Bok svima. S ovime se već mučim neko vrijeme, pa me zanima vaše mišljenje.
Da skratim. Razmišljam već duže vrijeme o dual boot sistemu. I igrao sam se već neko vrijeme sa nekim postavkama i konačno ih doveo u red. I sad je sve donekle ok. Imao sam problema s Audio Driverima u Win7, uopće mi nije davalo opciju boostanja mikrofona na 10db u controll panelu. U Win10 nisam nikako mogao dobiti AMD H264 codec u Bandicamu.
Nedavno je moja grafička dobila DX12 nadogradnju za Win10, znam da Win7 ima ograničenje na 11.2 ako se ne varam. Dobio sam konačno i H264 codec u Win10 nakon 2 tjedna zezanja s emailovima i isprobavanjem svačega. Mikrofon boost imam i konačno radi, za razliku od Win7. Znam da je Win7 limitiran sa korisničkom podrškom, tj istjeće ista 10.1.2020., cca. Znači još okvirno 2 godine. Imam neke puno starije igre koje sam imao za Windows XP Profesional. I jako lijepo su radile na Win7, bez greške. Ne znam kako će raditi na Win10. I to su starije igre cirka 2002. - 2005. godina.
Dal' uopće ima smisla truditi se oko dual boota?
Stvar je da nikako "ne mogu dobiti" sve savršeno u 1 sustavu, i svigdje imam "problema". Pa me zanima vaše mišljenje.