Haker nagurao windows 7 na pentium II

poruka: 47
|
čitano: 5.480
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pa to je normalno ali ako je imao mali hard disk kako je na to nagurao instalirat je jako jednostavno normalna instalacija.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

.............nemam komentara................

Na Pentium II???Skidam kapu tom majstoru

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to se uopće nemože nazvat majstorstvo tj.ništa posebno a na kraju ne vidim svrhu .takvo računalo je neupotrebljivo.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Haker nagurao windows 7 na pentium II
funkymaniac kaže...

to se uopće nemože nazvat majstorstvo tj.ništa posebno a na kraju ne vidim svrhu .takvo računalo je neupotrebljivo.

A za šta bi ti takvo računalo inače upotrijebio...? Jel bi ti imao neku posebnu funkciju?

Vjerojatno bi ti držalo vrata da se ne zalupe... -.-"

Umjesto da ga baci na otpad, čovjek je malo eksperimentirao, spojio ugodno s korisnim i uspjeo ono šta 90% ljudi ovdje ne bi uspjelo (iako ti isti ovdje javno omaložavaju njegov rad!)

Svaka čast liku

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
funkymaniac kaže...

A za šta bi ti takvo računalo inače upotrijebio...? Jel bi ti imao neku posebnu funkciju?

Umjesto da ga baci na otpad, čovjek je malo eksperimentirao, spojio ugodno s korisnim i uspjeo ono šta 90% ljudi ovdje ne bi uspjelo (iako ti isti ovdje javno omaložavaju njegov rad!)

Svaka čast liku

ah...danas je moderno biti protiv ili "ANTI"

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
17 godina
neaktivan

Zašto danas svaki choban koji se naziva novinarom nadje nekog tipa koji zna instalirat windowse na 101 način i odmah ga nazove "hackerom"?

Malo se taj pojam u današnje vrijem koristi jaaaaako preslobodno

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Zašto danas svaki choban koji se naziva novinarom nadje nekog tipa koji zna instalirat windowse na 101 način i odmah ga nazove "hackerom"?

Malo se taj pojam u današnje vrijem koristi jaaaaako preslobodno

Po meni je hakeraj nešto drugo. I ja sam nekad uspio svašta instalirati na stare kante i proradilo je samo što nije za nikakvu uporabu, tako da je to samo gubljenje vremena. Zato se danas više volim baviti ubrzavanjem PC-a i prilagodbom windoza, to je puno konstruktivnije i korisnije a nije neki hakeraj. Hackeri su svijet za sebe i svaka im čast. Svatko radi ono što voli, a sada koliko je to korisno to je druga stvar.

16 godina
neaktivan

Gospodin u VidiLabu kasni samo 2 mjeseca ,a i forum na kojem je hackerman1 to objavil je Windows Seven Forums ,a ne Windows Club! Evo ovdje je cijela tema u kojoj je i njegov post sa slikama ,pa se sami uvjerite!

Koliko je kaj korisno danas ,o tome bi se dalo raspravljat naširoko i nadugačko.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 0:33 (kizo2703).
17 godina

a kad malo bolje razmislim

veći sam ja "haker" od njega jer sam OS X instalirao na prijateljev netbook xD

hehehe

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo je imo sreče s hardverom

evo xp  na 24MB rama radi stabilno slika dolje sad ču probat win 7 na 64MB rama

slikica slikica

0 0 hvala 0
17 godina

Dam se kladiti da pokreneš winamp i cjeli se komp zabloka ;D. Ajd čovjek je pokazao da je glad windowsa 7 za hardwerom manja od windows viste.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 9:52 (Hummer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja sam stavio na p2 300Mhz 65Mb RAm i 4mb XP i normalno je radio xD bzz
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina

Isprika PONOVO neznam zasto mi baca dupli post jucer jednom i sad opet!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 10:11 (tony THE Noob).
16 godina
Luka kaže...

ma LOL samo to...

Jbga svi imate taaaaako slabe konfiguracije da ne mozete OS instalirati ali uspijete nekim cudom na max pokrenuti Crysis i slicne stvari (Makicu ovaj drugi dio se ne odnosi na tebe)...

Tko svi ako je istina sto ti pise u moj PC onda imas ti ahahaha.....FKT si me nasmijao ja sam mislio sad sigurno imas I7 kad ono hahaha..ahh necu tolko offtopicariti lol

16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Dam se kladiti da pokreneš winamp i cjeli se komp zabloka ;D. Ajd čovjek je pokazao da je glad windowsa 7 za hardwerom manja od windows viste.

pokrenem cmd zabloka se

16 godina
neaktivan

Kako je našao drajvere za Windows 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
funkymaniac kaže...

Svaka čast liku

to je tvoje mišljenje, dozvoli i drugima da imaju svoje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice