Brisanje Viste

poruka: 8
|
čitano: 1.293
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brisanje Viste

Evo planiram stavit Vistu na probu...Dal ju mogu obrisat koristeći ono "del disk na koem je:\Windows??Ak mi se nesvidi da je nekak obrišem....

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brisanje Viste

samo formatiraj disk...na kojem je ona...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brisanje Viste

Format....Ne bih....hvala....Imam nekih važnih programa na tom disku....Bi ja prek Vmwarea al neda Aero što mi je jako žalosno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brisanje Viste

Napravi drugu particiju na disku i na nju instaliraš Vistu. Kada budeš htio maknuti Vistu samo formatiraš tu pariciju

Intel E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320 i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate SP1 32-bit Intel Celeron D330 @ 3.82GHz, Asrock 775S61, Sapphire HD3650 512MB AGP, 2.25GB 286MHz, WD 80GB,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brisanje Viste

Ako imas vazne podatke onda nemoj. Stavi je na VM ili Virtual PC 2007.

Inace Vista stavlja svoj boot sector i menjanje boot.ini-a kao dosad ne pomaze,treba drugo raditi.

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
16 godina
neaktivan
Brisanje Viste

Da, možeš sa Vmwareom, ali mu aero neće raditi...ali nije Aero najbitniji na Visti...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brisanje Viste

Ok.Onda ništa nego samo VmWare....Zadovoljit ću se i ja onim Vista basic sučeljem =))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Brisanje Viste

Ljudi pomooooc kako da ja popravim svoj problem obrisana mi je sistamska datoteka i sad mi ne radi mis =( imam instalacijski disk ali nema opcije repair windows kao na tutorialima po netu, youtubeu heeeelp...

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice