7

16 godina
neaktivan

to je beta i možeš ju koristi 30 dana i onda  je gotovo.mislim da je sad na nekim torrentima izašla cijela

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

to je beta i možeš ju koristi 30 dana i onda  je gotovo.mislim da je sad na nekim torrentima izašla cijela

Ne baš. Slobodno ju skineš legalno logirajući se u svoj msn i dobiti ćeš ključ.
To sa ključem i nije neophodno jer se vrti samo pet za po svaku verziju, tako da ih možeš prepisati i negdje sa neta.
Instaliraš, aktiviraš i radi do 01.08.2009.
Uglavnom sve je to već ovdje napisano.
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

Citiram sa službenih stranica:
Watch the calendar. The Beta expires on August 1, 2009. To continue using your PC, please be prepared to reinstall a prior version of Windows or a subsequent release of Windows 7 before the expiration date.
17 godina
neaktivan

Ako netko želi onu snap opciju imati u visti

http://www.aerosnap.de/index_eng.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

svaka cast na pronalasku. to mi se stvarno svidjelo u win7

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel x32 prepoznaje svu memoriju ili samo 3.5?

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

jel x32 prepoznaje svu memoriju ili samo 3.5?

1) koliko je to sve - 3.7, 3.8, 3.9?

2) ako je više od 4 GB ni jedan 32-bit OS to ne prepoznaje. Jednostavno nije stvar u OSu nego u 32-bitnom ili 64-bitnom adresiranju.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan

A što je bitno u tom adresiranju? Kakve to veze ima s mojom adresom? Zašto samo 32? To radi onima koji imaju broj 32? Može li biti nebitno adresiranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

A što je bitno u tom adresiranju? Kakve to veze ima s mojom adresom? Zašto samo 32? To radi onima koji imaju broj 32? Može li biti nebitno adresiranje?

Haha dobarSmijehSmijeh. E ono i meni je već dosta ih 4gb (tj. 3.5gb) pitanja. Na svakoj temi bar netko jednom pita : " A koliko rama mogu imati sa 32 bitnim OS-om"

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
16 godina
neaktivan

evo instaliro sam win7 i sve radi ok bude bio jos bolji kad izade iz bete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hm...zaključujući po dosadašnjim raspravama...definitivno se isplati preći sa XP-a na sedmicu...ništa bit će red i to instalirati i probati nešto novo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel vama radi opcija gadgets meni nezeli otvorit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni radi gadgets

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 19:04 (DragonShit).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice