Norton UAC Tool - kvalitetno rješenje za UAC

poruka: 7
|
čitano: 1.649
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Norton UAC Tool - bolje rješenje za UAC gnjavažu

Vidim da svi gase UAC, i time ubiju dio sigurnosti koju Vista pruži, Protected mode u IE itd...

Za UAC ima kvalitetno i besplatno rješenje, koristim ga već skoro godinu dana bez problema.

Skinete ga ovdje, i instalirate ga. Umjesto UACa, ponudit će vam svoj interface, na kojem postoji jedna zgodna opcija, Don't ask me again, iliti, ne pitaj me više.

Za one UAC promptove koje više ne želite gledati, kliknete tu opciju i to će biti zadnji put da ste ih vidjeli. UAC vam ostaje uključen, virtualizacija registryja i file sistema isto, dakle i dalje ste zaštićeni i znat ćete za svaki novi program koji traži administrativne ovlasti - i imat priliku razmislit još jednom prije nego mu ih pružite.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja - pucajte, ja sam se ispraksirao s njim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 20:32 (Teerex).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Da oživim ovu temu, postoji li ovo za win7?

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Norton UAC Tool - bolje rješenje za UAC gnjava
Teerex kaže...

Vidim da svi gase UAC, i time ubiju dio sigurnosti koju Vista pruži, Protected mode u IE itd...

Za UAC ima kvalitetno i besplatno rješenje, koristim ga već skoro godinu dana bez problema.

Skinete ga ovdje, i instalirate ga. Umjesto UACa, ponudit će vam svoj interface, na kojem postoji jedna zgodna opcija, Don't ask me again, iliti, ne pitaj me više.

Za one UAC promptove koje više ne želite gledati, kliknete tu opciju i to će biti zadnji put da ste ih vidjeli. UAC vam ostaje uključen, virtualizacija registryja i file sistema isto, dakle i dalje ste zaštićeni i znat ćete za svaki novi program koji traži administrativne ovlasti - i imat priliku razmislit još jednom prije nego mu ih pružite.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja - pucajte, ja sam se ispraksirao s njim.

A nego kaj cu s tom nakaradom od UAC za drugo nista i nije nego iskljucit i zaboravi dosadno i nesposobno.Nevinašce Kad se radi o Proactive zastiti na kompu vec odavno ima odlicnih besplatnih rjesenja ubacenih u raznu zastitu. Pa onda ak neko oce imat takvu zastitu dodatnu i zna se s tim koristit evo dole na ovoj vrlo poznatoj stranici upravo takvih testova ili Proactive Security Challenge. Tu u ovom testiranju taj UAC bi imao ispod 10% pa onda ne treba nist vise reci sve je jasno.Cool

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

15 godina
protjeran

Šta je avast tako loš? Koristim ga 5+ godina i nikad problema..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Nije avast loš, nego njegov firewall.

Ja nemam potpis!?
16 godina
protjeran

Takvi alati su bili dobri u Visti. Odkada je došla "Sedmica" UAC je puno optimiziraniji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 18:08 (XP Master).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Don Kihoty kaže...

Ti testovi nemaju veze s zastitom po definicijama tj detekcijom gamad. Tu se radi o Proaktivnoj zastiti ili Host Protection ili HIPS kojeg Avast uopce nema, a samo 10% testova se odnosi na Firewall pa to onda nisu zapravo Firewall testovi uopce.Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 18:15 (rambox).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice