Northon ghost Vista

poruka: 6
|
čitano: 1.305
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Northon ghost Vista

Bok svima,

Zanima me ako netko zna za program koji snimi sve programe koje sam koristio na OS-u, pa kada nanovo instaliram OS moze sve te programe lako vratiti. Npr. na Visti imam instaliranih pet programa (AutoCAD, CCleaner, NOD32, Skype, Winamp), reinstaliram Vistu, pa da ne bih opet ispočetka razmišljao koje sam programe stavljao da ih opet instaliram, već da na neki nacin imam snimljeno negdje na CD-u image koji mi govori koje sam programe imao prije formatiranja diska.

Nesto slicno programu Northoh ghostu, ili tako nesto,...

Ako imate neki link za rapid share full verziju i takve stvari samo stavite,...

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Northon ghost Vista
Sicily kaže...

Bok svima,

Zanima me ako netko zna za program koji snimi sve programe koje sam koristio na OS-u, pa kada nanovo instaliram OS moze sve te programe lako vratiti. Npr. na Visti imam instaliranih pet programa (AutoCAD, CCleaner, NOD32, Skype, Winamp), reinstaliram Vistu, pa da ne bih opet ispočetka razmišljao koje sam programe stavljao da ih opet instaliram, već da na neki nacin imam snimljeno negdje na CD-u image koji mi govori koje sam programe imao prije formatiranja diska.

Nesto slicno programu Northoh ghostu, ili tako nesto,...

Ako imate neki link za rapid share full verziju i takve stvari samo stavite,...

hvala

Ghost to ne podrzava, odnosno to je malo veca komplikacija. Ghost pravi sliku HDD kojeg zelis sacuvati! 
Ghost file mozes editirati i extraktirati...
Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 10:15 (bestia).
17 godina
neaktivan
Northon ghost Vista

Vista backup. Radi baš to.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne bih se složio da Vista back up radi baš to ona ostavlja podatke unutar program files-a ostavlja i podatke druge koje imas u documentsima ili sa bilo kojim userom, ali su ti programi neupotrebljivi npr. nemozes pokrenuti winamp mada je tamo jos u program filesu ostao zapis da je instaliran, i takve stvari, no svejedno Vam hvala.

17 godina
neaktivan

Nije pitanje slažeš li se ili ne, već što program radi, a Backup u Visti radi kompletan backup diska pa stoga tvoje neslaganje nije valjano.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
Northon ghost Vista

A ako nećeš Vista backup, upotrijebi AcronisTrueImage pa napravi backup sistemske particije ili cijelog hard diska. Ako su ti svi programi instalirani na sistemskoj particiji, dovoljno ti je napraviti backup samo za tu particiju.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice