Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.345.068
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Polaganje vozačkog
zeroname kaže...

Evo danas sam pao vožnju u gradu , ispitivač je bio neki Mladen Novoselec. Pricaju o njemu po novinama da ima najmanju prolaznost u državi , još sam se posvađao sa njime i prijavio ga HAK-u.

Reci detalje.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
zeroname kaže...

Evo danas sam pao vožnju u gradu , ispitivač je bio neki Mladen Novoselec. Pricaju o njemu po novinama da ima najmanju prolaznost u državi , još sam se posvađao sa njime i prijavio ga HAK-u.

Reci detalje.

Prije vožnje prema pravilu me pitao da li da mi odmah govori greške ili na kraju , ja sam rekao isključivo odmah. I vozim ja on šuti sve ide glatko vratimo se mi i on meni kaže pao si. Razlog:Preblizu sam stao semaforu odnosno prednjim krajem sam dodirnuo pješački ja ono WTF pa on je meni morao reci grešku odmah u tom slučaju se ja ne bi dalje vozikao bez veze a i odmah bi rješili eventualne dileme. Veli on meni ja sam htio da vidiš kako izgleda cijeli ispit ali si pao. Nije mi jasno zašto od tog vozačkog ispita prave doktorate svi se ponašaju kao Dr.sc. kao da je vožnja ravna nuklearnoj fizici i neurokirurgiiji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 1:23 (zeroname).
15 godina
neaktivan
Sumnjam da je samo to bilo.
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Zanima me kolike su danas cijene za B kategoriju.

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Znam šta mi je čovjek rekao na kraju ispita odnosno što mi je prije trebao reći jer je dogovor bio da mi isključivo odmah govori sve moje greške. Da sam znao izašao bi na sred raskrižja iz auta i pokupio se doma a ne bi se vozikao još 15 min. Ja nisam od onih koji govore bit ce bolje drugi put i samo tiskaju novce doma.

15 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Gle, rekoh sumnjam, ne da znam.
Čuo sam tisuću priča kako su pali zbog gluposti, kao nije me trebao rušiti ovo ono.
I onda ga pitam, jesi siguran da je samo to bilo?
Uglavnom slijedi odgovor u stilu: "A dobro joj, na jednom pješačkom sam trebao stati ali nisam", ili nešto u tom stilu.
Vjerojatno si još nešto zeznuo al ti nije rekao, jer je to odlučilo oćeš pasti ili ne.
I opet, ne vidim zašto se ljutiš ako ti je dao da voziš još 15 minuta, ništa ne možeš izgubiti s time, samo dobiti. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 1:30 (Slash 666).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zeroname kaže...
Slash 666 kaže...

Znam šta mi je čovjek rekao na kraju ispita odnosno što mi je prije trebao reći jer je dogovor bio da mi isključivo odmah govori sve moje greške. Da sam znao izašao bi na sred raskrižja iz auta i pokupio se doma a ne bi se vozikao još 15 min. Ja nisam od onih koji govore bit ce bolje drugi put i samo tiskaju novce doma.

cak mi je poznato to ime instruktora... uglavnom, to sto cujete da ruse ekipu prakticki bezveze je istina, ne da mi se po milijunti put objasnjavati zasto... 

onaj koji jesam
13 godina
protjeran
zeroname kaže...
Slash 666 kaže...

Ne, ti si jedan od onih koji bi napuštali vozilo nasred prometnice. {#}

15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Zanima me kolike su danas cijene za B kategoriju.

Hvala.

Sve skupa ti dode oko 1000€ ako sve iz prve prodes.

14 godina
neaktivan
zeroname kaže...

dat_fraze, molim te ne pricaj gluposti,ako si odvozio DOSTOJNO, ne odlicno, trebao te pustiti i to je to, neznam zasto uvijek krivite ispitivace za svoje greske, ne zelim se svadati zelim ti samo za sljedeci put da ti dode laksi ispitivac da prodes!!!

Ovim putem se ispricavam korisniku 'Jakovp' jel sam mu obecao slike uploadati od felge popravljene, al eto ovih dana nisam uhvatio bas vremena {#}

13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Zna li neko kolika je cijena polaganja u BIH ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fla kaže...

Instruktoru sam platio oko 1050km, a sve zajedno dođe oko 1500km, polagao sam ove godine, prošao sve iz prve :)

Samo kod mene u Ljubuškom im je samo da dobiju novce, tako naprimjer pri izdavanju liječničkog samo pokupiš potpise, na prvoj pomoći samo doneseš uplatnicu da si platio (nikakva obuka), a pri polaganju ne radi se ništa na poligonu (osim za A kategoriju), već se samo vozi kroz grad (plus parkiranje i to)

16 godina
neaktivan
maniak kaže...
fla kaže...

Instruktoru sam platio oko 1050km, a sve zajedno dođe oko 1500km, polagao sam ove godine, prošao sve iz prve :)

Samo kod mene u Ljubuškom im je samo da dobiju novce, tako naprimjer pri izdavanju liječničkog samo pokupiš potpise, na prvoj pomoći samo doneseš uplatnicu da si platio (nikakva obuka), a pri polaganju ne radi se ništa na poligonu (osim za A kategoriju), već se samo vozi kroz grad (plus parkiranje i to)

Trebao sam i ja ic u BIH a ne se ovdje zajebavat. Imam kuću u Rami (Prozor) ostao bih preko ljeta i položio od prve.

15 godina
odjavljen
HP4520s kaže...

dat_fraze, molim te ne pricaj gluposti,ako si odvozio DOSTOJNO, ne odlicno, trebao te pustiti i to je to, neznam zasto uvijek krivite ispitivace za svoje greske, ne zelim se svadati zelim ti samo za sljedeci put da ti dode laksi ispitivac da prodes!!!

Ovim putem se ispricavam korisniku 'Jakovp' jel sam mu obecao slike uploadati od felge popravljene, al eto ovih dana nisam uhvatio bas vremena {#}

Sve ok, samo polako :)

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

polažem 1. pomoć, pa me zanima jel budu uvijek ova pitanja ili ih se promjeni?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 10:20 (golatificon).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Uvijek su ona pitanja.
14 godina
neaktivan
golatificon kaže...

uvijek 2 pitanja od 3 mozes odgovoriti logicki , dosta ti je procitati 1 put i sve ces znati , barem sam ja tako znao ( jel mi je inace zanimljiva medicina )

17 godina
neaktivan
golatificon kaže...

Malo su drukčije posložena, barem ova koja sam ja izvukao, sva su bila teoretskog tipa (ništa nisam morao zamotavati ili imobilizirati). Uostalom niti nije bilo ikakvih zavoja itd, samo lutka, ali nemam pojma je li ovo neka iznimka jer je bila malo veća gužva, ili je uvijek tako...

14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Pitanja i odgovori za test iz autoskole: frendu sam uploado pa eto:

http://www.mediafire.com/?zeuq0cff7f4zf

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

da li se liječnički napravi prije predavanja ili može i za vrijeme predavanja?

0 0 hvala 0
15 godina
wiking kaže...

Mislim da moraš prije.

0_o
15 godina
neaktivan
wiking kaže...

Potvrda o zdravstvenoj i dušenoj sposobnosti za upravljanjem vozilom ti je uvijet za upis u autoškolu.

"Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio"
14 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
wiking kaže...

Potvrda o zdravstvenoj i duševnoj sposobnosti za upravljanjem vozilom ti je uvjet za upis u autoškolu.

There, I fixed it. {#}

BMW
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 22:34 (HP4520s).
15 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
ilija2010lukic kaže...
wiking kaže...

Potvrda o zdravstvenoj i duševnoj sposobnosti za upravljanjem vozilom ti je uvjet za upis u autoškolu.

There, I fixed it. {#}

Sorry tipfeler, il kak bi na hrvatskom rekli zatipak {#}

"Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio"
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Evo za sve zainteresirane koji uskoro polažu prvu pomoć da im olakšam sa pitanjima i odgovorima
Znači skinite si ovaj file koji je u word-u... odgovarao sam kratko i jasno bez puno detalja,znači 1,2,3 je jedna kartica i tako redom
Ako polažete u Zagrebu u haku ta bi vas identična pitanja trebala zapast,a za druge gradove nisam siguran jel koriste iste kartice sa tim pitanjima al moguće da su ista.
http://www.mediafire.com/view/?5j7dwz59m8pf122

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

S koliko godina ste vi položili?Ja nažalost nisam još,tek mi je 18,jbg preskupo je stvarno,a volio bih imat vozačku više nego Boga vidit... 

35 18-21 god.
0 21-24 god.
2 Poslije 25.-e
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

S koliko godina ste vi položili?Ja nažalost nisam još,tek mi je 18,jbg preskupo je stvarno,a volio bih imat vozačku više nego Boga vidit... 

Pomalo, nema zurbe....

BMW
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Gledaj to s druge strane, manje ćeš čekati da možeš voziti što god hoćeš.

17 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Meni nije još prioritet položiti, pogotovo sad s faksom itd. Najbolje bi bilo u miru nakon faksa položiti, a dotad skupljat iskustvo sa PC simulatora :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Ja to planiram odmah upisati sa 17.5 godina i riješiti sa 18. Tako mi je najbolje.

U proljeće vjerojatno krećem s tim.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice