Kojim trikom netjerati Vistu da radi na 36 bita?

poruka: 35
|
čitano: 3.595
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kojim trikom netjerati Vistu da radi na 36 bita?

Ja sam to izveo sa ovim alatićem: http://www.vistabootpro.org/

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Kojim trikom netjerati Vistu da radi na 36 bit
leclerc kaže...

Ja sam to izveo sa ovim alatićem: http://www.vistabootpro.org/

Sto to? Omogucio PAE? I sto si time postigao?

BTW svi oni koji su instalirali Windowse na racunalo s procesorom koji podrzava NX bit vjerojatno vec imaju po defaultu ukljucen PAE - naime, hardverski DEP (dakle, preko NX bita) zahtijeva ukljucen PAE, odnosno 36-bitno adresiranje. Manite se corava posla. Namigiva
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Zippo kaže...
Iskoristio savjet i pisalo je ns kao PAE is now enabled(ne sjecam se tocno) - sad cu vidit kad budem kupio Rame oce prepoznat
Radije posudi jer 4 GB RAM-a pod 32-bitnom Vistom ili XP-om neces upogoniti. Namigiva
Hoće, ali će mu kernel pojesti dio:)
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
mbaksa kaže...
Zippo kaže...
Iskoristio savjet i pisalo je ns kao PAE is now enabled(ne sjecam se tocno) - sad cu vidit kad budem kupio Rame oce prepoznat
Radije posudi jer 4 GB RAM-a pod 32-bitnom Vistom ili XP-om neces upogoniti. Namigiva
Pa dodje mu na isto opet :) 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
moderator
naxeem kaže...
mbaksa kaže...
Zippo kaže...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice