Novi Corel Graphics Suite - X6

poruka: 5
|
čitano: 5.232
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kompanija Corel predstavila je novi GS, koji se koristi za rad sa vektorskom grafikom, web grafika i dizajn, ilustracije, prijelom...
Trial možete preuzeti ovdje.
Puna verzija košta 718€, sa tridesetodnevnom money-back garancijom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 20:48 (royalhero).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Novi Corel Graphics Suite - X6

Jel netko instalirao, zanima me jel vrijedi prelazit sa x5?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
13 godina

Jesam, instalirao..

Radim na x4 inace, stavio x6.

athlon x2 3800 + , 1 giga rama, winxp...preslab je za x6...no..I mean really...preslab...jednostavno te neke radnje, printanje, oznacavanje itd..steka.

Vratio na x4 i svi sretni. Vjerojatno ce netko tko ima 64 bitne windoze, 8 giga rama i i7 biti sretan.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako već imaš X5 ne vrijedi prelazit ... 99% stvari je isto , nema nekih bitnijih razlika

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedan problemčić na koji sam naletio i nakon par sati kopanja po forumima uspješno riješio {#} 

Da poštedim nekog kopanja po stranim forumima !!!

Imam instaliran CorelDRAW X5 i išao sam isprobat X6.

Instaliram sve normalno , isprobam , sve šljaka , skoro sve je isto, imaju neke promjene na Perspective effectu koje mi se nisu svidjele, i tak ja radim , spremim par komada i kasnije pogledam u folder a ono nema thumbnaila nego stoje ikone od X6 {#} .

To je za mene dosta velik problem jer imam hrpu fileova kojima se imena razlikuju samo po broju (npr. rad1, rad2, rad3...) jer su to varijacije iste slike.

Kasnije sam primjetio da i svaka slika koji je prije imala thumbnail , poslije rada na njoj ima samo ikonu od X6 {#} .

Onda sam počeo ponovo radit u verziji X5 ali i svaka slika koju bih napravio tamo imala je ikonu od X6.

Na kraju mi je dosadilo to i deinstaliram X6 (misleći da će se sve vratit na staro... ali nije)

Otvorim folder sa .cdr fileovima i vidim da su sad svi failovi bez thumbnaila i s ikonom od X6 {#} , čak i oni koje sam radio prije i nisam ih otvarao s X6.

I onda potraga , kako to popravit ...

Uglavnom , rješenje je :

-ostaviti samo onu verziju Corela koju želite koristit (drugu deinstalirat)

-u Control Panelu u popisu programa pronaći "windows shell extension" i deinstalirat je

-pokrenut Uninstall wizard Corela i odabrat "modify"

-provjerit da je u popisu programa koji će se instalirat označena "windows shell extension" (i naravno sve drugo što želite imati {#} )

-kad završi instalacija , restartati komp

... and Voila it's working {#}

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice