Drakensang online

poruka: 822
|
čitano: 258.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Drakensang online

Pade maloprije još jedna Khaly's Snake Mask{#}

Edit: onEEEx,moraš napustit sadašnji guild da bi te se moglo invitati.

A,ako ti je taj guild ok i s aktivnim članovima,bolje ostani tamo.

Da je barem Beast ili Predator XD Da je barem Beast ili Predator XD
Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 18:44 (fromcelltohell).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Drakensang online

evo izlazim sad iz guilda invate me u CRO tigrove2....haha opet....a sta tocno trazis Khaly?

16 godina
Drakensang online

Dobio si pozivnicu za guild:)

Od Khaly očekujem niti manje niti više ova 2 itema:

http://drakensangonline.wikia.com/wiki/Beast

i

http://drakensangonline.wikia.com/wiki/Predator

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Smiksao sam novi video borbi u areni {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
boxer kaže...

Dobio si komentar na YT {#}

Tigar Krezumica
17 godina
fromcelltohell kaže...
boxer kaže...

Dobio si komentar na YT {#}

Ha Ha, ne sviđa ti se muzika? Nije problem, ako imaš neku specifičnu muzičku želju mogu staviti u sljedeći koji pravim, samo reci... {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
Drakensang online

Ma,mjuza je onako,ne znam kako bih ti to rekao a da te ne uvrijedim. Turbo,eto {#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Ma,mjuza je onako,ne znam kako bih ti to rekao a da te ne uvrijedim. Turbo,eto {#}

Mogu ja staviti i Severinu ako ti više paše, LOL.

16 godina
Drakensang online

Ona bi mi pasala samo da zaljuljamo malo brodić XD

Eto ti link za mjuzu u PP pa vidi

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

dobro to tebi ide boxer :) 

neznam o čemu fcth priča, meni je mjuza super :).

kad vidim sve vas ranger kako derete skoro da žalim što sam SW al nedam se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dalthor kaže...

dobro to tebi ide boxer :) 

neznam o čemu fcth priča, meni je mjuza super :).

kad vidim sve vas ranger kako derete skoro da žalim što sam SW al nedam se

Možda zvuči malo čudno, ali iz mog iskustva nema veze koja si klasa, nego koliko uložiš truda i koliko znaš igrati sa izabranom klasom.

Imao sam par tipova u buddy list SW koji su rasturali bolje od mene i zajedno smo se međusobno šorali kao i protiv drugih. Sa ovim rangerom sam od 5-6 lvl krenuo u pvp i većinu levela sam stekao u areni boreći se tako da je to bio solidan pvp lik do 39. lvl. Kada sam ušao u 40 lvl udario sam u zid jer ima toliko jakih igrača sa end game gearom da im se ne može pera odbiti. Nije da sam totalni nesposobnjaković i sada u 40. lvl borbama, no za razliku od preostalih level bracketa ovo je sada profi klasa. Prestao sam sa aktivnim pvp i obavljam samo daily uspješno svaki puta naravno, no dok ne budem skupio svu legendary opremu ne vraćam se aktivnijem bavljenju pvp. Sada sa ekipom radim Ammonove questove, polako identificiram posljednji gear i to je  to za sada, a kada još malo ojačam svog rangera onda se ponovno vraćam pvp -u.

Druga je stvar kada netko nabije 40 lvl pa tek onda odluči da zaigra arenu, e već se tada nađe u neobranom grožđu jer ga gaze doslovno svi, pa čak bi ga i obični 37 lvl uigrani borac mogao bez puno truda pobjediti učas.

13 godina
neaktivan
Drakensang online

Hehe znam, jučer je meni u pvp borbu ušao lvl 40 lik (neznam kako pošto smo svi ostali bili 35-39) pa su sve tri runde bile express gotove.

normalno da sve ovisi koliko se posveti čovjek igri, ali eto malo me nervira jer moram trčati okolo, izbjegavati napade i na prepade ubijati ekipu, a ako me najjadniji ranger stuna s mrežom u dva hita me ubije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dalthor kaže...

Hehe znam, jučer je meni u pvp borbu ušao lvl 40 lik (neznam kako pošto smo svi ostali bili 35-39) pa su sve tri runde bile express gotove.

normalno da sve ovisi koliko se posveti čovjek igri, ali eto malo me nervira jer moram trčati okolo, izbjegavati napade i na prepade ubijati ekipu, a ako me najjadniji ranger stuna s mrežom u dva hita me ubije.

Radi se o bugu, i sam sam doživio isto sa mojim 35 lvl warriorom koji se našao u meču sa 40 lvl Marshalom.

Kakav je to herojski meč bio za pamćenje, došao je do mene i ubio me sa jednim potezom.

Btw, PVP sistem im je inače najslabija strana igre, malo su ga sada "normalizirali" ali i dalje se sporadično dešavaju ovakve stvari.

16 godina
Drakensang online

Eto,potukao malo Knight of the Ordera,malo Marshala tu i tamo kojeg Flag Bearera {#}

U par sati s Regruta na Legionnaire stigao.Nije loše za PvP noob-a,ha?

A,ovo označeno crvenim markerom? Znam da 100% nisam nikog tko je manji  5 i više levela roknuo! A,ovo označeno crvenim markerom? Znam da 100% nisam nikog tko je manji 5 i više levela roknuo!
Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 10:11 (fromcelltohell).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

To je u biti nevažno jer nema nikakvog negativnog uticaja, ali dođe kao nega "mrlja" na tvoju pvp karijeru. U principu mislim da se također radi o nekom bugu jer su i meni dodali 2-3 dishonorable killa a nisam open pvp karakter pa to nisam ni učinio, ali eto nemam pojma kako su to "izračunali".

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

SW osim Kacige dobiva najlosije iteme od Khaly`s od sve tri klase

0 0 hvala 0
17 godina
onEEEx kaže...

SW osim Kacige dobiva najlosije iteme od Khaly`s od sve tri klase

Takodjer i Ammonov gear im je lošiji, manje armora i health.

12 godina
neaktivan

Slazem se...trebali bi malo pojacat SW

17 godina
Drakensang online

Kako je igra tehnički nedorasla. Malo farmam po Temple Sectoru, baš me krenulo padaju andermanti, CoTovi i gemovi kad buuum, puče konekcija sa serverom i nema šanse da se logiraš nazad jer smrdljivi DRO Client prikazuje samo crni ekran.

BlackScreenOfDeath za Drakensang online. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

ja se danas nisam mogao connectat....jedno 5minuta i onda sam odustao....poslje sam uso bez problema

0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

A,što reć....BUGPoint{#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Malo sam farmao Q3 sa kolegama iz Heredur guilde i pogle šta sam dobio. Drugi dio u 3 set gearu, prvi je već na nogama. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Ajd' da se malo i ja pohvalim,Cloak of Enlightenment sam uspio sklepat{#}

Sad fali "samo" još 596 golda za zadnji{#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Et' šta čo'ek sve mora proći za PvP rank,naslagao sam ih danas 298 i sad sam Novice Centurion{#}

Rek'o sam ja da će još malo BugPoint morat izmišljat poseban rank samo za mene :D Rek'o sam ja da će još malo BugPoint morat izmišljat poseban rank samo za mene :D
Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Ide to brzo u manjim levelima, kasnije poprilično uspori i zahtjeva više vremena, no dobro ti ide. {#}

Evo i moje statistike (14885 ubijenih), mada sam skoro prestao sa pvp jer radim samo daily quest pvp.

Btw, šta ti je psihologija, ja te nagovarao i ti si kategorično odbijao, a sada sam ide igrati pvp. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Dolazi nam novi event "Terrifying Shadows" , a sa njime novi itemi i novi set unikatnog geara.

Info na KLIK

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Sve se to znade neko vrijeme već,osim kad i službeno započinje event.

Na nekim thereadovima na službenom forumu igre se spominje da bi event mogao ići čak usporedo s ovim PvP eventom.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Sve se to znade neko vrijeme već,osim kad i službeno započinje event.

Na nekim thereadovima na službenom forumu igre se spominje da bi event mogao ići čak usporedo s ovim PvP eventom.

Izgleda da će event biti paralelno sa ovim tekućim u areni jer postoje tabovi izbora eventa na slikama. Neki kažu da će event trajati 6 dana, a neki koji su ga već probali na test serveru govore da su dropovi "zrna  kafe" vrlo vrlo slabi a isti  su potrebni za ulazak u event mapu. Kako god ako bude preko vikenda izgleda da neću moći igrati event s obzirom da ću biti odsutan.

Edit: Danas je bio neki hotfix koji je izgleda teško sranje. Ušao u igru da vidim šta mi je danas za dnevni zadatak, kada svim igračima nestala lista prijatelja, guild lista, ne radi traženje igrača, pvp borbe nefunkcionišu jer ne radi sistem za registriranje, samo osnovni chat radi i neki Grk mi u javnom chatu kaže da se ne brinem da će BP izdati novi hotfix za ovaj hotfix. DA im njihovu {#} {#}

Nekada se ozbiljno zapitam zašto mi igramo ovu igru? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 13:50 (boxer).
17 godina
Drakensang online

Naletio sam na ovaj video i moram ga podjeliti sa vama.

Prema cijeniku DRO 128.000 Andera košta 109 Eura, a tip je  na videu upravo ulupao cirka 700 Eura u gemove kako bi nabrijao svog chara za event kada su gemovi bili na popustu.

No to nije sve, low level opremu koja je kupljena je nabrijao do 40 lvl...

Paradoks je što je igra free to play a tip je ulupao preko 1000 Eura kako bi bio najjači u igri. {#}

No više sam mišljenja da se ne radi o budaletini sa dosta love, nego o marketinškom triku BP u namjeri da se nagovore drugi igrači kako bi kupovali andermante.

Na ovom videu možete viditi njegovu statistiku igrača.

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=CSf7fBn72xQ&NR=1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Et' poslje malo muke,Lazy postade i pravi pravcati Centurion{#}

Ne'š ti PvP face XD Ne'š ti PvP face XD
Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: