pa to je normalno ali ako je imao mali hard disk kako je na to nagurao instalirat je jako jednostavno normalna instalacija.
.............nemam komentara................
Na Pentium II???Skidam kapu tom majstoru
to se uopće nemože nazvat majstorstvo tj.ništa posebno a na kraju ne vidim svrhu .takvo računalo je neupotrebljivo.
to se uopće nemože nazvat majstorstvo tj.ništa posebno a na kraju ne vidim svrhu .takvo računalo je neupotrebljivo.
A za šta bi ti takvo računalo inače upotrijebio...? Jel bi ti imao neku posebnu funkciju?
Vjerojatno bi ti držalo vrata da se ne zalupe... -.-"
Umjesto da ga baci na otpad, čovjek je malo eksperimentirao, spojio ugodno s korisnim i uspjeo ono šta 90% ljudi ovdje ne bi uspjelo (iako ti isti ovdje javno omaložavaju njegov rad!)
Svaka čast liku
A za šta bi ti takvo računalo inače upotrijebio...? Jel bi ti imao neku posebnu funkciju?
Umjesto da ga baci na otpad, čovjek je malo eksperimentirao, spojio ugodno s korisnim i uspjeo ono šta 90% ljudi ovdje ne bi uspjelo (iako ti isti ovdje javno omaložavaju njegov rad!)
Svaka čast liku
ah...danas je moderno biti protiv ili "ANTI"
Zašto danas svaki choban koji se naziva novinarom nadje nekog tipa koji zna instalirat windowse na 101 način i odmah ga nazove "hackerom"?
Malo se taj pojam u današnje vrijem koristi jaaaaako preslobodno
Zašto danas svaki choban koji se naziva novinarom nadje nekog tipa koji zna instalirat windowse na 101 način i odmah ga nazove "hackerom"?
Malo se taj pojam u današnje vrijem koristi jaaaaako preslobodno
Po meni je hakeraj nešto drugo. I ja sam nekad uspio svašta instalirati na stare kante i proradilo je samo što nije za nikakvu uporabu, tako da je to samo gubljenje vremena. Zato se danas više volim baviti ubrzavanjem PC-a i prilagodbom windoza, to je puno konstruktivnije i korisnije a nije neki hakeraj. Hackeri su svijet za sebe i svaka im čast. Svatko radi ono što voli, a sada koliko je to korisno to je druga stvar.
Gospodin u VidiLabu kasni samo 2 mjeseca ,a i forum na kojem je hackerman1 to objavil je Windows Seven Forums ,a ne Windows Club! Evo ovdje je cijela tema u kojoj je i njegov post sa slikama ,pa se sami uvjerite!
Koliko je kaj korisno danas ,o tome bi se dalo raspravljat naširoko i nadugačko.
a kad malo bolje razmislim
veći sam ja "haker" od njega jer sam OS X instalirao na prijateljev netbook xD
hehehe
Dam se kladiti da pokreneš winamp i cjeli se komp zabloka ;D. Ajd čovjek je pokazao da je glad windowsa 7 za hardwerom manja od windows viste.
Isprika PONOVO neznam zasto mi baca dupli post jucer jednom i sad opet!
ma LOL samo to...
Jbga svi imate taaaaako slabe konfiguracije da ne mozete OS instalirati ali uspijete nekim cudom na max pokrenuti Crysis i slicne stvari (Makicu ovaj drugi dio se ne odnosi na tebe)...
Tko svi ako je istina sto ti pise u moj PC onda imas ti ahahaha.....FKT si me nasmijao ja sam mislio sad sigurno imas I7 kad ono hahaha..ahh necu tolko offtopicariti lol
Dam se kladiti da pokreneš winamp i cjeli se komp zabloka ;D. Ajd čovjek je pokazao da je glad windowsa 7 za hardwerom manja od windows viste.
pokrenem cmd zabloka se
Kako je našao drajvere za Windows 7
Svaka čast liku
to je tvoje mišljenje, dozvoli i drugima da imaju svoje.