Iphone 4 gubi signal!

poruka: 277
|
čitano: 58.796
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Pa zato jer nebi neko proizvodio nešto ... prije nego li je počela prodaja .. da bi se to moglo prodavat .. kada i uređaj...

joj joj.. daj Bože da oni nešta riješe s tim.. pa da bude sve ok

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Iphone 4 gubi signal!
Zvjerkan kaže...

Pa zato jer nebi neko proizvodio nešto ... prije nego li je počela prodaja .. da bi se to moglo prodavat .. kada i uređaj...

Mene jako zanima šta si ti htio reći, ali nažalost ne mogu dešifrirat Smijeh

@Mrgud Veliki: Ja postao otporan na gramatiku, nisam uopće primjetio da mu je išta krivo. To mi se inače ne događa Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Zvjerkan kaže...

Mene jako zanima šta si ti htio reći, ali nažalost ne mogu dešifrirat Smijeh

@Mrgud Veliki: Ja postao otporan na gramatiku, nisam uopće primjetio da mu je išta krivo. To mi se inače ne događa Izlanuo se

Dobor ako nisi shvatio što hoču reči... nema veze...

Hoču reći da nebi nitko proizvodio tu nekakvu zaštitnu gumu ... neznam šta je več... da apple to nije znao i prije prodaje... ali nije to htjeo riješit.. ili nije imao vremena?

I što te muči moja gramatika i pravopis...?

15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Dobor ako nisi shvatio što hoču reči... nema veze...

Hoču reći da nebi nitko proizvodio tu nekakvu zaštitnu gumu ... neznam šta je več... da apple to nije znao i prije prodaje... ali nije to htjeo riješit.. ili nije imao vremena?

I što te muči moja gramatika i pravopis...?

Ma bila ti je blesava rečenica, nhf, malo se našalih samo Namigiva

Slažem se s tim, vrlo je moguće da se znalo i da su zato i napravili tu gumu. Možda su prekasno otkrili to pa nisu više imali vremena za ozbiljnije preinake.

A gramatika i pravopis... A eto, ima nas tu par koji volimo lijepo sročene i napisane postove bez gramatičkih i pravopisnih grešaka Izlanuo se Slobodno ti piši kako hoćeš, samo kažem da tako ljepše i ozbiljnije izgleda

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 0:34 (Mirko935).
15 godina
neaktivan

A gramatika i pravopis... A eto, ima nas tu par koji volimo lijepo sročene i napisane postove bez gramatičkih i pravopisnih grešaka Izlanuo se Slobodno ti piši kako hoćeš, samo kažem da tako ljepše i ozbiljnije izgleda

Slažem se s tobom u potpunost... moram ja poradit na tome pravopisu i gramatici... več počinjem zaboravljat kako treba pravilno izgledat pokraj ovih skračenica od riječi koje koristim na facebooku... tipa (đes, et, kak,...)

15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Slažem se s tobom u potpunost... moram ja poradit na tome pravopisu i gramatici... več počinjem zaboravljat kako treba pravilno izgledat pokraj ovih skračenica od riječi koje koristim na facebooku... tipa (đes, et, kak,...)

Zato fino knjige iz srednje u ruke i učenje Namigiva

Ja sam jedan dan pred par mjeseci puk'o i počeo i na Facebooku, MSN-u, Skypeu itd. pisat uredno, sve sa velikim slovima itd. Jednostavno mi se počelo gadit onako ružno pisat.

17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Nitko, ali nitko prirodno ne drži iPhone na taj način na koji ga ovi drže kad gubi signal... Na sličan način da, ali koliko sam ja vidio, treba se malo "potruditi" da izgubiš signal... I čini mi se da je došla neka izjava iz Applea  da je to zapravo neka greška u softveru (iako meni malo čudno to zvuči)... Vidjet ćemo kad izađe idući software update... :)

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Zvjerkan kaže...

Samo malo.. ako se na apple store-u prodaju te navlake za taj metalni dijo.. do znači da se je za taj problem znalo i prije nogo li je iphon 4 poče prodavat.. zar ne?

Auuuu.... Poradi malo na gramatici.

da.... bas bode u oci....

15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Čudi me kako ova vijest se ne pojavljuje na naslovnici BUG Online-a, da se to događa nekom HTC-ovom uređaju odmah bi osvanulo tamo...cccccccc....Sretan sam što već 2-3 mjeseca ne kupujem BUG :)))

2 0 hvala 0
16 godina
n00bina22 kaže...

Čudi me kako ova vijest se ne pojavljuje na naslovnici BUG Online-a, da se to događa nekom HTC-ovom uređaju odmah bi osvanulo tamo...cccccccc....Sretan sam što već 2-3 mjeseca ne kupujem BUG :)))

Pa jučer bio praznik pa nije imao tko stavit:)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

Ja ču prvi puta u životu imat Applov mobitel i veselim se tome...

a može li mi netko reči kako ide garancija za aplle uređaje

Garancija je odlična. T-com ti zamijeni mobitel za svaku grešku. Nema servisa već odmah novi. . Barem u Zagrebu

16 godina
protjeran
lzgr kaže...
bugonja kaže...

AT&T mreza je ocajna zato gube signal(3g singal)

Ako AT&T je ocajna mreza,kako je onda tek T-COM kod nas?nebi uopće trebali imat signal.

Glupost. Hrvatska stane u njihova 2 grada pa ipak mislim da je T-comu ipak lakše ostvariti dobar signal. Ako nećeš T-com napraviš JAIL pa izabereš. Imam mobilni internet od Vipa i u Zagrebu je stalno 3g na max.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 9:04 (Simbamef).
15 godina
neaktivan
Simbamef kaže...
lzgr kaže...
bugonja kaže...

AT&T mreza je ocajna zato gube signal(3g singal)

Ako AT&T je ocajna mreza,kako je onda tek T-COM kod nas?nebi uopće trebali imat signal.

Glupost. Hrvatska stane u njihova 2 grada pa ipak mislim da je T-comu ipak lakše ostvariti dobar signal. Ako nećeš T-com napraviš JAIL pa izabereš. Imam mobilni internet od Vipa i u Zagrebu je stalno 3g na max.

To vam nije do mreže več do telefona. Greška je u telefonu i u korisnicima kojima je sve drugo krivo samo ne Apple.

15 godina
protjeran

10ak ljudi u HRV ima novi iPhone4 i nitko NEMA problema sa mrežom.Ali ok,ovo vam je jedini nedodostak,i to od nekog Đure iz američke pripi*dine sa prstima ko hrenovkama koji trazi 5 minuta youtube slave

Jooj kad će taj rujan da i kod nas krenu malo redovi,ipak ljudi traže THE mobitelSmijeh

16 godina
odjavljen
Danijel kaže...

Nitko, ali nitko prirodno ne drži iPhone na taj način na koji ga ovi drže kad gubi signal... Na sličan način da, ali koliko sam ja vidio, treba se malo "potruditi" da izgubiš signal... I čini mi se da je došla neka izjava iz Applea   da je to zapravo neka greška u softveru (iako meni malo čudno to zvuči)... Vidjet ćemo kad izađe idući software update... :)

Kako ti znaš kako ljudi prirodno drže iPhone 4? Ja svoju Nokiu često držim na taj način. Možda je na starom iPhone-u taj način bio neprirodan zbog zaobljenosti, ali iPhone 4 ima oštrije linije.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
Danijel kaže...

Nitko, ali nitko prirodno ne drži iPhone na taj način na koji ga ovi drže kad gubi signal... Na sličan način da, ali koliko sam ja vidio, treba se malo "potruditi" da izgubiš signal... I čini mi se da je došla neka izjava iz Applea  da je to zapravo neka greška u softveru (iako meni malo čudno to zvuči)... Vidjet ćemo kad izađe idući software update... :)

Kad kupim mob za 5000 kn hoću da on radi ma kako ga ja držao. Dali ga držao s obje ruke da mi ne ispadne ili sa dva prsta da svi vide šta imam u ruci.

Neradi se ovdje o nikakvom bezveznom napadau na jabuku nego o tome da neće priznat grešku koju bože dragi svi kad tad naprave.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

10ak ljudi u HRV ima novi iPhone4 i nitko NEMA problema sa mrežom.Ali ok,ovo vam je jedini nedodostak,i to od nekog Đure iz američke pripi*dine sa prstima ko hrenovkama koji trazi 5 minuta youtube slave

Jooj kad će taj rujan da i kod nas krenu malo redovi,ipak ljudi traže THE mobitelSmijeh

Od kud ti znaš koliko ljudi ima iphone 4 i dali imaju problema. I da imaju problema ne žale reči to javno, da im se drugi ne smiju što su dali novce za mobitel kojeg moraš držati onako kako ti Apple kaže xD

15 godina
protjeran

bas si noob....odi na mackorisnik pa citaj...nisam   ko ti da sve "rekla kazala" upijam sa ovakih noob foruma,postoje i specijalizirana mjesta za određene stvari,sto je tebi,ocito,stran pojam

15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

bas si noob....odi na mackorisnik pa citaj...nisam   ko ti da sve "rekla kazala" upijam sa ovakih noob foruma,postoje i specijalizirana mjesta za određene stvari,sto je tebi,ocito,stran pojam

Otišao si na Mackorisnik....pola njih mulja uopće da ima taj iPhone. Dok ne vidiš uživo nemoj baš svima vijerovati. A i to da nemaju problema i neznam baš. Valjda se stide reči da im se ljudi nesmiju zato jer su prije svih nabavili proizvod koji je pod greškom xD

15 godina
Iphone 4 gubi signal!

Samo malo... ne smije se držati u lijevoj ruci, a čak ga onaj kreten na njihovim reklamama drži u lijevoj ruci (znate onu na kojoj ona budala "k'o fol" drži u ruci i s desnom rukom neš mota po njemu a u biti je to samo slikano a ekran iPhonea je naknadno editiran)... sad će Apple brzo reklamu zarotirati oko vertikalne osi da izgleda k'o da ga drži u desnoj ruci i reći "Ovako se drži iPhone." :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Molim vas da procitate ovaj clanak da vidite zasto se sve ovo desava. (za one koji znaju Engleski)

Apple iPhone 4 Antennas... 

Odprilike, Appleovi korisnici su zrtve odjlea za marketing a ne za ravoj i testiranje jer da si imali imlo mozga uredaj bi dali da se testira u istinskim uvjetima bar na mjesec dana a ne u labosima.

Osim toga uredaj mora zadovoljiti SAR standard (Specific Absorbtion Rate) emisiju zracenja koje prima covjekovo tjelo a koji namjece FCC (Federal Communications Commission) .

Ukratko, lik u clanku kaze da svi mobiteli imaju antenu smjestenu dolje zbog smanjivanja SAR-a. Nekoc kada se nije znalo o SAR-u ili se nije postovao antene su bile na izvlacenje ili malo zakosene prema natrag. Kada su se pocele ugradivati unutar uredaja moralo se baratati sa kompromisima.

P.S

Uz najbolju volju nisam uspeo ubiti signal na sledecim mobitelima kojih trenutno imam:   /pokrivanjem rukom/

Sony Z1 - Antena na izvlacenje, model star preko 13 godina. Hvata signal (slab doduse) i u podzemnim garazama 

Siemens S25 - Vanjska antena

SE T610 - Unutarnja

---ovi mobiteli iznad ne koristim vec su mi svojevrsni eksponati ili antikviteti..kako hocete---

SE C905 - pokrivanje rukom, u krilo, pokrivanje sa svim i svacim. Ne gubi signal. Antena je unutra dole

SE Xperia X10 - Ne gubi ga

Nokia 6300 - Ne gubi ga

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

kako meni ja svoj k750 obuhvati cijelom rukom i prekrijem sve uukama da samo ekran vidim i nema ni crtice signala... isto tako i w595... jedinino na LG kp500 nisam uspio ubit nikako signal

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Ako bas hocete testirati u realnim uvjetima onda moracete ici u atomsko skroviste ili podzemni garazu. I oba objekta predstavlaju svojevrsni faradejev kavez zbog armature

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Evo i

, nema ništa signala... Apple FAIL!

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Evo i

, nema ništa signala... Apple FAIL!

Hvala ti na ovom...kolko ja vidim na HR VIP 3G signal full pun.

Taj lik ga drži u ruci kao i ovi i ima signala.

Znači izgleda da je ipak do loše mreže?

15 godina
protjeran
Iphone 4 gubi signal!

I eto mobitela... Sve može samo nemože zvat...

Ljudi če krenut radit mobitele koji nečemoči zvati, no moći će ipeč tost...

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Iphone 4 gubi signal!

I jel' konacno izgubio singal ?!?! Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Problem je kombinacija ATT i iOS4. Po recenzijama u NY, LA i sl. di je ATT signal katastrofa izgleda da je nova antena zapravo puno poboljšala prijem i drastično smanjila broj puknutih poziva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

A čuj, sigurno se pod određenim okolnostima to da replicirati. Poanta je koliko to smeta ili ne smeta u realnim uvjetima korištenja ... obzirom da je sigurno debelo testiran prije prodaje sigurno su zaključili da su smetnje posve zanemarive, al onda je netko pronašao da kad tako i tako stisne može djelomično blokirati signal i sad se svi trse to replicirati. Vjerojatno su to već dodatno rješili konstrukcijski negdje do sad. Ne bih se oko toga sekirao.

A.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4 gubi signal!

Ja sam več mislio odustat od četvorke i uzet si odmah 3GS... ali kada sam ovo vidio da u hra radi dobro a i u ostalim državama i čak u SAD-u samo kad ovi snoobovi ne stisnu taj mobitel imaju signala ma šta god radili... ipak ču ga sačekat i uzet.

Jedino se nadam da neču morat stajat u redu pred t-centrom u vtc

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice