posjedujem englesku inačicu viste pa me zanima postoji li croatian LIP za vistu home premium?tražio sam po netu ali nigdje nema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Windows Vista language packs dostupni su samo za Vistu Ultimate i Enterprise i instaliraju se preko Windows updatea.
Windows Vista Ultimate language pack release information
Na ostale verzije Viste se može instalirati paket jezičnog sučelja, koji ima prevedeno samo sučelje, dok ovaj za Ultimate ima prevedenu i pomoć i još neke dijelove sučelja koji nisu prevedeni u jezičnom paketu za ostale inačice Viste.
Može se skinuti ovdje:
Windows® Vista™ paket jezičnog sučelja
Potrebno je imati autentičnu (genuine) Vistu.
hvala.
da ne otvaram novu temu dal se isplati uzimati 64 bitnu verziju ili ne?
isplati se ako imas 4 i vise gb rama.
posjedujem englesku inačicu viste pa me zanima postoji li croatian LIP za vistu home premium?tražio sam po netu ali nigdje nema?
Aj zna li itko evo vako: jedan moj frend im a komp. i na njemu Vista home premium i on me pita ima li da mu je sve na hrvatski jer ovo mu je skoro prvi komp(imao je prije neki prastari nije ga ni palio) pa se nemoze snac a ja nemam vistu niti sam je ikada imap pe i neznam nista vezano za to (malo san googlao), ima li ista slicno kao za XP da mu bude na HR!
imaš link u temi Vista hr.
vrlo jasan i konkretan odgovor klimama, ali... jel moze netko ovo objasniti jer trebao bi sutra kolegi instalirati LIP. on ima englesku verziju (sve je na engleskome) vista home premium i potrebno mu je barem osnovne stvari da su prevedene na hrvatskom, a to je upravo taj LIP, jel tako?
e sad... kada ovdje:
http://www.microsoft.com/unlimitedpotential/programs/llp.mspx
idemo odabrati hrvatsku kako bi skinuli vista LIP ponudi samo za windows xp, odemo npr na bosnu tamo ima i za vistu (meni naravno treba hrv.)
zasto?
a opet postoji ovaj link:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=94B6C536-E49C-4602-8D3C-37E8BDBE12DB&displaylang=hr
di je hrvatski LIP, znaci jel to 100% da ako imamo eng verziju, instaliramo ovo iznad na linku i dobit ce mo eng bazu sa hrvatskim LIP osnovnim prijevodom? ili da nije taj LIP tko ima hrvatsku vistu cijelu pa je to LIP za eng? jer pise:
Citiram:
Sistemski preduvjeti
• Microsoft Windows Vista
• Korisničko sučelje je na hrvatskom ??? :/
...
molio bih ako moze malo pojasnjenje i konkretan odgovor, odnosno da li je netko instalirao taj hrvatski LIP sa microsoft.com web stranice?
i jos nesto bitno, taj LIP bi se najbolje trebao instalirati na vista SP1 ili SP2? ..ili je svejedno?
ja imam vistu home premium,na bosanskome je.Isto ti je kao i vista na hr,samo što nije nova mapa nego novi fascikl
Ja sam isao na ove tvoje linkove,ali ima samo bosanski.I sada ja vas pitam,di naći Crotia LIP za Windows Vistu Home Premium (32 bit).