Nokia 1100 - Kriminalni alat

poruka: 68
|
čitano: 65.165
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

omg ja se od sutra bacam u potragu za tim mobitelom :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 5:30 (_DuX_91).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
RE: Nokia 1100 - Kriminalni alat
Psiho246 kaže...

Koliko ja znam, sa eBay-a iz HR samo mozes kupovati a ne i prodavati, navodno zbog nekih neuredenih zakona u Hrvatskoj o karticnom poslovanju.

Jesi li ti ikad nesto prodao preko eBay-a?

Ovdje smo offtopic a ima i tema o ebayu, ali jesam, prodao sam, i najnormalnije se može prodavati preko ebaya iz HR. Ti možda misliš na ono da se preko HR paypala ne mogu primati novci u HR što je točno ( iak oi za to ima određenih riješenja ali sa limitima ), medjutim paypal je samo jedno od nekoliko sredstava plaćanja na ebayu. 2 načina na koja sam ja prodavao su plaćanje karticom i plaćanje MoneyBookersom. Sve naravno direkt iz ebaya. ameri koriste uglavnom Paypal, ali ima dosta drugih dijelova svijeta gdje se koristi MoneyBookers, a isto tako karticu imaju gotovo svi.

15 godina
neaktivan

sta sad pricaju rh18 kao ne vrijedi nista ?

ja nasao iz njemacke rh16 kolika je realna cijena moze li netko reci,ne neko kaze 1000 kuna,a neko 10.000 :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znaci istina je :D . Bilo mi je sumnjivo kada mi je prijatelj nudio 500kn da mu nadjem taj mob proizveden u Njemackoj.
Loyal to the game
15 godina
neaktivan

Ja imam Nokiu 1100 rh-18 made in germany i sta mi vrijedi kad niko ne zeli kupit?..................

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam cuo da se traze rh 15,16 i 17...rh 18 ne vrijedi...mnogi je pokusavaju prodati,ali se ne kupuje...

btw cuo sam da bi se i tome trebalo stati na kraj ovih dana tkda ni ove nece vrijediti ista....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam takvih 6 komada hahahahh :P

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.pn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nece se to moc ukinut...previse je toga...vrijedi i to kako Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u makedoniji ti ide od 5000eura 

u pristini ti je 10.000eura

a u nemackoj the hell ko zna ...

Veci dio momaka koji su radili za 200 eura place u Makedoniji,pustili se u Avanturi i oparili se,sedu kuci i uzivaju.

Pazite gde prodajete Te telefone po internetu ima dosta Agenata koji imaju lazne oglase oko toga,da kao navodno kupuju a u sustini kad se pojavite vi sa mobom... Ostanete bosih nogu ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 1:31 (sk_bih).
15 godina
neaktivan

Danas sam taj mobitel vidjeo na pijaci,polovan za 80kn....IZ   NJ.E.M.A.C.K.E...Ali cim sam ga vidjeo odmah otisao...on bio 80kn,covjek mu baci 200kn,uze telefon i pobjeze,u auto i odmah sprintom pobjeze,kao u nekom filmu...bgm,nelazem.............Scena je bila savrsena.

A mom stricu jedna zena rekla da joj nabavi taj telefon i dobit ce 8000kn.

harry
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk_bih kaže...

Pazite gde prodajete Te telefone po internetu ima dosta Agenata koji imaju lazne oglase oko toga,da kao navodno kupuju a u sustini kad se pojavite vi sa mobom...

Nemate se sta vi pojavljivati vec likovi koji kupuju   se pojave kod vas i nemate ama bas nikakvu muku posto ne cinite nikakvo kriminalno delo prodajucu (pazi sad):

• Aparat koji nije "alteriran" mehanicki i reprogramiran sa programom/kodom koji nije legalan
  • Aparat koji je vas, dobili ste ga, kupil, pao sa neba....
  • Aparat koji ima muzejsku vrijednost (hehehe...)

Koji to prokleti agent ima ovlasti da vam oduzme mobitel zato sto ga vi prodajete basloslovno?   Mozda likovi koji otklupljuju te starudije su...hmmm.. strastni ljubitelji Nokie?  Namigiva  Isto rade i numizmaticari prodajuci postanske marke za basnoslovne novce pa njih nitko ne hapsi...doduse sa postanskim markama nemozes krasti novce iz bankomata ali nadam se da ste shavtili analogiju, jel?  Cool

██████████████████████
17 godina
neaktivan

Sve je to ok sto ti kazes.A i nisam naveo da ce neko zavrsiti u zatvor hehe,nego bolje pripaziti pa prodati telefon za 5000e ili vise... nego da ti ga oduzmu a naravno dobijes ti dr mobitel od policije al mu je cijena debelo manja od Savrsene Nokie 1100

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma na Ebayu sve pršti od silnih bidova za mobitelom. Ne može im server progutati sva ta spajanja na bazu :P. I admini sigurno misle da je u tijeku DDos.:-)

15 godina
neaktivan

prodajem nokiu 1100 rh18 made in germany, ozbiljni kupci neka se jave na mail pea_1@hotmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo mi odgovorite na jedno pitanje.

Kako da provjerim podatke o mobitelu? RH-16, RH-17...

Jenara, Asura of War

0 0 hvala 0
15 godina
Jenara kaže...

Samo mi odgovorite na jedno pitanje.

Kako da provjerim podatke o mobitelu? RH-16, RH-17...

Izvadi bateriju, ispod nje ti piše.

Go ahead. Make my day.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 21:13 (oddball).
15 godina
neaktivan

e da vas pitam nešta,moj ujak je došo sad ovamo,ima tu nokiu 1100 rh-18,ali piše made by nokia,jeli znate možda di se može pogledat di je proizveden

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ovi su se mobiteli prošle godine prodavali u konzumu!(ali vjerojatno ne made in germany...)svejedno...i što ćete kad ga kupite...bit ćete neke face i mislite ga prodat za duplo-možeš mislit..čudo da još policija nije počela uljetat na te prodaje tog moba putem neta

Stisni HVALA - Besplatno je!

0 0 hvala 0
16 godina

ja imam 1101 2 komada, madarska, rh 75 jbg nista od para... :( a gledam cijene na ebayu strasno.. preko 12 k $

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno, to su gluposti..Možda stvar funkcionira, ali zaista sumnjam da je nekome od nas to potrebno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zurka-fy kaže...

pa ovi su se mobiteli prošle godine prodavali u konzumu!(ali vjerojatno ne made in germany...)svejedno...i što ćete kad ga kupite...bit ćete neke face i mislite ga prodat za duplo-možeš mislit..čudo da još policija nije počela uljetat na te prodaje tog moba putem neta

Zašto bi se policija uplitala u to? Obična prodaja rabljenog moba za koji nokia kaže da nema nikakve specijalne mogućnosti.

Kog briga ako netko misli dati 8k kuna za nju...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Djed mi ima takav mob, stari mu dao, al ovo s prodajom, tesko :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma bezveze.. nemojte misliti da bute se sad svi  obogatili preko noci.. ako i ima tih starudija  tesko da je butdete bas vi pronasli.. a ako i pronadete pazite da vam ga netko ne uvaliCool

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

ma bezveze.. nemojte misliti da bute se sad svi  obogatili preko noci.. ako i ima tih starudija  tesko da je butdete bas vi pronasli.. a ako i pronadete pazite da vam ga netko ne uvaliCool

"Scenario" je  ako vec imate doticni mobitel mozete zaraditi (prilicno) a ne trcati okolo i praviti "dealove" imajuci na umu bogatstvo preko noci.

Ne, ljudi koji prodaju doticni mobitel preko oglasnika nisu uopce naivni.

Ima ih svakojakih, od verbalnih prevaranata koji pokusavaju da vas ubede da kupite mob. proizveden u Tunguziji sa RH-"tko_zna_koji", prevaranti koji pokusavaju na silu reprogramirati, u ovom slucaju, nekompatabilan telefon do kretena koji jednostavno zaljepe falc naljepnicu ili stave "kucna izrada" etiketu....ljudska glupost i pohlepa su velika kao svemir (mozda i vece) 

Ima i slucaja kada neki drot oduzme covjeku doticni "zlatna koka" mobitel bez drzanja do procedure za oduzimanje predmeta (treba da vam daju zapisnik za oduzeti predmet), sacekate 1-2 u postaji i vrate vam ga nazad uz izvinenje da je sve to greska ali...popusili ste ga zato sto korumpirani pandur vam vrati shrot Nokiu a ne vasu. Idi i tuzi ih.

Inace jos jednom napominjem, vidite moj post malo iznad,  ne cinite NIKAKVO kriminalno djelo kada prodajete vas sopstveni aparat. I imate prava prodavati ga od 1 do milijun i jedan [stavi valutu]. Ovo, ponavljam se, znam , cine i filatelisti i numizmaticari, ljudi prodavaju stradivarieve violine za strasne svote pa nitko ih ne hapsi.

Kupac/kriminalac je taj koji treba misliti sta dalje

██████████████████████
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Zurka-fy kaže...

Zašto bi se policija uplitala u to? Obična prodaja rabljenog moba za koji nokia kaže da nema nikakve specijalne mogućnosti.

Kog briga ako netko misli dati 8k kuna za nju...

pa možda zato da otkrije neku mafijašku skupinu ili bilo kakvu zlonamjernu organizaciju ;P

Stisni HVALA - Besplatno je!
15 godina
milanji kaže...

ja imam 1101 2 komada, madarska, rh 75 jbg nista od para... :( a gledam cijene na ebayu strasno.. preko 12 k $

A jel gledaš i koliko imaju bidova ili watchanja? Ne, nema bidova, cijene padaju na 10, pa na 5, pa na 3 000 itd, i dalje nema bidova itd...a sveukupno ima 3-4 takva moba na ebayu.

Tako da sve je to više manje glupost. I onda ih na kraju prodaju po 200 usd, pa ni to ne prolazi

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 13:05 (miki1981).
17 godina

Ko oce kupiti nek se javi! imam dva komada. cjena jednog 1500€, za dva dajem popust od 500€. zainteresirani se nek jave na pp.

SmijehSmijehSmijeh sala naravno... ali posjedujem dva komada

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pa nades jednu fotokopiras naljepnicu u ljepis po svakom modelu kojeg naletis...
Udri brigu na veselje
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja prodajem 2 nokije 1100 rh 18 dajte najbolja ponuda i vashi su :) ponude ostavajte na mejlu nedelkacukcukovska@yahoo.com

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam tu nokiu...... kako mogu pogledat jeli taj model

Igor

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice